עשרת התיקונים של העונה!

Roei152

Well-known member
מנהל
כן? תגיד לי מה הרקע הסודי של עומרי ??
ועל מה נלחמו ויקי ואיתן?

המבחן שהוא העביר את ויקי, המשימה מול רחלי

ויקי ואיתן נלחמו מול הקוברה כדי לממש את אהבתם. קצת יותר מסוכן ממה שהיה שם...
&nbsp
את העלילה שלהם דווקא אהבתי. חבל.

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב יוסי אתה כל הזמן מכניס א הזוג שלי במקומות לא נכונים
הספסל , רמת הסודיות ..
מה אתה מנסה לעשות? לעצבן אותי .. אני מסכים לגמרי עם מיטל ובן אגמודי ובקשר לאיתן ווויקי , מי באמת אהב אותם ? , מי אוהב את ויקי כ"כ עם איתן? או עם עומרי ?
למי זה באמת משנה אם ויקי תסיים עם עומרי , איתן שיחזור מהמתים או נמרוד ?
&nbsp

תיקון 7: המפקדת העליונה

אחד הדברים הכי מצחיקים בעונה הקודמת הייתה שיר אברמוב, הלא היא שרי פאקינג בדוסה, המפקדת של ויקי בצבא. הדמות הזאת הייתה קורעת ומצחיקה בעונה ההיא, אבל לצערנו, בעונה ההיא שום דבר לא עבד, ואחרי שוויקי השתחררה מהצבא שרי שלנו נעלמה.
&nbsp
בעונה השלישית התברר ששרי עוד חיה וקיימת, ועדיין המפקדת בצבא. עד שוויקי השמאלנית אילצה אותה להשתחרר. הדבר לא מנע ממנה להמשיך, והיא עברה לנהל את מלון דקלים באילת בצורה מופתית, עד שאולי שינויי ההיסטוריה של רחלי עלו לה בעבודתה.
&nbsp
שיר אברמוב לא עוצרת ואנחנו עומדים להמשיך לראות אותה בטלוויזיה. הקשב, המפקדת בדוסדוס!

igloo2

New member
שרי המדהימה

אני לא מבין איך היא נשארה לעבוד שם אחרי שהיא דפקה מחבת לבוס שלה בראש....
אגב צפיתי בפרק הראשון של העונה הקודמת לפני כמה ימים,היא רב"ט שם. הפעם היא הוקפצה לדרגת סמל כדי שיהיה הגיוני שהיא משתחררת כמה ימים אחרי

תיקון 8: ישראל מתייבשת, האגם מתמלא

אגם היא הדמות הכי מורכבת בשכונה! הכי מורכבת! היא כלואה בין המשפחה העשירה שלה לבין העובדה שהיא שכונקית בנשמה שלה. היא גם הרבה פחות מפונקת ממה שחושבים שהיא. בעונה הראשונה הבנו את זה, אבל בעונה השנייה גיורא החליט שנמאס לו, אז הוא החזיר אותה להיות עשירה ולא מתחשבת שמוכנה שכולם ימותו.
&nbsp
מזל שזה לא באמת קרה. ברגע שאגם קיבלה את הפרס שלה, היא השתנתה לגמרי, הכסף לא השחית אותה. אחרי הגניבה של הכסף, היא עברה לגור בשכונה וניסתה להציל אותה. וכמובן, הכי חשוב בעולם, שינתה את התסרוקת שלה!!!!!!!
&nbsp
אז אגם הפגינה עד כמה היא מורכבת והיום היא שוב אהובה על כולנו. אולי יום אחד היא תיזכר שקוראים לה תמר גולן… אבל לא דחוף לי. ממש לא דחוף.

אוסווין

Active member
אני נאלץ לחלוק עליך.

בעיניי העונה השלישית, אם כבר, השטיחה את הדמות של אגם.
העונה הראשונה עשתה עבודה מעולה עם אגם, יצאתי ממנה בתחושה שאכן אגם היא הדמות הכי מעניינת ומורכבת בסדרה, ובעולם מושלם אגם של עונה 2 הייתה מתנהגת כמו אגם של עונה 3, מבינה שהמשפחה שלה הורסת חיים ועוברת לשכונה. אבל הם הלכו דווקא בכיוון מעניין בעיניי, והראו לאגם שזה לא כזה שחור ולבן.
אסור לשכוח שהמשפחה שלה היא עדיין המשפחה שלה. כן היו בעונה 1 רגעים של חמלה בינה לבין סוזי (קנתה לה נעליים אחרי שהיא ואיתן נפרדו) וראו שהיא מאוד אהבה את אבא שלה, לכן זה לא יכול להיות כזה פשוט לנתק אותם מהחיים שלה רק כי היא מגלה שהם עושים דברים רעים. אגם של עונה 2 ניסתה לחיות עם זה, ניסתה לאזן בין זה שהיא יודעת שהמשפחה שלה לא מושלמת (בלשון המעטה) לבין זה שזאת המשפחה שלה והיא אוהבת אותם אבל היא לא הצליחה. והיא בחרה, בסופו של דבר, להישאר נאמנה למשפחה שלה. אולי לא הבחירה שהיינו רוצים שהיא תעשה, אבל בחירה הגיונית שבאה אחרי תהליך ארוך. ואהבתי את זה מאוד.
ואז זה נמחק, ובעונה 3 הם הלכו על הדרך ה"מושלמת"- היא מתנתקת מהמשפחה שלה ומצטרפת לשכונה. היה פה ניסיון עלילתי להצדיק את זה, היא כן ניסתה להצטמצם עם המשפחה שלה וכן ניסתה להישאר איתם ואז הם גנבו לה את הכסף אז היא לא יכלה יותר, אבל זה פחות עבד בעיניי. כי פחות התעמקו במשמעות של זה עבורה, פחות נתנו לה מקום כמו שהיה לה בעונה 2 או 1.

