עשינו המון וי-אים! עדכונים בהמשך...

שרונס

New member
עשינו המון וי-אים! עדכונים בהמשך... ../images/Emo39.gif

אז הנה מה שהספקנו לעשות השבוע, נלך מהכי חשוב לפרט הכי קטן: סגרנו על האולם במלון רמת-רחל בירושלים וגם סגרנו תאריך: ה-6.11! שנינו מאוד התרגשנו מזה. היינו בטעימות בשריות וגם בחלביות והחלטנו ללכת על מזנון בשרי. עשיתי סיבוב קניות ומצאתי מחוך מאוד נוח שגם יש אופציה לנשום איתו, אם רוצים. מצאתי גם סנדלים לבנות אלגנטיות (האחרונות בחנות). עם כל זה הגעתי לתופרת והיתה לי היום מדידה ראשונה. לא הבנתי כל-כך איך השמלה תראה כי זה בעיקר היה בד גדול שהיא הידקה אלי בסיכות. תודה לאל על המחוך! עכשיו, אחרי המדידה הזו אוי ואבוי אם אני אשמין...
סגרנו עם די.ג´י. לא מוכר אך מישהו ממש בראש שלנו שהגענו אליו דרך חבר. הסגירה לא רשמית וחתומה עד שנראה אותו בארוע. אחרי שנראה אותו בארוע אני אעביר כאן את דעתי עליו לכל המעוניינים. זהו! אפשר לצאת עכשיו לסופשבוע?...
שרון.

אינצה

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

כל הכבוד, הספקתם ממש הרבה! ודרך אגב, אחלה תאריך (היומולדת שלי
) שרון

שרונס

New member
תודה לכל השרוניות! ../images/Emo39.gif

ההספק בא מתוך עצבים. התעצבנתי על זה שלא הולך לנו כלום ואני לא מוצאת כלום בחנויות ובסוף מרוב עצבים הפכתי כל אבן עד שהכל הסתדר ומצאתי כל מה שחיפשתי. (בעיקר מחוך ונעליים). אז זו גם שיטה לעשות סידורים לחתונה, היא מאוד מזרזת תהליכים...
שרון.

הילית*

New member
אני מכירה 2 שנולדו ביום הזה...

ולאחת מהן קוראים שרון (וזו בטוח לא את...)

שרונס

New member
לא, זו לא אני. לי יש יום הולדת

ב-21.8, עוד מעט. אבל זה נחמד שיש להרבה אנשים יום הולדת באותו יום. אולי זה סימן למזל טוב? בכל מקרה, בחרנו את התאריך הזה כי זה יוצא ביום שלישי, פעמיים כי טוב, וכי יום חמישי באותו שבוע היה תפוס...
שרון.

תראי, מחוך..זה לא עניין של מה בכך!!

כשיש לך מנהלת פורום כמוני אני מבקשת להתחשב.. כבר יש מחוך נוח? נא לספר: מי המציא אותו?(תוצרת איזו חברה?) כמה עלה? מאיזה חומר הוא עשוי? באיזה צבעים קיים? תודה מראש אתי

שרונס

New member
מאה אחוז, אתי, הנה פירוט: ../images/Emo20.gif

קודם כל, כל המחוכים בקופסאות שימורים עוד לא מצאו את דרכם לירושלים ובכלל התרשמתי שיש בעיר הבירה אוסף מכוער של מחוכים עבים שנראים לי כמו משהו שסבתא שלי היתה לובשת. אחרי שהזדעזעתי ממבחר המחוכים הנורא, שרובו שייך לחברת triumph, הגעתי לחנות להלבשה תחתונה ברח´ עמק רפאים שנקראת סלון מרי. מצאתי שם מחוך סטרפלס עם ריפוד בחזה, בצבע שמנת ודוגמא של עלים. העלים קצת שקופים ויוצרים דוגמא שקופה. המחוך הוא של חברת flexeesמארה"ב והיבואן הוא ז´ק קובה מרחוב כפר גלעדי 3 בת"א. המחוך היה האחרון בחנות אז אני לא יודעת איזה עוד צבעים יש. הוא עשוי מ-100% ניילון. יש במחוך קצת ברזלים: מסביב לחזיה כמובן, בצידי הגוף ושניים קטנים מתחת לציצים. אך הברזלים מאוד דקים וגמישים ולא דוקרים. בכלל, המחוך מחזיק ממש טוב אך לא חונק. ממש כמו בגד ים שלם אך נראים יותר רזים...
בקיצור, יש לי עכשיו מותן יותר דק ויפה וציצים כאילו יותר גדולים. דיגמנתי את המחוך לחבר שלי והוא ממש התלהב וזה כבר טוב, לא?
עוד שאלות? אשמח לשמוע את דעתך כמומחית בעניין, אתי, אף על פי שלא ממש השתכנעתי שאת מסתובבת עם מחוך בצדק! שרון.

