ערפדים, שדים ובני אדם

לי בירן המלך

לי בירן מהמם, ברגע שהוא נכנס לחדר הבנו שאדם הגיע ולא צריך להמשיך לחפש, כאילו הדמות נכתבה עליו. הדמות של אדם היתה אחת הדמויות הכי סגורות שלנו מראש, כאילו ידענו עליו הכל וזה הכי וזר כי הוא הדמות הכי מורכבת. ההשראה לסדרה באה מסדרות שאנחנו אוהבים לראות, כתבנו משהו שנרצה לראות גם. הכי נוח לנו לכתוב בבית אבל אנחנו לא גרים באותו בית, אז היינו נפגשים באמצע, אנחנו יושבים בבית קפה אי שם והמלצרים כבר לא יכלו לראות אותנו ונרונורא דאגו שנצליח לפתור את העלילות ונלך כבר הביתה. אני חושבת שאת לוסי המצאנו תוך כדי כתיבה, היא לא היתה מתוכננת אבל היינו חייבים מישהו שאנדרה ידבר איתו, אז היא נכתבה ואז אם היא כבר המצאנו לה עלילה שלמה שמערבת את כולם, אני חושבת שלוסי נורא מצחיקה, אני מתה על הדיבור שלה.

הי אורפז

1. חיפשנו מישהו חדש להכניס לעונה הזאת, בהתחלה רצינו להכניס עוד בחורה בתור מכשפה אבל אז החלטנו להמציא עולם חדש של שדים עם חוקים חדשים ואני חייב לציין שנורא נהננו מזה. ולי בירן פשוט התיישב לנו מעולה עם הדמות הזאת ועם איך הוא צריך להראות. 2. ההשראה לא באה ממקום אחד, היא באה ממליון מקומות שאת רובם אני בכלל לא זוכר אלא הם אצלנו בתת מודע. נגיד כל ההתעוררות של אדם בעולם חדש שהוא לא יודע מה הוא ומיהו - מאד מזכיר את המטריקס. כל הסיפור עם המלכה וביציים שצריכות לבקוע מאד מזכיר את הנוסע השמיני 2 ו 3 אבל זה לא בכוונה. שזה פשוט קורה. 3. אנחנו נפגשים בבית קפה בשביל להחליט על קווי עליליה. אבל כתיבה ממשית כל אחד מאיתנו עושה בבית שלו אלא אם כן אנחנו נתקעים וקוראים לפגישה דחופה בה אנחנו כותבים יחד ומנסים לפתור. 4. הדמויות בדרך כלל ידועות מראש לפני שמתחילים לכתוב בעיקר הראשיות. נגיד אתוס בעונה הראשונה נכתב תוך כדי (הוא בא לשני פרקים והלך) העונה החלטנו להרחיב אותו מראש.

ושוב שלום לשניכם ../images/Emo24.gif

אני ComplicatedCutie מפורטל "הכורסא" וגם פה יש לי שאלות אליכם
האם אתם חושבים שקיימים ערפדים בעולם האמיתי ?
האם אתם חושבים לעשות עוד פרויקט טלויזיוני ביחד אחרי ההצלחה של "חצויה" ?
איזו עונה הכי אהבתם לכתוב את הראשונה או את השנייה ולמה ?
האם חשבתם אי פעם לכתוב לעצמכם תפקידים בחצויה ? אם כן, אז איזה תפקיד הייתם רוצים לגלם ?
למה אתם עושים את הפרקים כ"כ קצרים וגם את העונה השנייה עשיתם יחסית קצרה? ברוב הסדרות של הוט יש 50 פרקים פרקים ולחצויה יש 45 פרקים וגם למה לפעמים הפרקים בחצויה בד"כ 25 דק' ולפעמים אורך הפרקים הם 22 דק' ובקושי ? שאלת מיליון הדולר
אחרי כל השמועות היתכן שתהיה עונה שלישית לסדרה "חצויה" ? אני אודה לכם אם תענו על שאלותי
מאורה

* תיקון כוונת השאלה האחרונה (שאלה 5)

רוב הפרקים של סדרות הוט הם באורך של 25 עד 30 דקות אז למה הפרקים של "חצויה" הם באורך 22 דקות ופחות ?

אני יודעת ../images/Emo6.gif

חשבתי שמעין תמחק את ההודעה הקודמת שלי כי היא לא נכתבה מי יודע מה ולכן כתבתי שוב, הבנת ?

Polina EA

New member
אילן ושירה, ברוכים הבאים לתפוז../images/Emo24.gif

אני רוצה להודות לכםעל כך שהסכמתם להתארח בפורום. היה לי כייף לשוחח איתכם במהלך התקופה ולהוביל לאירוח נפלא שכזה. גם אני יכולה לשאול שאלות, לא?
כמו שכבר אמרתי לשירה ולאילן, אני בחורה שלא אוהדת במיוחד לצפות בסרטי שדים, ערפדים או סרטי אימה. תמיד פחדתי אפילו להתנסות בכך. הבנתי שהנושא לא כ"כ נוראי. באחד מהערבים כשבאמת לא היה מה לראות ב TV, הרמתי את השלט ושמתי את ערוץ 2 (בממיר - VOD). הדלקתי את הפרק הראשון.. מאז אני מנסה לאגור כמה שיותר פרקים על מנת לצפות בהם ברציפות כדי שלא תהיה לי הכמיהה לחכות לפרק הבא. וכעת לשאלות: 1) שאלת השאלות: האם יש תכנון ליצור סדרת המשך לחצויה? (אני מניחה שעוד כמה גולשים שאלו את השאלה) 2) כמה פרקים יצרתם עד כה? 3) היצירה המשותפת שלכם הניבה פרי עשיר ורענן, האם יש תיכנונים ליצירת סדרה / סרט נוספים? 4) אם כבר מדברים על סרט. מה עם הוצאת סרט לסדרה? לאחרונה זה מאוד שיקי ואם זה יהיה לחצויה, אני שם
5) אוי הפיג'מות הפיג'מות, אהבת חיי.... כמה שהסדרה הזויה, ככה אני אוהבת אותה. גדלתי עליה ולא מפסיקה לראות שידורים חוזרים (סתם בשביל הפרגון). תודה על זמנכם, פולי

22Aviv

New member
שאלה ליוצרים של חצויה !!!!!!!

אני כותב סדרה ויש לי כבר עונה ראשונה ( 50 פרקים ) ועונה שנייה ( 50 פרקים ) מה אני יכול לעשות בשביל שזה באמת יצליח ?

MR Lordi

New member
שלח להוט, יס, רשת, קשת.

שלח להם סינופסיס ותיאור של הדמויות הראשיות.

הי

אנני פאר סתם לספר על עצימי אני עושה שירות לאומי וזה ובכל מקרה אני אחד שכותב המון חשבתם לעשות סדרת דרמה לננוער אני יש לי יס ואני נורא אוהב את חצוייה בכלל יש שם אחלה קאסט יש מצב תעשו סדרה שמשלבת בין פנטזיה דרמה לקומדיה ?

itzik971

New member
בקשר לעונה שלישית

שלום אילן ואלונה אני רוצה לדעת אם יכול ליהיות שתייהיה עונה שלישית ואם כן אז מה יהיה בה

*תיקון טעות - שירה אלון

^ היא אחת מהיוצרים של חצויה. ולגבי עונה 3 לחצויה הכל תלוי בנו הצופים וגם בהוט

למעלה