ערעור על שלילה.1

avsilaster

New member
ערעור על שלילה.1

שלום. אני נהג חדש..שעבר את המלווה. בחודש מרס נתפסתי שהסעתי שני נוסעים יותר מהמותר..עשיית פרסה במקום אסור(מה שגרם נסיעה נגד כיוון התנועה עד שתקנתי את עצמי). באותו יום קיבלתי על ידי הקצין שלילה לחודש וזימון למשפט. לאחר שעבר החודש נהגתי רגיל לא היו שום בעיות. ואז במשפט הוחלט על שלילה לשלוש חודשים ואלף שקל קנס. האלף שקל קנס כבר שולמו. ועבר חודש שלילה כבר מתוך השלוש. רציתי לשאול האם ניתן לערער ולקצר את העונש. זה ממש קשה לי ליהיות בלי. חשוב לציין ש- דוד שלי מאז השלילה לוקח אותי לפחות שלוש שעות בשבוע מאז המקרה אליו ומראה לי נהיגה בטוחה..וכל הדברים האלה. כמובן שאם צריך קורס של נהיגה מונעת אין לי בעיה לעשות. אני לא יכול לנסוע באוטובוסים..ולכן מאז השלילה אני די תקוע..הייתי בא לבסיס אם מכונית ועכשיו אני תלוי באנשים מה שגורם לי לאיחורים. ועוד דברים.. אודה לעוזרים. תודה מראש.

advlior

New member
נראה לי שקצת מאוחר עכשיו

ניתן לערער עד 45 יום ממתן גזר הדין ונראה לי שעברת את זה. ערעור הוא הימור - יש סיכויים לא גבוהים במיוחד שיוותרו לך על חלק מהעונש אין סיכוי (כמעט) שיחמירו איתך בערעור. כמובן שרצוי שלערעור תבוא עם עו"ד שיוכלח גם להגיד לך אם חרגת במועדים. ליאור תמאם עו"ד 05235997171

למעלה