עשר,עשרים,שלושים,ארבעים

עשר,עשרים,שלושים,ארבעים

שישים, תשעים... 100.. מאה ועשרים מאה שלושים מאה ארבעים 150 ..... מאה שישים... אתמול בלילה. מאה שישים ק"מ....ביבי קינג באוזנים נתניה..אופססס כבר חדרה.. הרוח שורקת ביבי קינג ממשיך.. בנימינה... זכרון.. טטט..הקילומטרים נעלמים,נבלעים תחת גלגלי הסכין של הפינארלו. אורות קטנים מרצדים,צהובים לבנים אדומים הכל מתגמד הנוף מתחלף במהירות העיניים על הכביש-מראה-פולאר..מראה פולאר.. מוסיקה פותח ווליום הרגלים עובדות מהר יותר חזק יותר הספידו מראה 55 קמ"ש הדופק עולה המוסיקה שוטפת את המחשבות אויר קר חודר לאף...התמכרות טוטאלית. יורם

IlanShacham

New member
רכיבת לילה, כביש, מוסיקה פול ווליום

תגיד לי, אתה השתגעת???? אני שמח שנהנת, ועוד יותר שמח שחזרת הביתה בשלום, אבל תעשה לעצמך טובה ותשמור על עצמך קצת יותר טוב.

האמת היא

שרכיבה בלילה 1:00 +.. יותר בטוחה מרכיבה בנחל אלכסנדר.. קצת זהירות,מראת צד טובה..לא צריך יותר. כבישי הצפון הם בכלל חגיגה..כמעט שממה. לרכב בלי מראה זה חוסר אחריות משווע ורוב רוכבי הכביש ללא מראה.. חבל. יורם

XCrider

New member
יורם ידידי...אתה כרגע בטריפ מהסם

החדש...(כמו כל הכבישונים החדשים ששמתי לב שמסתובבים פה...
מזל טוב לכולם!) תתחדש ותהנה, אבל אל תשכח שיום כיפור יש רק פעם בשנה. בשאר השנה הכבישים האלו פחד אלוהים!!! לעולם אל תשכח את הסטטיסטיקות!!! ושנתראה בשבילים... XC

IlanShacham

New member
תסמונת "לי זה לא יקרה"...

לא אמרתי לך לא לרכב, ולמרות שלא ציינת את זה אני מאמין שיש לך נצנץ איכותי מאחור ומלפנים, אבל אנחנו צריכים לתת את כל מה שאנחנו יכולים במלחמת ההשרדות הזו, וויתור על חוש השמיעה לא נכנס להגדרה זו. תהנה, תבלה, אבל תמיד תזכור לשמור על עצמך.

XCrider

New member
לא רוצה לקלקל את השמחה, אבל מניתוח

ארועים מצערים קודמים
זה לא קשור לחוש השמיעה, נצנצים, מראות או כל דבר אחר של הרוכב - אלא בעיקר לנהג הרכב שבחלקיק שנייה של חוסר זהירות גורם לאסון (ולפעמים גם הרוכב אשם, אבל בשטח, מקסימום נופלים ומקבלים מכה. בכביש, יש מסביב עדת טורפים שמעלים את הסיכון אלפי מונים). אפילו לרוכבים שרכבו בשוליים זה קרה. וזה עוד יותר מסוכן שאין שוליים, כמו שקרה במקרה המצער האחרון. לדעתי, המקום היחידי לרכיבה על כביש זה בקבוצה עם ליווי רכב מאחור (ורצוי טנק או נגמ"ש עם יכולת בלימה טובה...
), ועוד יותר כשסוגרים את הכביש לגמרי... אבל כאמור, זו רק דעתי (ודי ברור שאני רוכב שטח, לא?...) ואיש הישר בעיניו יעשה. רק תזהרו שם בכביש!!!

tiranm1

New member
מה זאת אומרת מניתוח ארועים קודמים??

בדקת את כל הארועים ?? ספרת כמה פעמים רוכב ניצל מפני ששמע את הרכב מאחור וזז לשוליים ?? ספרת כמה פעמים נהג עירני שם לב שהוא עלול לפגוע ברוכב וניסה להסב את תשומת ליבו ע"י צופר והרוכב שמע וסטה לשוליים ?? ברכיבת אופניים, כביש או שטח, אנחנו צריכים את כל החושים שלנו במצב הכי דרוך שאפשר. כל הסחה היא בגדר רשלנות וסיכון לשווא.