לדעתי זאת לא הייתה בחירה הגיונית

ולו רק בגלל שהיא שינתה את דעתה כמה פעמים באותה העונה, בהתחלה הצילה אותם עם נמרוד ואז לא היה אכפת לה שלירון מת ושמפנים את השכונה. זה היה די מגוחך...

אוסווין

Active member
זה בדיוק מה שהפך אותה לכ"כ דינמית בעיניי.

היא לא נשארה על אותו תו כל העונה (כמו בעונה הנוכחית), היא תמיד הייתה פתוחה להשתנות גם אחרי שדפקו אותה. וזה משהו שראינו אצלה כבר בעונה 1- אודי רימה אותה בצורה מטורפת עם חוליו דה סילבה והיא בכל זאת נתנה לו הזדמנות. כמובן שזה היה לתועלת שלה (עזרה בשיעורים), אבל זה התפתח כי היא נתנה את הצ'אנס.
וזה קו שהיא המשיכה בו גם בעונה הבאה- היא הייתה מוכנה לתת עוד צ'אנס למשפחה שלה גם אחרי שהיא גילתה על הדברים הנוראיים שהם עשו, והיא הייתה מוכנה לתת עוד צ'אנס לשכונקים גם אחרי שהם המשיכו, כביכול, לדפוק אותה. (אני אומר "כביכול" כי אם זכרוני אינו מטעה אותי סוזי קצת תמרנה שם את המצב.)
וגם שהיא התחילה להסתובב עם לירון, כמו עם אודי בעונה 1, זה היה לתועלת שלה- היא רצתה להרגיש חשובה או וואטאבר, רצתה להרגיש נאהבת ושהיא מסוגלת לעשות דברים. אבל זאת תמיד הייתה אגם. היא תמיד הייתה מניפולטיבית וראינו את רגשי הנחיתות שלה עם עצמה כבר בעונה הראשונה, כשהיא ראתה את עצמה מול ויקי.
העונה השנייה המשיכה בעיניי את הקו של אגם שהתחיל בעונה הראשונה ופיתחה את הדמות שלה לכיוונים מעניינים ולא צפויים. גם אני ציפיתי אחרי העונה הראשונה שהיא תהפוך לgoody-goody אבל זה לא מה שקרה, כי המצב היה יותר מסובך מזה ואגם היא יותר מסובכת מזה.
העונה השלישית כן הלכה בכיוון הפשוט יותר ולכן זה אכזב אותי.

אבל יש הבדל בין זה לבין מה שעשו

יש הבדל בין להיות מורכב לבין לשנות את עצמך כל דקה.
&nbsp
וזה מה שהיה שם. לא הגיוני שהיא חוששת שכולם ימותו אז היא מצילה אותם, אבל אז מפנים אותם אז היא לא שמה עליהם והיא בצד של אבא שלה, הפושע. יש גבול, גם אם הוא אבא שלה.

כשרחלי הייתה צריכה שנמרוד ייסע לעבר

אגם נחרדה שכולם מתו, בניגוד לסוזי, ושכנעה את נמרוד לנסוע להציל את רחלי.
&nbsp
לא הגיוני שאז היא עוזרת להם ואז לא אכפת לה שמפנים אותם ושלירון מת. יש גבול, ברגעים האלה היא צריכה להיות טובה, כמו שהיא בבסיס שלה.

אוסווין

Active member
אהה אוקיי, כשהיא הביאה להם את המטה? עם נינה וכל זה?

