עתיד וקטעים משונים אחרים

פילפולה

New member
עתיד וקטעים משונים אחרים

השבוע החברה הכי טובה שלי [או בשפת הבתמצווש BFF] היתה אצל גרפולוגית.נשאר קצת זמן והגרפולוגית שאלה אותה אם היא רוצה לדעת דברים על עוד מישהו.וככה יצא שמישהי שאני לא מכירה,אף פעם לא ראיתי או שמעתי עליה סיפרה עלי דברים בצורה תואמת ברמות מלחיצות [ולא,לא רק דברים חיוביים]. אחרי שפתחתי את זה בארוחת שישי פתאום כל אחד קפץ עם סיפור משלו. את אחותי עצר סתם מישהו ברחוב והתחיל לספר לה על עצמה [כמובן רק אחרי שהוא קיבל הרצאה על זה שאבא שלה לא גנן,היא מודעת ליופי הפנימי\חיצוני שלה,הציצים באמת שלה וכו' וכו'] ועל כל מיני דברים בחיים. חברה, עצר אותה מישהו באולם אירועים וגם התחיל לספר לה דברים וכו' וכו'. מה שמוביל לשאלה:אתה מאמינים בזה בכלל? הלכתם פעם לגרפולוג,אסטרולוג,קוראת בטארוט\קפה\תה\שומות בגב? ומישהו ניגש אליכם פעם באמצע הרחוב כמו שקרה לאחותי ולחברה? פיל "אדם אחראי לגורלו"-לא זוכרת מי אמר\כתב אבל הבחור היה פאקינג חכם!

MyTaoWay

New member
...אממ....

שמחה לראות אותך איתנו בפורום פיל
האמת שלא הלכתי לדברים האלו, אבל כן מאמינה במיוחד באסטרולוגיה וכן רוצה ללכת לגרפולוג אבל לא לנתח את עצמי אלא כמה חברים טובים <הכי טוב ככה שאני אדע האם זה נכון> אותי לא אתן לנתח בדברים כאלו, רק אני יודעת מה טוב בשבילי ומי אני באמת. ואם אתן אז רק באימון אישי וNLP ששם הקורה גם שינוי ושיפור החיים. שסתם יספרו לי סיפורים על עצמי לא משתלם לי. טאואיסטית, האדם גם אחראי לשיפור/שינוי חיובי של גורלו.

אמממ....

אני מאוד מאמינה באסטרולוגיה וקוראת מידי פעם את ההורוסקופ שלי כשאני מרגישה צורך לקרוא אותו, לפעמים לא כי זה קצת מפחיד אותי חחח... לגבי טארוט אמא שלי היתה פותחת בעבר (יש לנו ספר בבית של פתיחת קלפים) היא התחילה בעקבות חברה טובה שלה שגם התחילה לפתוח בקלפים, לא למדו את זה,סתם למדו מהספר עד שהתחילו לפתוח לאחרים בשביל הסתם..סתם סתם, אבל היו שם הרבה דברים נכונים! גרפולוג, היתי רוצה ללכת אבל כמו שאמרתי לגבי אסטרולוגיה זה קצת מפחיד אותי, כי אני מאמינה בזה ואני מעדיפה לחיות את הזמן בלי לדעת מה הולך לקרות בעתיד מאשר לדעת ולהילחץ.. אני טיפוס לחוץ חח :)

נושא מעניין.

אני לא יודעת אם להגיד שאני "מאמינה" בזה, אבל אין ספק שבתחום הזה יש המון דברים שהם נכונים על סף המפחידים. אם אני אפגוש מישהי כזו והיא תגיד לי שהעתיד שלי יהיה X ו-Y, אז אני אחייך לעצמי ואחשוב "מעניין אם זה באמת יקרה". אם זה באמת יקרה אז גם, זה יהיה נחמד להזכר בזה שהיא אמרה את זה ,אבל זה לא יגרום לי להתחיל להאמין בזה ממש... בסה"כ, אסטרולוגיה זה משהו נחמד, שכיף לקרוא לפעמים ולהנהן לעצמך בחיוך אבל לא יודעת אם מעבר..

