עשיתי טעות

rolan

New member
עשיתי טעות

אני יודע, לא הייתי צריך להיות תקיף <או אולי תוקפן?... היה צריך לומר?...> כך הסביר הדוב, את התנהגותו, כאשר נשאל ע"י הרופא מה קרה ביום ראשון... הוא עוד הגדיל ואמר, חישבתי קלוריות רציתי שיהיה קצת יותר... לזכותו יאמר, ששם לפני הרופא, התנצל בפניה וביקש את סליחתה - 3 ימים לקח לו!!! אל תשפטו אותי על שאני כועסת... מספיק עשו לי שם... כאשר פנה אלי ושאל אותי, סיפרתי את גירסתי והוספתי את סיפור האיום שאיים הדוב על הסייחה, שלקח לה יומיים להירגע מהפחד שהטיל אליה האיום הזה. אמרתי לו, בעצם גם להם, שכולנו כאחד, התגייסנו למענה, עשינו הכל שהיא תעלה על דרך הלך ובהתנהגותו, גרם הדוב לנסיגה עוד יותר אחורה למצב שהיא פוחדת להגיע אליו הביתה. עוד הוספתי ואמרתי שלא אסכים שבמצב כזה, תלך אליו בעל כורחה. הרופא הסביר שחשוב שכל זמן שאביה אינו חולה <אינו חולה?> ומתפקד, שגם הוא יקח חלק בטיפול בה. <נכון, גם אני חושבת כך.... אך האם בכל מחיר?> לאחר מכן, עברנו לדיאטנית, ששמעה את הסיפור בעיניים פעורות והסבירה שאין כאן מקום לשיקול דעת שלנו, יש תפריט שמתעדכן רק בנוכחותה אחת לשבוע ולא יותר!!! בדרך דיברה סייחה כמו שמעולם לא שמעתי אותה מדברת. היא אמרה לי, שכנראה אבא באמת מבין שהוא עשה משהו רע מאוד, שהוא מבין עכשיו טוב יותר מה קורה. זהו.... קשה לי, עצוב לי, ובכל זאת, עכשיו כשהגענו הביתה ולאחר שסיימה ארוחתה שאלה אותי אם עליה ללכת לאביה. שוחחתי איתה על כך, אמרתי לה שלדעתי, עכשיו כשאבא מבין את העניין טוב יותר, עכשיו כשהוא למד מה יכול לקרות כאשר הוא מתנהג כך, כדאי באמת שתלך ותשוחח איתו בלי פחד. שתסביר לו מה היא מרגישה כאשר הוא תוקפן ואגרסיבי כמו שהיה ביום ראשון, שתגיד לו שהיא לא מוכנה לקבל את חוסר הכבוד כלפיה. מי אמר שהחיים פשוטים וקלים?

רולן, חזקי ואמצי, נהגת בחוכמה|כלנית

הסברת הכול נכון. ואני מקווה שהילדה תעבור את זה בשלום. יש כאלה משברים ואני שמחה שזה משבר שנגמר יחסית מהר. נראה לי שהוא הבין את הטעות שלו. המון החלמה לכולכם,

בונוסית

New member
../images/Emo24.gif

המצב קשה. הדוב מקשה. ולא, יש רגעים בחיים שהם לא קלים... הסירה עוד תתנדנד. מקווה שתעברו את הגל הזה מהר. שזה כבר הייה מאחוריך... טוב שדיברת איתה. אין מה לעשות, הדוב הוא האב ויש לו תפקיד חשוב. אז נוצר מצב שיש לך עוד מישהוא לטפל בו (הדוב) להסביר לו ולהיות סבלנית כלפו...

rolan

New member
תודה בונוסית

מקווה שאפגוש אותך ביום שישי, כדי לקבל ולתת
אמיתי

סול11

New member
ומי לא טועה../images/Emo35.gif

רולן מי שעושה לפעמים טועה,מוטב מדי פעם לטעות מאשר לקפוא על השמרים ולא לעשות. חושבני שלאורך כל הדרך עד הלום ובהמשכה בטלה טעותך בשישים. ועל כך חזקי ואמצי.

*יערית

New member
אני לא חושבת שרולן

התכוונה שהיא טעתה.. היא צוטטה את האקס שלה בדבריו... ככה אני קראתי בכל אופן

rolan

New member
סול, אתה מתוק../images/Emo70.gif

ואני מתה עליך.... חכה תראה איזה חיבוק תקבל ביום שישי

רולנית

יש לך בעיה יקירתי,אני ראשונה קופצת על סול.
ולא בטוח שאסכים להרפות................

rolan

New member
תשמעי יונה

אני בדר"כ וותרנית... את יודעת
אבל, את כבר קיבלת השבוע חיבוק...

רולנית אני מזהה קינאה

ואני וותרנית בתחומים אחרים לא בנשיקות וגם לא בחיבוקים......

סול11

New member
בנות../images/Emo24.gif

גם לי יש מה לומר. מבטיח לכן יש מקום לכולן, ולא תקופח אף אחת. ושלא תחשובנה לרגע שאותר על מי מכן. סגרנו? ולך רולני. לחיות משמעותו לחיות את החיים ולגמוע מהן גמיעות גדולות,למרות הקשיים והמכשלים בדרך. שהרי אין דבר קבוע והכל זמני. ולכן מוטל עליינו למצות את הטוב עד תום.הבנתאזה? מת עלייכן במובנה הטוב של המילה,יעני חי

סול11

New member
מסכים../images/Emo24.gif

רולני מחכה בקוצר רוח ליום.רק הסתיגות אחת. בואי לא נמות ונחיה ואז נוכל להעניק חיבוקים. מה דעתך בנדון? עד אין קץ
לך ולאהובייך וגם
שלך

rolan

New member
לחיות, לחיות....

תזכיר לי מה זה?.... סתאאאאאאם בטח נחיה ונתחבק ונצחק... בטח בטח....

*יערית

New member
את...../images/Emo23.gif

נהגת נכון,הובלת נכון,שיתפת נכון,חששת בצד, שאלת ברגישות את סייחה,את כנה כל הדרך.. וזו ההצלחה שלך..שלכם
החיים לא פשוטים...אך ביננו הם יפים אם רק נרצה
אוהבת אתכם

רולן ציטטה את הדוב שאמר שטעה

איזה מצחיקולים אתם... לקרוא בהקפדה בפעם הבאה, תלמידים יקרים...
, אמרה המורה
חחחחחח...

rolan

New member
כן המורה

הצבעתי, מותר להגיד משהו?...
פחחחחחחחחחחחח (זה ליעלי, בדיחה פרטית....) כן, זה נכון, סיפרתי מה אמר אבא דובון... וגם כן, נכון, סייחה צריכה לסלוח והיא סולחת, הלוואי שאפשר היה לתאר כמה היא סלחנית. זה בסדר, גם אני סלחתי על חוסר ההבנה, ואולי בכלל אני לא הסברתי נכון, כי אומרים, המורה, שאם התלמידים לא הבינו זה משום שהמורה לא הסבירה נכון.

למעלה