עת פרידה

אני חושב שבקריאה שניה

הבנתי אותך יותר טוב אבל לא משנה. בכל מקרה לא רציתי שזה יהפוך להתקפה אישית. פשוט לא אהבתי את מה שפרסמת. בכל מקרה אני מאחל לך רק טוב ושתמצא את אהבת חייך כבר בשנה הקרובה.

נוגע בך

New member
תודה לך

אבל באמת הראייה של מי יזם אינה רלוונטית היא אינה קוראת פה ובטח לא תכיר את הכינוי........אז חולק על דעתך ושוב תודה

זכותך....

לפעמים יותר קל להוציא משהו ששמור בלב על גבי פורום כזה ולקבל חיזוקים או שלא... אבל הפורקן, הוא החשוב פה.

נסיך - פורקן זה דבר חשוב ומועיל

אבל לא כשהוא בא על חשבון משהו אחר. ביחוד לא משהו שהיה מאוד קרוב אליך מתישהו. וחוץ מזה ברור שזכותו לפרסם מה שירצה, זאת רק דעתי.

עופר ידידי

לדעתי אתה טועה, הפורקן הוא פורקן, כל עוד לא מוזכרים שמות ולא חושפים את הדמות עליה מדברים אז אין בכך שום פסול לדעתי אלא ההיפך מכך. ביחוד כזה מישהו קרוב אליו, הוא חש צורך יותר ממשי להוציא את אשר על ליבו וכך הוא עשה, יעשה וכל הכבוד שהוא לא שומר את בבטן. ואם זו זכותו לפרסם מה שירצה אז לא ממש הבנתי את התהיה שלך, כל אחד בוחר לדבר על מה שהוא מוצא לנכון לדבר עליו או לכתוב במקרה הזה, שימשיך כך, אישית אני מאד אוהב את סגנון הכתיבה שלו, מחבב את אופיו ואת האומץ שיש לו לשחרר את הכאב.

נסיך - אתה אוהב כדורגל?

מראים עכשיו אנגליה-אוסטריה בערוץ הספורט

גם כדורסל טוב

אבל עוד לא נפתחה העונה. בכל מקרה - למקרה שימאס לך מהמשחק ותצא לאנשהו הנה

הווו, תודה לך עופר

הבעיה שאני תקוע פה בעבודה לעת עתה עד הבוקר... אז שימוש מתאים לזה אני מעביר לך, אולי לך יצא משהו מזדמן. אני יותר בכיוון של הקבועים

נחמד מצידך שאתה מנסה לעזור לי

לעזור למה בדיוק? מה אתה חושב למשל שגלידה תעזור לי? רוצה גם להיות הפסיכולוג האישי שלי? אתה מוזמן. רק לא להתלונן אם תצא פסיכי אחר כך.

סתם חשבתי שגלידה

תעזור לך להעביר את העבודה בכיף. לא התכוונתי למשהו רציני...אני ממש לא מתאים להיות פסיכולוג של אפ'חד.

ליאל212

New member
מרגש ונחמד מקווה ששניכם תמצאו

פרטנר מתאים יותר..... זה טוב ובריא להסתכל על הכל באור חיובי ולדעת לסלוח. גם אני סלחתי. לקח לי זמן אבל סלחתי. בהצלחה לך

למעלה