מאמין לגמרי

בגלל כמה סיבות - פעמיים רבנים אמרו לי דברים עליי ודברים בהמשך שקרו אחד לאחד. דברים שלא סיפרתי לאף אחד, שאפילו שיקרתי לגביהם, והם פשוט אמרו לי. היה עוד אחד שהסתכל עליי פעם ואמר לי מה "הקטע" שלי, ושל כל אלו שישבו בשולחן. חלק בכו. לא מאמין בגרפולוגיה, באסטרולוגיה (כי הם מוכחים כלא נכונים אם בודקים בדיעבד) ובשאר טרללה כאלה. נראה לי מוזר שתזוזה של כוכבים משנה את החיים שלי או משפיעה עליהם, וכידוע - זה מוכח כלא נכון. קוראת בקפה אמרה עליי פעם דברים נכונים, ופספסה בשאר, אז גם בזה אני לא מאמין. הרבה מהשיטות האלה מסתמכות על קריאה קרה ועל עיוותים וסתירות פנימיות שאת מסכימה עם חלק מהן ואז מקבלת את כל הטיעון. מלבד זה, כאחד שחלם את השישה בלוטו (לא מילאתי, הייתי בן אדם של רציונל פעם וזה היה נראה לי מופרך. בדיעבד היו 6 מתוך 6), את נפילת מגדלי התאומים, ועוד אירועים אישיים לא מעטים שקרו בחיים שלי ושל אחרים עוד לפני שהם ידעו עליהם (ותמיד מספר למישהו אחר כדי שתהיה עדות), אז אני בהחלט מאמין בדברים האלה. אחד מהדברים הכי כייפים זה שאני יכול לראות זוג ולדעת אם הוא מסיים מתחת לחופה או לא (פעמיים ראיתי זוג והיה לי 'הבזק' של תמונה שלהם ביחד מהחתונה, וזה מפתיע כל פעם שרואים שהתמונה בסוף באמת קיימת
)

AS00AS

New member
הכל צפוי-והרשות נתונה

לכל אדם יש את המעלות והחסרונות שלו, כולנו כאן בשביל למלא יעוד שרק אנחנו מסוגלים לעשות אותו ולא אף אדם אחר, החיים שלנו מתנהלים ע"פ דרך מסוימת שהכל קשור בהכל, פרפר שמזיז כנף בסין גורם לסופת טורנדו בארה"ב, מעולם לא הלכתי לקוראים על כל סוגיהם! יש אנשים שיכולים לקרוא תווי פנים/קפה/תה/סוכר שומות בגב, אבל לכל אדם יש כוח לשנות אותם,

יש בזה אמת

אבל גם הרבה קריאה קרה לא יודע, כן ידוע שזה קיים,לא יודע אם אני רוצה לדעת

בולשיט. זה דברים כלליים

לכולם יש תקופות של עליות וירידות. בתקופה של מצב כלכלי רע אצל רוב המדינה, גם אני יכולה לעצור בן אדם ברחוב ולומר לו שהוא בתקופה לא טובה כלכלית. כולם מספרים על כמה שקלעו להם בול, אבל ואו כמה שמעתי שאמרו להם את ההפך הגמור מהם. ומי שצדק. ניחש דברים כללים. זאת דעתי.

גילושיט

New member
לי קרה פעם משהו כזה

מישהו ניגש אלי במקום מסוים (אשמור אותו לעצמי
) וסתם דיבר איתי.. בהתחלה חשבתי שהוא מנסה להתחיל אז נשארתי מנומסת אבל לא שיתפתי פעולה בשיחה יותר מידי. ותוך כדי שאני לא ממש מקשיבה לו ומנסה להתחמק הוא אומר לי "את ילדת סנדוויץ' נכון?" ואני כזה 8-.. ואז "אמא שלך עובדת בX" ואני הייתי ממש - אהההההה קריפי!!!!! ואז אחרי הניתוח האישיותי מסתבר שהבחור גרפולוג וקורא ממש ממש טוב שפת גוף.. דיברנו איזה שעתיים וגם כתבתי כל מיני דברים שהוא ניתח. בחלק מהדברים הוא קלע בצורה מפחידה אבל גם חלק גדול היה קשקוש מנוסח היטב.. לדעתי יש בזה משהו ואפשר גם לדייק אבל במקרה הספיציפי שלי נפלתי כמו תמיד על חרטטן מקצועי

אז מה שאת אומרת זה ש...

את לא מפחדת מזרים שסתם ניגשים עליך ברחוב ומספרים לך שהם "כמעט" מכירים אותך

Purple Mushroom

New member
אני מאמין כמעט להכל,,,...

ולא זוכר אם נתקלתי בניסיון כזה. בדיוק אני קורא על אותו נושא בפרק מספר 11, בספר הסודות של דיפאק צ'ופרה. (דודו, בלי בדיחות חוזרות). סוד מספר 11# : היקום חושב דרככם. מסופר בו בין היתר, על פגישה של קורא מחשבות, וחוזה עתידות שפגש את צ'ופרה. אני רק בהתחלה, או אמצע של הפרק, -המשך יבוא. ומקווה שעד סוף השנה, אסיים לקרוא את הספר, ואולי אקדיש לו פוסט בבלוגי הקט
=] ...
=] ...

למעלה