ע ד כ ו ן שידורים של בראד:

ה אורחת

New member
ע ד כ ו ן שידורים של בראד:

לוח שידורים של HOT יו ה' (מחר) 5.8 "True Romance" ("רומן על אמת") ערוץ Hot action.... שעה 23:55 יום ו' 6.8 "12 קופים" ערוץ 10 21:15 יום שבת הוליווד והפשע שעות: 12:50 23:15 1:40 החיים היפים של בראד וג'ן ב VH1 17:00 אני רוצה פרצוף מפורסם בראד פיט 24:00 MTV יום ג' "California" ("קליפורניה") 24:05 ב Duna Tv תהנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו........ I know I will

ה אורחת

New member
cool שמחה שעזרתי אבל..

יש עוד כמה דברים שלא כתבתי שכבר ציינתי בהודעה קודמת תחת כותרת דומה, סתכלו קצת למטה, יש פרטים גם על שידורים של Snatch
ואם מישו יודע נראה לי Duna TV זה הונגרי
אז אני מקווה שלמרות זאת יהיה את הסרט נורמלי

ה אורחת

New member
"רומן על אמת" מבאס!!!!!...

"True Romance" כל כך מבאס!!!!!!!!!!....... בראד למרות שבכתוביות של ה cast הוא מופיע דירוג שישי אני חושבת (פלויד) הזמן מסך שלו היה כל כך קצר שכמעט התפגרתי! בערך ארבע פעמים הוא הופיע בסרט! הוא היה כזה חמוד שהוא מסומם ומסטול אבל מה זה?! עד שתיים בלילה הקלטתי תחרא.... ובסוף בקושי טעימה מבראד קיבלתי....

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo51.gif ומתי יש את החיים היפים

של בראד וג'ן? ביום שבת

נצל"ש-../images/Emo3.gif

חחחחחחחח הורדתי את הקטע של ג'ניפר שהיא זוכה באמי לפני שנתיים ולא הפסקתי לצחוק ישר כשאמרו לה שהיא זכתה היא התחילה לבכות(
)חחחחחחחח זה היה כזה מצחיק אתם חייבים להוריד אותו ומהררר
(אני יודעת שזה מטומטם אבל כל כך בלי לרשום את זה
)

ה אורחת

New member
ראיתם את הקטע עם באמי עם קונאן?..

ראיתם את הקטע שקונאן אובראיין (נראה לי הוא היה המנחה) התחיל באמצע הטקס לעשות עיניים לג'ניפר והיא כזה עושה לו בחזרה, והוא עושה לה ככה איזה שעה ויש כזה מוסיקה רומטית ופתאום המוזיקה משתנה כזה ל"כועסת" והמצלמה עוברת לפרצוף של בראד והוא כזה עושה פרצוץ לקונאן של "אני אכסח לך ת'צורה"..... אההההההה זה היה כל כך מצחיק נשפכתי!!!!!..... ואחרי שקונאן קלט שעם ג'ן לא יילך לו הוא התחיל לעשות עיניים לשיט אני לא זוכרת מי זה היה אבל זה היה גבר! כל כך מצחיק!!!!!!!!!!

למעלה