עשיתי דיל גרוע עם אלוקים

העולם המערבי באמת ,,../images/Emo36.gif

משכנע אותך שדרך ההנאות הגופניות של הגוף זה יקנה לך באמת חיים ,,, אוכל טוב , מזללות, בגדים, יוקרה תכשיטים ,סקס , סרטים כחולים , מכוני כושר , מכוני ליויי
(סתם צוחק) , מכוניות חדשות , תכשירי יוקרה -בגדים יוקרתים , בתים ענקיים , וכל מה שקשור יתן לך אושר אמיתי אבל זה לא נכון לדעתי שמבפנים אתה ריק ומחפש כל יום תשובה לחיים שלך ,,,,ומחפש כל יום משהו חדש לעשות שאיין שאיין לך משהו רוחני אמיתי מבפנים , שבפנים אתה ריק ואיין לך במה להאחז רוחנית ,,,, אתה באמת נחשב למת , כי כל הבלי העולם הזה זה שק של דברים שיכולים רק להביא אותך לטירוף הכל מעדות אישית , אני מסכים איתו באופן כללי ,,,, לדעתי 90 אחוז מהישראלים שנוסעים להודו "כאילו לנפוש" הם מגיעים לשם שפויים ונורמלים ומרוב חוסר פנימי וריקנות מעשנים ודוחפים לעצמם מלא סמים כדי למלא את עצמם חלק חוזרים מהודו וחושבים שהם המשיח בעצמו , ואז ישר לגאה, ,,,חלק חוזרים נח נח נחמן מאומן ,,,,

גם אני כתבתי שיר אבל אתמול.

מעדיף אותי עצובה תוריד את המעיל, התחיל לרדת הגשם ואתה אוהב מבול כשהוא קודח על העור. תוריד את המגפיים שקנית בחנות יד שנייה, כי אתה אוהב את זה שאתה טובע בבוץ. תוריד את המשקפיים, העולם לא נראה לך טוב ואוהב אותו מטושטש הגיע הזמן שלא תזהה אותי. תוריד את החיוך המטופש אם אתה יודע שראיתי, מעדיף אותי עצובה בעוד מקום שקל ליפול.

T h e B o Y1

New member
ואוו

ידידה שלי ראתה תמילים האלה וזאת הייתה התגובה "היא בעלת פוטנציאל ענק ,ששתפתח עם זה הלאה עם כול הכוח "

satlot16

New member
אני דווקא חושב שזה נחמד

ואללה יפה אבל יותר מדיי בוטה יותר מדי וזה חבל אבל ברעיון הכללי נחמד

נסיון להסביר לכל מי שלא הבין....

ידעתי שרוב החברה כאן לא יבינו את מה שכתבתי, אבל שוב אני הייתי מאוד שמח אם יוכלו להעביר את זה לאביב גפן... בכל אופן, אני בן אדם דתי, ולפי האמונה היהודית הרבה אנשים באים לעולם הזה בשביל "לתקן" חטאים שלהם מגלגולים קודמים. עד כאן מובן? יופי... עכשיו... בעולם הבא (שזה עולם הנשמות שאנחנו לא מכירים ואין לנו מושג איך הוא נראה), לפעמים מגיעה נשמה עם המון המון חטאים, והיא רואה איזה גיהנום או עונשים ענקיים היא צריכה עכשיו לעבור, כדי "להתנקות" מכל החטאים שהיא עשתה בכדור הארץ. עד כאן מובן? יופי... עכשיו.... הרבה פעמים הנשמה מעדיפה לסגור את ה"תיק" של הגיהנום הענק שמגיעה לה באמצעות ירידה חזרה אל העולם הזה, לסבול כאן סבל מאוד קשה במשך 70 - 80 שנה, הסבל יכול להיות נכות / בדידות קשה / עוני / כל מיני סוגים של צרות / וזה יהיה במקום הגיהנום העצום שהיא צריכה לעבור שם בעולם הבא. וזה מה שכתבתי בשיר על אביב גפן: עשיתי "דיל" גרוע עם אלוקים / בחרתי לא להיות בגיהנום אלף שנים ולכן ירדתי חזרה אל העולם הזה כנ"ל: ...ועכשיו אני אביב גפן כי להיות אביב גפן זה כמו גיהנום אלף שנים... הרבה נשמות פוחדות מהגיהנום, עושות את ה"דיל" של סבל נוראי בכדור הארץ במקום גיהנום קשה שם בעולם האמת, אבל כשהן מגיעות לכדור הארץ הסבל הוא מאוד מאוד קשה, והן לא מצליחות לעמוד בסבל של כדור הארץ ונגררות אל חטאים נוספים, וכשהן חוזרות לעולם הבא אז לא רק שהן לא הצליחו לסגור את ה"תיק" בגיהנום, אלא בדיוק להפך, הן הגידלו את ה"תיק" של החטאים וניפחו אותו, ועכשיו כבר מחכה להן סבל הרבה הרבה הרבה יותר גרוע ממה שהיה להן לפני החזרה לכדור הארץ. וזה מה שכתבתי בשיר: ...ומסוכן יותר כי אתה אחרי זה מסתבך בגלל החיים ואחרי המוות נדפקתי עם גיהינום של מיליון שנים כי לא יכולתי לסבול כאן את הגיהינום הקטן של השבעים שנים לכן אין ברירה בעולם הזה רק לסבול את הכל, לסבול זה קשה, לקבל את הסבל זה הכי הכי קשה, אבל צריך לזכור שזה הדיל!!! ויכול מאוד להיות שאנחנו בעצמנו אמרנו פעם שאני מוכנים לכל הסבל הזה! לכן זה מה שכתבתי בשיר: אבל אם הייתי נכנע חזק ועומד בדיל שבעים שנים, הייתי סוגר את התיק ונמצא כבר בגן עדן לנצח. מקווה שהסברתי קצת, ואני אשמח לקבל תגובות וכו'