שרונס

New member
והסנדלים הם בצבע לבן של חברת

pindiere מאיטליה ומצאתי אותם בבוטיק ליד הבית שלי ברחביה. הם עלו מחיר מציאה של 190 ש"ח במקום 440 ש"ח. מכירות סוף העונה המבורכות... הן נראות כך: רצועה מקדימה קצת עבה, שתי רצועות דקות לפני הקרסול ועוד רצועה דקה מסביב לקרסול. הן מאוד נוחות כי כל הרצועות הדקות מסביב לקרסול מחוברות לסנדל עם גומי. העקב גם לבן ורחב, בגובה של בערך 5 ס"מ, מה שמביא אותי כמעט לגובה של בן זוגי. אני 1.78 והוא 1.85 מטר. כמו כל דבר אחר שמצאתי באותו יום, הן היו האחרונות בחנות בדיוק במידה שלי (39).
שרון.

שרון FLEXEES זה מיידינפורם

אחלה חברה. עד איפה הוא מגיע והאן הוא בגזרת מכנס או שמלה? והאן הוא כמו תחתון או ממשיך כמכנסון?

שירי71

New member
יש לי יש לי!

חמחוך של אותה חברה שקניתי כשהתחלתי להשמין... לפני שנה בערך... הוא בדוגמת מכנס והוא פשוט מעולה!!! חברה מעולה ממש.

שרונס

New member
הוא כמו תחתון. האם זה אמור להיות

יותר נוח או פחות? ראיתי גם מחוכים של maidenform, לא מהסידרה של המחוך שקניתי, אך הם היו הרבה יותר עבים ומגושמים. שרון.

זה ענין של מבנה גוף

אני, באופן יחסי למותנית, רחבה באגן. תחתון מכניס את כל הגוף ומוציא החוצה של "השפיצים" בירכיים. לעומת זה, כאשר זה מכנסות, אין את החיתוך במפשעה שמרחיב. אמרתי לך כבר שמחוך זה לא עניין של מה בכך?

שרונס

New member
אני מתחילה להבין שזה לא עניין פשוט ../images/Emo10.gif

זה אכן קצת מוציא את השומנים בירכיים. מאחר ולא מצאתי מחוך אחר שמתאים לי זו היתה הפשרה שלי. זה לא נורא כי החצאית של השמלה היא די רחבה ונופלת עם המון קפלים וזה מסתיר את כל ה"שפיצים" שיוצאים בירכיים. את צריכה להבין שיש לי מבנה גוף שלא כל-כך מתאים למחוך שלם: יש לי חלק עליון מאוד צר וקטן יחסית לחלק התחתון, כולל חזה קטן. ממש מידה אחת למעלה ובערך מידה יותר למטה. התופרת אמרה שאם זה ממש יורגש היא תוכל להרחיב לי את המחוך בחלק של התחתון וכך השומנים למטה לא יבלטו. אל תדאגי, בסוף יהיה בסדר!
אני גם אנסה לעשות קצת ספורט בתקוה שאצמצם היקפים עד החתונה. גם בזה צריך לזכור שאני קודם מרזה למעלה ורק אח"כ במקומות היותר בעייתיים. האם המחוך זה עניין לא פשוט או שהגוף שלנו עובד מצחיק?
שרון.

שרונס

New member
ואפילו חתן שמת על כל השומנים שלי! ../images/Emo6.gif

היית מאמינה? הוא לא מרשה לי לעשות דיאטה! מותק של בחור, תאמיני לי...

מאמינה לך. גם איציק כועס.. הוא טוען

שאני הורסת את הגוף שלי(ובצדק..) אבל, אינ חולת נפש..אני מוכנה למות רזה מאשר לחיות יום אחד בחיי כשמנה. ויסלחו לי כולם

למעלה