עשיתי טעות

*יערית

New member
אבל....

אני הבנתי נכון

rolan

New member
יעריתוש מקסימה שלי

באמת כמו בת גדולה
טוב, זה לא חכמה, את שומעת כל היום את הסיפורים מהסייחה....

אוי..אוי..

לפחות הוא הבין..גם אם לקח לו כל כך הרבה זמן.. בתקווה שזה לא יחזור על עצמו ובאמת התיישב לו אי שם בתאים האפורים..

עלמה 3

New member
רולנית, כל הכיבודים לך ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מה אומר לך מה אגיד .. עבור הסייחה - את במקום הנכון בזמן הנכון, כל כך קשובה ורגישה.... את אמא נפלאה ... ויום אחד הסייחה תגדל ותבין , איזה מתנה היא קיבלה " אמא כמוך" ואני בטוחה שהיא יודעת

היי רולן, טעות../images/Emo35.gif

אולי מה שאגיד כאן קצת יקומם אותך, איתך הסליחה מראש
כמו שאת אומרת לא פעם במהלך הכתוב, הוא אבא! והוא כנראה נלחץ מהמצב של הסייחה ולכן התנהג כפי שהתנהג אני דוקא רואה זאת באופטימיות, למה
כי הוא לא אדיש . אני אישית מעדיפה תגובה ולא משנה איזו והעיקר לא אדישות. אדישות מפחידה אותי. יש אנשים שקשה להם להתבטא ולפעמים לא בכוונה פוגעים ולא מודעים לזה. אני חושבת שהעובדה שהרופא הסביר לו את המצב ושטעות ללחוץ על הסייחה גרם לו להבין. משום שהוא סמכות והוא נטרלי שלא כמוך מעורבת רגשית והוא ישר נחסם כלפיך. זהו מצטערת אם היה משהו במה שכתבתי שהכעיס או הטריד אותך אבל אני בעד אבא ואמא שאכפת להם מהילדים שלהם
נקודה.וכל אחד מכם עושה זאת בדרך משלו. לילה טוב.

בונוסית

New member
רולן

חלק מהמחלה היא בעית הפרפקציוניזם של החולה. חוסר יכולת לקבל גונים אפורים ונוקשות. לא מסכימה עם הדוב בכלל!!!!!! אבל כשתבריא תוכל לראות שהוא בא ממקום אכפתי ובאמת, כמו שיונצי כתבה, חשוב מאוד ללמוד לסלוח

rolan

New member
בונוסית

סליחה על התגובה המאוחרת... רק עכשיו גיליתי בקצה השרשור את תגובתך... היא כבר יודעת את זה, ידעה זאת מראש, רק שלא הסכימה עם הדרך התוקפנית בה התנהג. אני חושבת שזה בסדר שהיא לא תסכים שיתנהגו אליה בתוקפנות ואלימות, היא לא צריכה לקבל התנהגות כזו. סלחנות... בוודאי ובוודאי... ותודה בונוסית

למעלה