satlot16

New member
אני חושב שזה מאוד יפה

באמת אני חושב שזה יפה אני מאמין בדברים האלה אולי ביגלל זה זה ניראה לי יותר יפה אבל אם הייתה מראה לי את זה לפני שנה חח הייתי מקבל קריזה והייתי אומר אתה מפגר

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifפף:Sהיה לי ויכוח ממש ענקי עם כמה דתיים

על כל העניין הזה.. שבסופו הם אפילו הסכימו איתי לגבי כמה דברים. אבל באמת שאין לי כוח להכנס לזה שוב.

לזה חשבתי שהתכוונת.

ולכן הגבתי ככה,ה"דיל" שאביב כביכול עשה עם אלוהים הוא לא אותו הדיל שאתה לקחת על עצמך פשוט להיות אלוהים,מי אתה בכלל? ואני אומרת את זה בתור אחת שתאמין לי שיש בי אמונה וההורים שלי דתים ואני מכירה את המנטליות אבל מי אתה וכמה שתהיה גדול בתורה וצדיק והכל....מי אתה שהחלטת דבר כזה? אף אחד לא יודע מה יש למעלה ואם יש גהנום או גן עדן,אף אחד לא יודע כולל אותך וכולל את הרב עובדיה יוסף וכל מי שתביא לי עכשיו... אז בבקשה...אל תדבר שטויות,ובחיים שלי לא אמרתי על דברים שאנשים אמרו 'שטויות' אבל זה כאילו אתה מסלף את דברי ה',בוא נגיד בתאוריה שעוד מלא שנים מתגלה לך שיש אלוהים אבל אין את כל התאוריה הזאת שאמרת עכשיו על הגן עדן והגהנום.....רק על זה את התשלם ביוקר.אולי יוצא מההודעה הזאת שאני איזה שונאת דת או לא יודעת מה אבל באמת שלא,למדתי בבצפר דתי עד ו' וזה לא התאים לי מהסיבות שלי אבל אני באמת אין לי בעיה עם הדת באמת שלא,יש לי בעיה עם הסילופים האלה,אין הוכחות לזה,אז למה סתם? למה? לא חבל על אנרגיות?תתעסק בחים שלך,אל תחטא,וזה הכל,עשית את שלך לעולם ואתה בדרך לגן עדן,לא צריך לגרום לאנשים לחשוב על התאוריה הזאת שאולי מוטעה. ושכחת לכתוב בס"ד בתחילת ההודעה,על זה תלך לגהנום.... רואה כמה מטומטם זה נשמע? יופי. "אחד אלוהים יושב בשמיים ומביט בחרדה בלובשי השחורים המדברים בשמו ומסלפים את התורה והוא לא מבין איך כל השחיתויות הגניבות והשקרים נעשים על ידי מי שטוען לאמונה באלוהים" שוב-אני מדגישה אין לי שומדבר נגדך רק חבל....חבל על השטיפות מוח האלה..רק בגלל זה עזבתי תמסגרת הדתית,לא מתאים לי שיגידו לי מה ישקרה לי שאני מתה וכמה שנים אני אקבל על זה משרפות או לא יודעת מה... תחשוב על זה.

לא הבנת.

