וואי,פספסתי את רומן על אמת... אוף וכנראה שאני אפספס גם את 12 קופים
הוליווד והפשע לא מעניין אותי כי אני יודעת שזה סתם זבלון וגם אני לא אהיה ערה בשעה כזאת את החיים היפים של בראד וג'ן אני כבר מכירה,טוב שזה לא משודר כל יום וחצי שם. וקליפורניה בדונה טיוי?חחחחחחחחח נראה אם נתפוס את התחנה הנידחת הזאת
בראד?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!.... אם אני לא טועה איזה שני תאומים מכוערים נראה לי הם נתקעו ממש מאחורה בתהליך האבולוציה ממש שני קופים! אני זוכרת שגיא פינס וזאת ואילת שני נראה לי ממש צחקו עליהם.. אז אני אצטרף, חחחחחחחחח
זה מטי אר אל שמראים לבראד ..חח את התמונה שלהם אחרי הניתוחים ובראד אמר..שהם נראים כמו הנסון.. (למי שלא מכיר להקה ישנה..שמורכבת משלוש אחים עם שיער די ארוך..חח הם באמת די דומים להם) ובסוף הוא אמר שהוא מאחל להם כל טוב ושהוא לא יודע מה זה חח..לא היה לו מילים חח
פרוטקלס או איך שלא מאייתים את זה הבן דוד של אכילס בטרויה! השבתי בינו לבין ההנסון האמצעי שנראה בליינד כמו איזה דוגמנית בלונדינית.... והם כל כך דומים פשוט למווות מצחוווווק!!!!... וכן גם אני הייתי נכנסת לשוק כללי אם היו אומרים לי ששנים כאלה אמורים להיראות כמוני..... צחוקים!
או איך שהם נראו לפני כן או הניתוחים עצמם זה לא מה שמפחיד אותי,מפחיד אותי מי שחשב על הרעיון הזה,מילא ניתוחים אבל למה לרצות להיראות כמו מישהו אחר? זה נוראי וזה חולני