ערעור למחוזי

18אורי

New member
לא בטוח

דברתי עם עו"ד אני נפגשת איתו להתייעצות מחר ונראה מה הוא מציע. העניין הוא שבאמת יש אי צדק בתיק הזה

18אורי

New member
ערעור למחוזי

נשפטתי היום בבימ"ש לתעבורה והעונש שקיבלתי אינו תואם לעבירה. השאלה מה הפרוצדורה? מה העלויות בכדי לערער למחוזי. אציין כי במשפט לא יוצגתי ע"י עו"ד מאחר ולא ידעתי שהביטוח צריך לשלוח נציג. אני אובדת עצות.. אני זקוקה לעזרה בדחיפות

be_roo

New member
דבריך לא מובנים

מה זה "עונש שלא תואם לעבירה"? ומה הקשר לביטוח?

18אורי

New member
ערעור למחוזי

אולי לא הייתי מובנת מאחר והייתי בסערת רגשות לאחר המשפט בגלל העונש שקיבלתי. אז ככה מההתחלה.. לפני כשנה וחצי עשיתי תאונה, פניתי פניית פרסה במקום שמותר החלפתי פרטים עם בעלת הרכב השני ונסעתי. מסתבר שהיא התלוננה שלא המתנתי לכוחות הצלה (אחרי זה היא הזמינה אמבלונס היא לא רמזה שזה מה שהיא עושה, לא קרה לה כלום) וטענה שברחתי בלי להשאיר פרטים. למשפט הלכת בלי ייצוד עו"ד מתוך אמון מלא במערכת המשפט אמרתי את דבריי העדים שלי גם אמרו ובסוף היא החליטה להאשים אותי (המדינה תבעה אותי) בבריחה ממקום התאונה ונתנה לי 3 חודשי פסילה ו1400 ש"ח. מיותר לציין את ההלם שהייתי בו מסתבר שאם היה לי עו"ד ה היה נגמר אחרת כי יש המון סתירות ובגלל זה אני רוצה לערער למחוזי. כמה עולה ערעור למחוזי? מה הסיכויים בכלל? אשמח לקבל קצת יותר מידע תודה

be_roo

New member
לא פנית לעו"ד מלכתחילה, זה הזמן לעשות זאת

גם עו"ד הטוב ביותר לא יכול לתת לך ייעוץ אמיתי דרך הפורום.

למעלה