עשיתי דיל גרוע עם אלוקים

עשיתי דיל גרוע עם אלוקים

מוקדש לאביב גפן, למי שיכול להעביר לו את זה איכשהו.... עשיתי דיל גרוע עם אלוקים עשיתי דיל גרוע עם אלוקים בחרתי לא להיות בגיהינום אלף שנים אז עכשיו במקום זה אני אביב גפן ועכשיו אני יקבל גיהינום מיליון שנים על כל ההופעות והשירים עשיתי דיל גרוע עם אלוקים כי להיות אביב גפן זה כמו גיהינום אלף שנים ומסוכן יותר כי אתה אחרי זה מסתבך בגלל החיים ואחרי המוות נדפקתי עם גיהינום של מיליון שנים כי לא יכולתי לסבול כאן את הגיהינום הקטן של השבעים שנים אבל אם הייתי נכנע חזק ועומד בדיל שבעים שנים הייתי סוגר את התיק ונמצא כבר בגן עדן לנצח כי להיות אביב גפן זה כמו גיהינום אלפי שנים ככה מפסידים מכל הכיוונים לא אמצא מנוחה לעולמים העולם המערבי אומר לי שכדי להיות מאושר אני צריך כסף שרירים אוטו ספורט ובחורה יפה אולי גם לדבר אנגלית, ככה הוא אומר לי שוב ושוב כל הזמן ומראה לי את זה. העולם המערבי משקר עלי, לחיים שהוא מציע תאריך תפוגה. העולם המערבי לא מראה לי את החיים, הוא מראה לי רק את ההנאות ואומר לי שזה החיים, ההנאות, אבל איפה החיים עצמם? ומה יעשו כל אלה שאין להם את זה? העולם המערבי לא עונה לי על השאלה הזאת. רק מראה לי שוב את ההנאות ואומר לי שזה החיים, עד שאני מאבד את השפיות. אבל אני רואה שאת כל ההנאות האלה ברא בעצם אלוקים בשביל שיהיה קשה מאוד מאוד לבחור בו. כשיודעים אבל שהוא זה שברא את כל ההנאות פתאום זה הרבה יותר קל, בערך. החיים בכדור הארץ זה משחק בינך לבין הקדוש ברוך הוא, ואתה צריך לנצח במשחק, לנצח את הגוף, לנצח את אלוקים. כמו במשחק מחשב ההתחלה היא קלה וזה הולך ונהיה יותר קשה וקשה. יש לך זמן עד המוות לעבור טריליונים של התקפות דיכאון כמיהה לאהבה מיליון בחורות הכי הכי יפות, השתוללויות של הגוף ועוד. לפעמים הברירה תהיה בין דיכאון קשה להפסד במשחק, תצטרך לוותר על המון דברים שאתה קשור אליהם בכל רמ"ח אבריך ושס"ה גידיך – אומר אלוקים - אבל תדע תמיד שאני זה שבראתי את הכל, ואני מסתכל עליך בשקט מלמעלה לראות אם תצליח לנצח אותי, אם אני לא אצליח לעבוד עליך שם למטה בכדור הארץ החולף. וכשתנצח אותי – לא יהיה גבול לאושר שלי, ואתה תקבל פיצוי ענק, משהו שאי אפשר בכלל לתת בעולם שאתה חי בו כרגע. לכן אתה צריך להזדרז מאוד, לא לחלום על אהבה ושטויות ולשכוח את היום שבו האור יכבה בפתאומיות, חושך מפחיד ישתרר, וגם הבחורות היפות שאתה אוהב וקשור כל כך לא יהיו יום אחד יותר מבשר רקוב מצחין ומקומט, אכול תולעים. הן לא ינצלו בעצמן, הן לא יוכלו להציל אותך, וגם אתה ידעת שיגיע שלב שתצטרכו להיפרד, אתה לקבר שלך, הן לקבר שלהן, אף אחד לא יותר חזק מהזמן שאני בראתי, הזמן שמקמט ומישן את הכל. וכשזה יקרה, מה עכשיו? זה סופם של החיים, ואני כל כך מחכה לך כאן בשמים ורוצה שתצליח! אז שעון החיים מתקתק, שלב ראשון, = START = בהצלחה ולהתראות בהמשך, שלך ותמיד איתך, אלוקים

את פקאצה צעקנית

פשוט את לא מגיבה כלום סתם זורקת כמה מילים שלא מדברות לעניין... יצור טיפש את

או מאי פאקינג גאד

מה זה היה עכשיו? שמישהו יסביר לי מה הלך כאן.. הכל בסדר איתך?

R h o n e

New member
טיפשה*

חחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם

למה כולכם מגיבים דוחה ?

גם אני לא אהבתי את הקטע , ולא מסכימה עם הדברים הכתובים , אבל ניכר שהשקיעו בזה מחשבה ורצון , יש בזה משהו על גבול האומנות .. אפשר להפגין כבוד מינימלי ולא לזלזל .

ילדים פה עם האף כזה למעלה

משחקים אותה שיש להם תערכים של אביב של התחשבות של הקשבה של פתיחות.... אבל כשזה מגיע למעשי- זה בדיוק ההפך

חחח

מצטערת אם מישהו נפגע ממה שאמרתי אבל באמת לא הבנתי כלום ממה שהוא כתב... אביתר מה בסוף הגעת?דאגתי לך!!!!!!!

הסתדרנו איכשהו בסוף

הלכנו ברגל לז'בוטינסקי ומשמה בטרמפים... היה קשה קשה... תהיי יעילה פעם הבאה!

ז'בוטינסקי?!!?

סיכמנו שזאת נקודה רגישה אצלי...למה להשפיל אותי בפני הפורום? חחחחחחח

.

אביתר גם התגובה שלך מתנשאת " ילדים פה" . אני רוצה להזכיר לך שגם לך היו לא מעט יציאות נוראיות בפורום הזה שממש לא דוגלות בכבוד אדם והומניות.

חחחח את עושה לי נונונו

"אוו גם אתה לא טלית שכולה תכלת גם לך לא חסר" אני בסרט שדיברת אליי כמו מורה חחחחחחחחחח ולעניין- לפחות אנלא משחק אותה שמאלני שדוגל בכבוד לאדם ועוד בלה בלה בלה ובסוף אנלא כזה בכלל... אני לא צבוע זה כל ההבדל... חתימת הורים: בתודה שרה וסרמן

plane crazy

New member
מתחבר ל 2 הקטעים הראשונים.

בחיאת אנשים.. תפסיקו כבר לייבש אתם רק מראים כמה גועליים אתם יכולים להיות לפעמים. אם הבנתי נכון אז התכוונת לזה שאביב גפן "שאב" אותך אל השירים שלו וזה הרס אותך? אם כן אז אני ממש מסכים איתך. אבללללללללללללל............... לולא אביב גפן לא הייתי גדל על ערכים. חוץ מזה.. שגם אותי אביב גפן הרס (אם אפשר לקרוא לזה ככה) ונהייתי דכאוני בגללו אבל בזכותו התחלתי לכתוב שירים ויש לי המון שאיפות והוא גרם לי לא להפסיק להאמין בעצמי.

למעלה