ערן מנהל אתר גינדיס

Hocky

New member
העניין הוא שאתה צריך להתחבר

עם אנשים בעלי דירוג כמו שלך ולתקוף ביחד איתם את הדירוגים הראשונים עד שאתה מפיל אותם... כשתהיה בין ה-50 הראשונים תתחיל לדבר במסרים עם 50 הראשונים ותיצור "ברית" כנגד מישהו מהמקומות הראשונים. וככה לאט לאט תוציאו את כל העשירייה.

Hocky

New member
אוקיי וכמו שיורידו את הברית שלכם

יבואו אחרי זה להוריד את הברית שלהם... ככה המשחק בנוי. וכל אחד בוחר את האסטרטגיה שלו.

gindis

New member
תשובה סופית

אני מקבל את דעתכם והאופציה הזו ירדה!

J E W

New member
כל הכבוד ערן! אני מסכים עם v590

סוף סוף ערן הבנת כי אין זה צודק אני רק מקווה שלא תיכנע בהמשך לעוד גחמות פרטיות של שחקן כזה או אחר שרוצה להקל על עצמו את המשחק ולא לעבור את הדרך הקשה שעברו שחקנים אחרים

tablul

New member
הוא הוריד..

את ההגבלה שיש לעשר מדינות הכי חזקות, שהן יכולות לתקוף רק אחת את השניה. כעת הן יכולות לתקוף כמו כולם, מדינות בעלות דירוג 50 מתחתיהם, 50 מעליהם.

flamesweet

New member
לאפס?! מה פיתאום!

לאפס?! מה פיתאום לאפס! לאפס זה ממש לא כיף! להתחיל הכל מחדש זה ממש לא כיף! מה שצריך לעשות זה לעשות במשחק הזה עוד אופציות שאיתן יהיה אפשר בדרכים כאלה ואחרות להגיע למקום הראשון בלי רק כוח צבאי ויש כבר משהו, יש את האו"ם שאיתו אפשר להגביל ויש את ההתנקשות של המרגלים אבל כמובן צריך עוד דברים. לי אישית לא כ כך איכפת כרגע כי אני במקום נמוך ואני כתבתי את זה כי אני ממש ממש ממש ממש לא רוצה שיאפסו את המשחק כי אם יאפסו את המשחק אז מה זה ישנה? זה יחזור לאותו דבר הרי. צריך פשוט לקבוע חוקים חדשים בלי לאפס את המשחק!

eedocsil

New member
אני מסכים אחי

אני מסכים אחי ב 100 % זה לא הוגן שאחר כך באים אליך בתלונות ואני מקווה שאני יוכל להיות כמוך כי אני חושב שמי מקום 1 וגם בנה ברית שהיא אחת הטובות אם לא הכי יכול להגיד מה שאתה רוצה ומי שמיתלונן זה רק אפסים שהן להם את ההגינות להיתמודד מולך לי אין כוח כמו שלך אבל אני מקווה שאני והברית שלי נהיה יריב רואי ולא ננסה לגרום למשחק להיתפס

למעלה