הנהלת הפורומים
Administrator
ערפדים, שדים ובני אדם../images/Emo191.gif
גולשים יקרים, אנו גאים לארח בתפוז את יוצרי הסדרה חצויה, שירה אלון ואילן רוזנפלד ביום חמישי הקרוב 03/06/2010 בשעה 20:00. קצת על אילן ושירה:
אילן רוזנפלד
לפני 8 שנים קיבל את הזדמנות חייו ליצור תוכנית לערוץ הילדים יחד עם שני חבריו. אז נולדה "הפיג'מות". שם למד לשחק, לכתוב ובעצם איך הכל עובד. כשהרגיש שסיים את האוניברסיטה המופרעת של הפיג'מות, החליט שהוא מוכן לעשות עוד דברים. אז פגש את שירה. שלימדה אותו שאם נותנים לדימיון לנסוע הוא מביא אותך למקומות מדהימים.- אז נולדה "חצויה". "אני מופתע כל פעם מחדש שאנשים אוהבים את המחשבות המוזרות האלה שלי. ואני יותר מופתע מזה כשאני רואה את זה על המסך. בסך הכל רציתי לעשות סדרה שאני אהנה לראות" (אילן)
שירה אלון
לפני מליון שנים הייתה סטנדאפיסטית ושחקנית ומנחת שעשועונים. לאחר תקופה התחילה לכתוב אלפי מילים בתור דיאלוגיסטית בסדרות יומיות של אחרים. שירה גילתה שיש עוד אנשים בעולם הזה שאוהבים פנטזיה וטלוויזיה שמצחיקה אותם וגורמת להם לחשוב. בזכות ההיכרות עם אילן ,כמו באגדות, יצרה את הסדרה חצויה במקרה, מתה על התוצאה. "אני אמא של גילי הללי וליבי ואשתו של טל שהם הקהל הכי ביקורתי ומפרגן בעולם" (שירה)
אילן ושירה
קצת מפחדים מהסוכנת שלהם ולכן הסכימו לעבוד ביחד. גילו שביחד יותר כיף כי יש את מי להאשים. ממשיכים לעבוד ביחד בימים אלו בניסיון להמציא בטעות את הסדרה הבאה. אילן ושירה ישמחו לענות לכם על שאלות אודות הסדרה ועל יצירתה. אז, אנחנו מחכים לשאלות שלכם
גולשים יקרים, אנו גאים לארח בתפוז את יוצרי הסדרה חצויה, שירה אלון ואילן רוזנפלד ביום חמישי הקרוב 03/06/2010 בשעה 20:00. קצת על אילן ושירה: