עשור למותו של בגין

כן, כי חלק גדול מדבריו הם שקר

וחצאי אמיתות. לדוגמא: הוא מעלים ביודעין את העובדה שממשלת בגין ה"שמאלנית" הקימה מאות התנחלויות והיתה "מילטון-פרידמנית" במלוא מובן המילה (לטוב ולרע...). לכן אני מתכוון להזהיר את חברי הפורום בכל פעם מחדש מפני חוסר אמינותו המשווע של כותב זה.

ריאליסט

New member
אתה יכול הזהיר.....

אבל אני מקווה שלא יאזינו לך.בעיקר כי אני לא מייצג פה את השמאל מבחינת דעותיו המדיניות,שבהם שגה קשות ועל כך נענש בקלפי. אם תתן לי לדייק ,אזי בדברי על "שמאלניות ממשלת בגין" התכוונתי בעיקר לעובדה שזו היתה הממשלה הראשונה מאז קום מדינת ישראל שויתרה על כ"כ הרבה שטחים,חיסלה מפעל התישבותי ענק וכל זאת "תמורת-שלום".(ועל כך אני מעריך את בגין). אמנם את יו"ש הממשלה מלאה בהתנחלויות,ובלי להכנס לכך האם טוב או לא טוב עשתה,הרי לא היתה ממשלה לפניה,שחיסלה איזשהו מפעל התישבות כמו ממשלת בגין.זו עובדה.לא הענין האם טוב הדבר או לא ,עומד פה.אלא העובדה הזאת בלבד,שנותנת לה את הכבוד הרב-או המפוקפק,להיות השמאלנית מבין ממשלות ישראל עד לתקופתה.

ריאליסט

New member
התיחסות אישית במקום ענינית.

לא אתה תומר לי כמה הרוגים היו במלחמת לבנון. לא אני בעל אינטרסים פוליטיים.אינני ולא הייתי פעיל באף מפלגה למרות שסיעתי לפני הבחירות פעמים רבות ולמפלגות שונות. אתה קורא לי שקרן-כי אין לך לא תשובות עניניות,לא דרך ואף אתה מודע כל העת בכשלון שרון.אז לך יש דרך? אם אני מחלל את זכר חיילי צה"ל ,שאני אחד מהם ואף גאה על כך,אתה מחלל שבעתיים.כי אתה תומך בתנועה שאין לה מסר לחיילי צה"ל ובזמן זה ממש מנהיגיה שולחים אותם לפעולות חסרות שחר ותוצאות,ללא כל נקיפות מצפון. מנחם בגין לקח פעם תופעה זו לליבו.אתה שנושא את כינוייו מזלזל בכך וממשיך בחלומות על "הליכוד" ,שאינה כיום אלא תנועה מושחתת וחסרת ערכים,שגם בגין היה מתהפך בקברו ממנה-ולמעשה התהפך עוד בחייו מתנועה זו,שהוא הקים. של נעליך כשאתה מכנה אותי אינטרסנט פוליטי.אני עוד לא חבר בשום מפלגה ובטח לא במפלגת גובים כמו הליכוד (או העבודה). שקריי אפסיים לעומת צביעותך.

למעלה