IlanShacham

New member
../images/Emo45.gif

יש מקרים שבהם לא יעזור לנו שום דבר. יש מקרים שבהם אנחנו יכולים לעזור לעצמנו, חבל לבזבז את החיים בגלל קצת מוזיקה.

XCrider

New member
לא הבנת אותי כראוי...אני מסכים איתך

100% שצריך את כל החושים וערנות מקסימלית, אני פשוט טוען שזה לא מספיק לאור רמת הסיכון בכבישים. שים לב שציינתי שלדעתי לרכב לא בצורה מאורגנת עם רכב מלווה זה מסוכן, ולפעמים גם זה לא מספיק (הרי גם אנשים בתוך רכבים עם רמת בטיחות 5 כוכבים נפגעים, על אחת כמה וכמה רוכב עירום ועריה מבחינת מיגון). לכן אני רוכב רק בשטח , חוץ ממקרים חריגים בהם אין לי ברירה ומשתדל לקצר אותם כמה שיותר.

Eyal Hershtik

New member
מניתוח אירועים קודמים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

רק שלשום נהרגה רוכבת אופניים -אם אני לא טועה באיזור בינימינה , שחצתה מסילת ברזל וזאת משום ששמעה מוזיקה בווקמן ולא שמעה את הרכבת !!! מקרים כאלו קורים וזה רק מעלה את הסיכון לשמוע מוזיקה . יורם תשמור על עצמך...

XCrider

New member
../images/Emo12.gifמה"עליהום" עלי כנראה שלא הסברתי

את עצמי בצורה ברורה מספיק... אני מסכים איתכם 100% (ראה תשובתי למעלה ל- tiranm1), אלא יותר מזה, טוען ששום דבר לא יעזור מלבד לא לרכב על הכביש ללא אבטחה סבירה. אני בודאי שלא מסכים שמותר לרכב בכביש עם ווקמן (אני בכלל לא מסכים לרכב בכביש אלא אם אין לי ברירה וכמה שפחות בכל מקרה). ראה את תשובתי הראשונה ליורם.

viczan1

New member
יורם,אתה נוסע באמצע הלילה..../images/Emo26.gif

כביש החוף,גדר טובה,רואה שני אורות,איך אתה יודע אם זה שני אופנועים או משאית
,זוכר את המערכון של הגשש! אתה פשוט בטראנס ולא מבין מה קורה סביבך.אתה בעצמך ציינתה שזו התמכרות טוטלית. וואלה ,תזהר

liopold

New member
מכיר את ההרגשה...

כביש הערבה שעת צהריים משני הצדדים מדבר וציה אין זכר לנפש חיה.... אופק נקי וברקע מתחלף לו יאני עם רוקסט עד למאיר בנאי בפול ווליום והקילומטרים... אוי הקילומטרים חולפים להם... והשמש הקופחת ואתה לוגם עוד לגימה מהצתינור המשתלשל מתיק המים שלך ואתה יודע שאוטוטו אתה מגיע ליעד הבא... הרוכב המתחיל, ניר

דדלי

New member
אז תאר לך שאני שומע דיפ פרפל ...

והדרך רצה לי כמו הקצב הרצחני של ריצ' בלקמור הגיטריסט שלהם....

מאדמאן

New member
איזה קטע גם אני עם דיפ פרפל...

כשאני רוכב באזור שלי בלילה (במקומות שקטים וכפריים מאוד ללא חשש) אני תמיד שם לי אלבומים של פרפל בדיסק מן... האלבום משין הד והאלבום burn ולפעמים את האלבום החדש בננס... דדלי - סחטיין. הקפצת אותי..

יורם ידידי ../images/Emo26.gif כנס...

יורם אם לא שמת לב חברי הפורום יראים לשלומך. יורם אתה חשוב לכולם. שמור על עצמך... תרכב, תהנה, ותגיע בשלום. ידידך נדב.

Nadav Fix

New member
../images/Emo93.gifאופס.. קוקו הדייג?? לא מכיר :-

יורם אם לא שמת לב חברי הפורום יראים לשלומך. יורם אתה חשוב לכולם. שמור על עצמך... תרכב, תהנה, ותגיע בשלום. ידידך נדב (זה ממני)

למעלה