טוב אז חזרתי קצת לצפות כדי להיזכר- זה היה ממש כשהתחיל לה כל העניין עם לירון, והוא השפיע עליה לעזור להם. מה גם שיש לה מצפון, והקטע הזה זה גם דוגמא מושלמת למה שאמרתי בהתחלה שבעונה הזאת היא ניסתה לאזן בין המשפחה שלה לבין מה שהיא יודעת שנכון- היא הסכימה לתת להם את המטה, אבל בתנאי שתקבל אותו בחזרה.
גם אל תשכח שכל העונה הזאת רחלי התייחסה אליה כמו חרא, אפילו כשידה הייתה מושטת לשלום, ותהיה בטוח שזה השפיע עליה.
היא המשיכה לתת לשכונקים הזדמנויות והיא המשיכה להיכוות מהם (לירון עבד עליה, רחלי התייחסה אליה מגעיל, אודי זרק אותה, היה את הקטע עם השביל ריצה שסוזי תכננה אבל עדיין זה משפיע) אז מבחינתי זה מאוד הגיוני שהיא הייתה הפכפכה. אודי היה נהדר אליה, אבל אז הוא נפרד ממנה. לירון היה נחמד אליה, אבל אז הוא ניצל אותה. ברור שהיא תתן צ'אנס, היא רוצה את האהבה והיא באמת מעריכה את השכונקים אבל כשהם ממשיכים לאכזב אותה נהיה יותר ויותר קל להקשיב למשפחה שלה.

לא. כשרחלי מתה בעבר עם פריצי ונמרוד נסע בזמן

עוד פעם- להתאכזב מהשכונקים בסדר, להיפרד בסדר, אבל שלא יהיה אכפת לה שמפנים את כולם לבסיס צבאי, שלירון מת בגלל אבא שלה ושהמשפחה שלה מתכננת להשתלט על העולם? בחייאת? יש גבול!

igloo2

New member
מסכים עם שניכם

אהבתי יותר את אגם של העונות הקודמות,היא היתה מורכבת ועגולה יותר. מצד שני לא אהבתי שבסוף העונה הקודמת ויתרו על כל התהליך שהיא עברה ולא היה אכפת לה שאודי והמשפחה שלו מגורשים מהבית שלהם ואפילו שלירון מת
זה היה מוגזם

אגב מה שיפה בה זה שהיא היחידה בסדרה שהכסף לא השחית אותה (בניגוד למשפחה שלה, בן ורוי, והבן דוידים אחרי שרחלי שינתה את ההיסטוריה וגרמה להם לזכות בהגרלה). להפך, גם אחרי שהיא זכתה היא הקפידה לחיות בצניעות ולא לתת לזה להשפיע עליה

תיקון 9: הכישלון הגדול של דר

נועה פניני מסתכלת על הזוגות, ורואה דבר נורא: מיטל ואודי?! גילוי עריות כזה?! מה זה החרא הזה?! במהירות היא מחקה את הכול והחליטה לנסות לטפל לנו במצב הזוגות הבעייתי של שכונה. באמת, שכונה 2 הסתיימה עם מצב הזוגות הנורא ביותר שאני זוכר. איתן מת, רחלירון, מיטל ואודי, ואגם לבד… כלומר, אלו היו הזוגות שהיו אמורים לקרות אבל היא החליטה שלא.
&nbsp
אז כדי להכשיר את זה שאודי יהיה עם אגם, כראוי, החליטה נועה שצריך פשוט לתת למיטל רומן אחר, רומן עם מישהו שכולנו נתחנן שהיא תהיה איתו, ואז נבין שהכי הגיוני שאודי ואגם יהיו ביחד כי זה מכשיר את הרומן של מיטל. כאן נכנס לסיפור חברנו היקר בן דינר, שהפך לאהובה של מיטל ולאהבה שהיא סופסוף חיכתה לו.
&nbsp
דר מעוצבן לגמרי, כמובן, הוא היה בטוח שזה הזמן שלו, אבל זה לא מה שעומד לקרות. הוא יצטרך לחכות למפגש עם ליאנה בפוראבר ואז לקוות שהיא תהיה שלו ולא של עומר חזן, הדישי המעצבן הזה. איך אומרים, דר? "מי שלא מרים עשר אגורות, לא מצליח לסדר את רשימת הזוגות!"

Roei152

Well-known member
מנהל
להזכירך טכנית אגם לא ;לבד בסוף העונה
רחלי שינתה את ההיסטוריה והגיעה ללפני שהם נפרדו .. מה שהיה צריך זהה למצוא למיטל את בן , כדי שהיא תתכחש לו ותתאהב בו ...
&nbsp

אכן, כתבתי שזה מה שהיה אמור לקרות

התחושה הייתה שאודי ומיטל בכל זאת יקרו ושזה מה שצריך לקרות, אבל נועה תיקנה. עדיין הייתי ממש עצוב בסוף העונה בגלל שחשבתי שהמסלול בכל זאת מוביל לאודי ומיטל.

igloo2

New member
אודי ומיטל אחד הזוגות המאוסים בסדרה

אני לא מאמין שאחרי שראינו אותם בעונה 2 היינו צריכים לחוות שוב את הכל בעונה 3

למעלה