עשר,עשרים,שלושים,ארבעים

XCrider

New member
ואולי יורם פשוט רצה לבדוק את הרגשות

שלנו אליו???!!!...
יאללה, גם אני הולך לרכוב עם יורם בלילה, אלא שאני, לא רק שאחבוש אזניות ווקמן אטומות לגמרי, אלא אף ארכיב משקפיים אטומות ואפילו אטמי אף!!!...

kanshoof

New member
היי, אטמים באף

זה פתרון נחמד לבחור ששאל על המנעות מהפיח התל אביבי ! רעיון יפה !

כמה מילים.. ועוד כמה.. ../images/Emo13.gif

מרגש מאד לקרוא את התגובות,ההתיחסות הדאגה. מאד מאד מרגש. מאחר ואני לא נמצא בימים אלה (מאונס) באופן שוטף בפורום אני מקווה שאי תגובה שלי לא תתפרש חלילה כזלזול - אבל אני מגיע.. בסוף.. <זהו.נגבתי את הדמעות..אפשר להמשיך..> טוב חבר'ה.. טיול לאירופה. זה היעד, ואני מתכוון לאסוף את כל הרציניים מהפורום למסלול חוצה אירופה. שד הכביש לא נורא כמו שהוא מצטייר דרך התאונות הנוראיות. לכל מטבע יש כידוע שני צדדים. לכל אדם יש גורל. אני מאמין. זהירות ואחריות הם חלק מהחיים שלנו בדיוק כמו להזהר מפיגועים. כמו להזהר בחצייה רגלית של כביש,כמו להזהר ברכיבת שטח. כנ"ל בכביש. מאחר ואני רוכב שטח ואוהב שטח ומכור לאופניים אני מסתכל משני כיוונים, אחד לא בא על חשבון השני. ההבדל הגדול בין כביש לשטח שבכביש אין מגבלות טווח. ככל שהשטח יהיה יפה ומקסים - הוא תחום מוגבל בתנועה כמו מן מגרש משחקים עם גבולות ברורים. באופני כביש אין גבולות אין צורך בהסעה של האופניים אין מגבלות טווח הנופים משתנים,מגוונים מאד ולכן ההנאה היא עצומה. אירופה.. ואללה. כמה חודשי אימונים כאן בארץ במסלולים ארוכים כהכנה לטיול. הגישה שלי היא כזו: לצאת לאירופה ללא ציוד בכלל. אופניים,כסף,בגדי רכיבה. זהו. בגדים פשוטים רק לטיסה,בנחיתה להעיף את הכל לפח הקרוב ןלהשאר עם ציוד הרכיבה בלבד. אוכל בדרכים,שינה במוטלים,קניית ביגוד במקרה הצורך בערים/כפרים ואח"כ להפטר ממנו. זה יותר פשוט וזול מחנייה במלון עם ציוד או לשנע ציוד אישי ממקום למקום שבעצם דורש תכנון מדוקדק של נקודות העצירה ותשלום מיותר מקניית ביגוד זמני. תכנון מדוקדק מונע ספונטאניות שנדרשת מטיול מעניין. מי מצטרף? 055-643308 יורם

IlanShacham

New member
כמה הערות... ../images/Emo13.gif

קודם כל אני מאוד מקנא.... לטור את אירופה באופניים - ואוו, זה חלום. קודם כל, אהבתי את הדימוי שלך על אופני הכביש חוצי הגבולות ומגרש המשחקים של אופני ההרים. כמובן שזה לא לגמרי נכון - אפשר לעשות טורינג גם באופני שטח, ראה את מסעו של נועם אבנון בדרום אמריקה. או מסעות שאני ושכמותי עשו על שביל ישראל בארץ. זה אמנם יותר איטי, אבל מאוד מהנה. אחרי שהערתי את זה, אני חייב לציין שאת אירופה נראה לי שעדיף לטור בכביש (ולקחת בתיק על הגב אופני ש"מ לרכיבת שטח כשמגיעים למקומות מעניינים
) הגישה שלך של לא לקחת כלום מאוד פוגעת בספונטניות - צריך לתכנן להגיע בערב למלון, צריך לתכנן מעבר דרך עיירות עם חנויות מתאימות וכו' וכו'. ומה תאכל כשיהיה שלושה ימים חג וכל החנויות יהיו סגורות? מה תלבש כשהבגדים יירטבו בגשם ולא תהיה חנות בסביבה? הגישה היחידה שתאפשר לך ספונטניות מלאה היא לסחוב הכל איתך. נכון, זה כבד ומאט, אבל תוך כמה זמן תתרגל לזה. תעשה חיים. עוד עשר-עשרים שנים הילדים יגדלו ואני אוכל להצטרף

dorone

New member
מה זה כאן כולם הולכים על ביצים..../images/Emo41.gif

אחד כתב כאן שגיאה תחבירית על "ניתוח אירועים קודמים" וכולם צלבו אותו. יורם מספר סיפור מצמרר שיער ואנחנו כאן מעירים בעדינות ונימוס "תשמור על עצמך". אם זה לא היה יורם כך הינו עונים ?! הרי היינו צולבים את הבחור חסר האחריות. אז יורם ידידי - כחבר בפורום וכמי שחושב שאתה מרכיב חשוב בו הגם שאתה משמש דוגמא ללא מעט רוכבים, סלח לי אבל עשית מעשה חסר אחריות מינימלית ובפרט הפרסום שלו כאן. אני מאמין כמוך שלכל אחד הגורל שלו, אבל הגורל נוטה חיבה לחכמים.

xrafix

New member
זהו?? ה"רוכב" גרם לך לתובנות חדשות?

ועדיין לא שמענו ממך על חוויות מ"רוכב ישראל"....
ושבו בנים לגבולם....
חוזר לשטח או נשאר בכביש??
תבורך בני....
אתה

dorone

New member
אני רואה שהשם שלך השתנה ....

מה אומר ה - X לפני השם שלך ? נדבר, יש הרבה על מה לספר.

למעלה