עם אנשים בעלי דירוג כמו שלך ולתקוף ביחד איתם את הדירוגים הראשונים עד שאתה מפיל אותם... כשתהיה בין ה-50 הראשונים תתחיל לדבר במסרים עם 50 הראשונים ותיצור "ברית" כנגד מישהו מהמקומות הראשונים. וככה לאט לאט תוציאו את כל העשירייה.
סוף סוף ערן הבנת כי אין זה צודק אני רק מקווה שלא תיכנע בהמשך לעוד גחמות פרטיות של שחקן כזה או אחר שרוצה להקל על עצמו את המשחק ולא לעבור את הדרך הקשה שעברו שחקנים אחרים
לאפס?! מה פיתאום לאפס! לאפס זה ממש לא כיף! להתחיל הכל מחדש זה ממש לא כיף! מה שצריך לעשות זה לעשות במשחק הזה עוד אופציות שאיתן יהיה אפשר בדרכים כאלה ואחרות להגיע למקום הראשון בלי רק כוח צבאי ויש כבר משהו, יש את האו"ם שאיתו אפשר להגביל ויש את ההתנקשות של המרגלים אבל כמובן צריך עוד דברים. לי אישית לא כ כך איכפת כרגע כי אני במקום נמוך ואני כתבתי את זה כי אני ממש ממש ממש ממש לא רוצה שיאפסו את המשחק כי אם יאפסו את המשחק אז מה זה ישנה? זה יחזור לאותו דבר הרי. צריך פשוט לקבוע חוקים חדשים בלי לאפס את המשחק!
אני מסכים אחי ב 100 % זה לא הוגן שאחר כך באים אליך בתלונות ואני מקווה שאני יוכל להיות כמוך כי אני חושב שמי מקום 1 וגם בנה ברית שהיא אחת הטובות אם לא הכי יכול להגיד מה שאתה רוצה ומי שמיתלונן זה רק אפסים שהן להם את ההגינות להיתמודד מולך לי אין כוח כמו שלך אבל אני מקווה שאני והברית שלי נהיה יריב רואי ולא ננסה לגרום למשחק להיתפס