עשינו המון וי-אים! עדכונים בהמשך...

שרונס

New member
גם עם השומנים?... ../images/Emo21.gif מרגע

לרגע אני יותר מצטערת שאני לא מגיעה למפגש. זה כל-כך עצוב...
את מוכנה לכתוב אח"כ בפורום איך היה? הייתי מתה לפגוש את כולם! בהמון אהבה (באמת!)
שרון.

תגידי מה את מפגרת? מה את בוכה?

תרימי את עצמך ובואי... את לא בחו"ל. רק ירושלים. שום תירוץ לא מספיק טוב עבורי. ואל תדאגי. אני זוכרת שיש לך אישור רפואי. אבל תרשמי לך שאת באה לראות את המחוך שלי אז אולי תצליחי לאסוף כוחות..

שרונס

New member
אם כבר, הייתי באה לראות אותך ולא

את המחוך שלך. את לא חושבת שאת קצת יותר נחשבת בעיני מכל מחוך? אז אם כבר את זוכרת את האישור הרפואי שלי, אז אני אוסיף שאם אני אעשה את הנסיעה עד אלייך אני אהיה גרוטאה כל השבוע ואני לא חושבת שכדאי שאהיה במצב כזה בהתחשב בזה שיש עוד המון סידורים לחתונה לסגור השבוע. תוסיפי לזה את העניין שאין לי מכונית ולא זכור לי שמישהו מגיע מאזור ירושלים. והדבר האחרון: החבר שלי ממש לא מעוניין לבוא וקשה לי להסביר לו איך אני מוכנה להפוך את עצמי לגרוטאה מהלכת בגלל פורום כלשהו. אם יש לך פתרון לכל הבעיות האלו, אשמח לשמוע. רק רציתי שתדעי שהמפגש הזה נשמע נהדר ושירשם אצלך שמאוד רציתי לבוא. גם הכוונה חשובה, לא? בינתיים אני הולכת לישון ומשאירה לך את כל הלילה לחשוב על פתרון. אני לא הצלחתי לחשוב על פתרון הולם אז אולי כדאי שגם את תלכי לישון...
תודה רבה על ההזמנה בכל אופן! שרון.

ואם מישהו היה מגיע מירושלים זה היה

עוזר במשהו? חמותי גרה בירושליים. אולי איציק בעלי שיחיה קצת מתגעגע אליה...ובדיוק כדאי שיבקר אותה מחר? אחשוב על פתרון. מבטיחה.

שרונס

New member
איזו נדיבות! תודה רבה! ../images/Emo25.gif

אני בשוק מכמה שאת נדיבה! ממש יפה מצידך... אך בבקשה, בבקשה, אל תשלחי את איציק לירושלים אם הוא לא מתכוון במילא לנסוע. מה אם אני לא ארגיש טוב ולא אוכל לחזור איתו? ואיך אני אחזור לירושלים? לא כדאי שהוא יסע סתם. בכל מקרה, תודה רבה על ההצעה, את משהו משהו!
שרון.

שירי71

New member
יופי!

אז מה זה המחוך הזה? ספרי ספרי... וגם על השמלה כל הכבוד לכל ההספקים!

שרונס

New member
תודה, תודה! ../images/Emo9.gif השמלה:

השמלה שהתופרת תפרה היא מבד פשוט, ולמען האמת די מכוער בצבע ורוד, אך זה רק לצורך הדוגמא. היה לי קשה להבין איך בדיוק תהיה השמלה. באופן עקרוני היא תהיה צמודה עד למותן ומשם תהיה חצאית נופלת, תפורה באלכסון. הכתפיים שלי יהיו חשופות. מאחור תהיה קשירה של סרט בגב. הבד הוא משי עם קמטים קטנים בתוך הבד בצבע לבן. הקישוט היחידי יהיה בד דנטל בצורת עיגולים קטנים שיוצרים ביחד מעויינים עם רווחים גדולים ביניהם. הבד דנטל יהיה תפור בחלק העליון מקדימה על החזה וילך ויהיה צר יותר לקראת המותן. גם השרוולים יהיה עשויים מהבד דנטל ולכן יהיו לשמלה שרוולים, אך מאוד מחוררים. מה שראיתי אתמול במדידה היה בד ורוד אחד גדול שהתופרת הידקה מסביבי עם סיכות, כך שקשה להגיד שהבנתי בדיוק איך תראה השמלה. מה שהבנתי זה שאסור לי מעכשיו להשמין. אף פעם לא לבשתי משהו צמוד למעלה וזה מאוד מוזר לי. לפחות כך רואים שיש לי מותן...
על המחוך ראיתי שכבר ראית את ההסבר. מה שלומך שירי? את מרגישה קצת יותר טוב? קבלי
שרון.

שירי71

New member
וואו איזה הסבר

יצאתי קצת מבולבלת מתיאור השמלה אבל זה נשמע משהו מאד מושקע. כן, אני יותר טוב, באמת, עכשיו אחרישההורים נפגשו וירד הלחץ והמח, חזרנו ל-MODE של סבבה.

סטארי1

New member
מזל טוב! אחרי החתונה שלנו אני אנסה

לספר לך איך היה, כדי שתפיקו לקחים מהאולם (אם יהיה צורך)

למעלה