נראה לי שכל כך משעמם לי להמציא תיאוריות? "להאמין" בתיאוריות? זה הכל דברים שכתובים בתורה, בגמרא... אנחנו קיבלנו את התורה דור אחר דור אחר דור עד משה רבינו, ומשה רבינו קיבל מ.... מהקב"ה! ובתורה כתוב שמי שעושה כך יהיה לו כך, ומי שעושה כך יהיה לו כך, לבריאה ולאנושות יש חוקים, הכל מוקלט, כל תנועה מוסרטת, כל מחשבה, כל דיבור, כל הסתכלות, הכל נרשם בפרטי פרטים, אי אפשר אפילו להבין, את באה להגיד בעצם שאין שכר ועונש לא? אני יודע שיש על כל דבר שכר, או עונש, אפילו חמש אגורות שזרקת לצדקה כדי להתפטר מהם זה נקרא "מצווה", ובבא היום תקבלי על זה שכר! ואפילו קללה שקיללת מישהו בשקט כי כעסת אז זה עבירה, ויש על זה עונש! להגיד שאין אחרי שהסיפור שנקרא "חיים" נגמר דבר שנקרא "שכר ועונש", ולקרוא לזה "תיאוריה" זה בעצם פשוט כפירה באלוקים עצמו, כי אומרים שהוא ברא את הכל "סתם" וכל אחד יכול לעשות מה שבא לו, ומימלא בסוף לא יהיה שכר ועונש ולא יהיה כלום, אז למה לחיות באמת? הרי ההנאות הכי גדולות שכל אחד יכול לדמיין לעצמו יעברו יום אחד, וגם הסבל הכי גדול גם כן יעבור יום אחד. אז אם אין כלום בסוף, עדיף לדפוק כבר מעכשיו כדור בראש, כי הכל כאן גם ככה זמני, לא?

גפן כבר לא מיוסר כל כך

כמו שאתה מנסה להציג את זה "בשיר" שלך יש לו חיים משלו יש לו א ה ב ה , יש לו נחמה ואהבה אצל אישתו הנוכחית , ואם יש אהבה יש הכל ,,,, אז מה רע ? עודט מעט הולך להיוולד לו ילד , וזה שיא האושר שבעולם מיצוי החיים בעולם הזה אז גפן לא מיוסר כמו שניסית להציג אותו ,,,100 שנות גיהנום?....הגזמת הוא כבר לא המיוסר של פעם , אפילו אם הוא כותב על זה ,,,,יש לו חיים די טובים ,,,מצא את מקומו בעולם וגם לו כן בטוח עדיין יש רגעים או שעות של כאב,,, אבל נגמרו היסורים הקשים,,,,,שלו,,,,לדעתי,,,יסתדר בחיים הבן אדם

אמממממממ

האושר שאתה מתאר הוא האושר הרגעי אצל הדתים אני חושבת..... אצל הדתים כל עוד אתה לא דתי אתה לא באמת מאושר.....

לאאאאאאאאא

ממש לא הבנת אותי נכון!!!!!!!!!!!! לא התכוונתי שאין עונש!!!לא התכוונתי שכל החטאים שאתה עושה יעברו לך ככה בלי עונש......ממש לא!!!!!!! התכוונתי שאף אחד לא יודע מה יש למעלה! אף אחד לא יודע מה הולך שם..ואני לא מלגלגת על הגמרא או משהו אבל כמה גמרא שלא תקרא תאמין לי שאין לך מושג מה יהיה העונש על כל חטא,עם כל הכבוד לך אתה לא אלוהים ולא שומדבר ורק אלוהים יחליט איזה עונש לתת לאביב או לא יודעת למי...אז אל תיקח לעצמך את תפקיד האלוהים,אין לך שום זכות לזה! אתה יכול להגיד שלכל חטא יש עונש,ואז יכולים לא להסכים איתך ואיש באמונתו יחיה....אבל לבוא לפה ולפרט מה העונש?מי אתה בכלל שתגיד דברים כאלה?בתור מי אתה אומר את זה?אתה הדובר של אלוהים או משהו כזה??לא נראה לי,ואם הכתרת את עצמך לזה אז תתעורר!כי אם אתה מאמין שיש אלוהים אז תתן לו להחליט לבד איזה עונש הוא יתן לכל אדם! אל תחזה את העתיד ותגיד מה הולך להיות,וכדאי שתתחיל לדעת פחות כי בתור אחת שמסתכלת מהצד אתה חתיכת מושפע. אם הגעת למצב שאתה הולך ומשנן לאנשים דברים שיקרו להם אם הם יעשו כך-המצב שלך קשה. בנאדם הוא בנאדם,בשפה שלך-הוא בשר ודם אוקיי?וכמו שאתה יודע-הוא לא אמור להבין מה הולך למעלה,כמו שהוא לא אמור לעשות סיאנסים,כמו שהוא לא אמור לדבר עם מתים ולשאול אותם מה יש למעלה,הוא לא אמור לחקור לעומק,וגמרא זה בסדר זתומרת אני לא משווה את זה לסיאנס חחח.. אבל אתה מתנהג כאילו פגשת את אלוהים והוא אמר לך ללכת להטיף לאנשים..אז בוא תהרוג אותי וזהו כי חטאתי וזה לא מוצא חן בעיניך.... מצטערת על האירוך ומקווה שהבנת אותי נכון...ורציתי גם להתנצל אם פגעתי בך אישית..אני באמת לא מתכוונת להעליב...ואם בטעות נפגעת ממשהו שאמרתי או מהדרך שבה התבטאתי אז סליחה. "אופיום להמונים,טקסים והשבעות אופיום להמונים,ניסים ונפלאות אבל צריך להיזהר אסור לי לדבר אחרת הם יהרגו גם אותי בשם אלוהים..."

למעלה