עתיד וקטעים משונים אחרים

irreplacable

New member
לא מאמינה ולא שוללת

אני הייתי לפני שנתיים אצל נומרולוגית וקוראת בקלפים. מישהי מוכרת בתחום שהשתתפה בתוכנית טלוויזיה בערוץ 10, היא סיפרה עליי על משפחתי ועל קרוביי דברים מאד מדוייקים- על האופי שלנו , מה חשוב לנו מה לא חשוב לנו. זה היה באמת ממש מדוייק. לעומת זאת, לגבי העתיד היא ממש לא היתה בכיוון. היא אמרה לי שאני אטוס לחו"ל לטיול ארוך בשנה הקרובה (שהיתה) ולא טסתי בכלל. היא אמרה לי שאתחתן עם הבנזוג שהיה לי אז (אנחנו עדיין בקשר אבל לא ממש בזוגיות- אולי יש עוד סיכוי?
) ועוד כל מיני דברים שמממש לא התרחשו.. לא חושבת שאלך לדבר כזה שוב.

lemonade111

New member

יש דברים שיכולים להגיד לאנשים שממש כל אחד יכול להזדהות עם זה, מי שאומר דברים כאלו ולא משהו מיוחד עליך כנראה שרלטן. יש דברים "קצת" יותר ספיציפיים, שקשורים במיוחד באסטרולוגיה, לקשר של הכוכבים אליך. אם זאת יש גם דברים שלא בהכרח קשורים לכוכבים ז"א גורמים אחרים. אני חושב שכל אסטרולוג שמכבד את עצמו חושב ככה, שלא רק מצב הכוכבים משפיע על האופי של הבן אדם כמו גנטיקה, חוויות בחיים וכו', וכן גם בתחזיות שיש עוד גורמים שיכולים להשפיע. באסטרולוגיה לפי דעתי, צריכים להבין את הפילוסופיה של האסטרולוגיה, וזה דבר שהרבה טועים בו וכן יש שרלטונות, למשל: אם אומרים שלך ועוד בתחזית אסטרולוגית הכללית (ה-2 משפטים בעיתון לכל המזל), שהיום תזכי בלוטו, זה שרלטנות לשמע, או הגזמה, לפעמים יכול להיות שיש לך אינטואיציה טובה באותו היום או יום טוב לניחושים, אבל זה לא אומר שתזכו בלוטו, זה הגזמה, יכול להיות שתנחשו דבר קטן יותר, אבל לא לזכות בלוטו. אם אומרים לכם היום תכירו בן/בת זוג, זה יכול להיות גם הגזמה, יכול להיות שיש לכם יום טוב לרומטיקה ויכול להתבטאות בקשר חדש או חיזוק קשר קיים, אבל אם אין לכם קשר קיים ולא תצאו מהבית ותשבו מול הטלוויזיה, שום דבר לא יצא מזה. התחזית אסטרולוגית היא גם יכולה לחזות דברים אבל גם יותר לייעוץ, ז"א מצב הכוכבים יכול להשפיע באיזה שהיא דרך אבל זה לא בהכרח אומר מה יהיה, למרות שיש תחזיות שיודעות לחזות דברים יותר ספציפית, כמו התחזיות של נוסטרדאמוס למשל. ואגב, תחזית יותר ספציפית למשל לבן אדם זה עפ"י תאריך מדויק, שעה ומיקום, ככה בדיוק בודקים את המצב הכוכבים מתי שהבן אדם נולד.

lemonade111

New member
עוד דבר

בקשר לפילוסופיה של האסטרולוגיה, לפעמים שאומרים דברים לגבי יום טוב בעבודה, יום טוב להתחיל פרויקטים חדשים, זה אומר בד"כ בהקשר לתחום הזה של עבודה וקריירה, ויכול להבטאות גם בלימודים, או בתחומים דומים. בקיצור צריך להבין קצת בפילוסופיה של האסטרולוגיה כדי לקרוא תחזיות נכון.

lemonade111

New member
עוד דבר קטן

זה לא אומר שבהכרח צריך ללכת לפי זה אלה אם אומרים נגיד היום יום טוב לעבודה, זאת אומרת שאם התככנו לעשות משהו בעבודה אז היום יום טוב לזה, ואם היום הרומנטיקה שלנו עובדת, יכול להיות שזה יום טוב לצאת ולהכיר, אבל זה לא אומר שזה הגורם היחיד ואם נלך ברחוב ונתחיל לדבר עם מישהי זה אומר שזה יצא לנו משהו מזה, אלא היום זה יום יותר מתאים לזה. בקיצור זה לא הוקוס פוקוס. זה אגב מדע שפיתחו אותו בהרבה תרבויות במשך אלפי שנים, וההסבר המדעי של זה, זה השפעה אלקטרו מגנטית של הכוכבים על כדור הארץ, ועושים אגב, תחזיות לא רק לבני אדם, אלה גם לעסקים ומדינות וכדו'.

נושא מעניין!

אף פעם לא הלכתי לשום דבר מאלה. אני חצי מאמינה... כלומר, זה מאוד מעניין אותי אבל יש יותר מדי שרלטנים או כאלה שלא באמת מבינים בזה בשוק, כך שאני לא ממהרת להפקיד את כספי בפני אחד כזה. חוץ מזה, אני מודה שזה קצת מפחיד אותי. כי בהנחה שנפלתי על מישהו מאוד מקצועי שאומר דברים נכונים- אני באמת רוצה לדעת מה מצפה לי? או פשוט לחיות את החיים? זו דילמה שמלווה אותי בכל המחשבה הזו. היתה מישהי ספציפית שרציתי ללכת אליה אחרי המלצות חמות, היא מתקשרת אבל תמיד נתקלתי בחוסר כסף להוציא על זה חחח אני לא פוסלת שבעתיד כן אפנה לשירותי המיסטיקה...

למעלה