ע ד כ ו ן שידורים של בראד:

כןןןןןןןן אני ובת דודה שלי נקרענו

מצחוווווווווווווקקקקקקקקקקקק זה היה כזה מצחיק!!! שהם רכבו על הסוס ביחד!!!

NarihS

New member
ראיתי אבל לא הבנתי מה היה

מצחיק פה... הרבה בוכים כשהם מקבלים פרס כלשהו ככה שהיא לא שונה ממש מאחרים.. אבל בראדי איזה חמוד הוא!! איך הוא חייך! איזה מתוקי!!!

מיצי007

New member
ה"אני רוצה פרצוף מפורסם"

פשוט תוכנית מפחידה
פאקינג פסיכים זה מה שהם
וואי,פספסתי את רומן על אמת... אוף וכנראה שאני אפספס גם את 12 קופים
הוליווד והפשע לא מעניין אותי כי אני יודעת שזה סתם זבלון וגם אני לא אהיה ערה בשעה כזאת את החיים היפים של בראד וג'ן אני כבר מכירה,טוב שזה לא משודר כל יום וחצי שם. וקליפורניה בדונה טיוי?חחחחחחחחח נראה אם נתפוס את התחנה הנידחת הזאת
אההה כן,שכחתי להגיד

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifנכון../images/Emo5.gif

לפעמים אני רואה את זה כי אין מה לראות אבל אני עוצמת עיניים כשמנתחים אותם
חלק יוצאים מה זה לא דומים

ה אורחת

New member
ראיתם איזה קופים רוצים להיראות כמו,

בראד?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!.... אם אני לא טועה איזה שני תאומים מכוערים נראה לי הם נתקעו ממש מאחורה בתהליך האבולוציה ממש שני קופים! אני זוכרת שגיא פינס וזאת ואילת שני נראה לי ממש צחקו עליהם.. אז אני אצטרף, חחחחחחחחח

ראיתי את התוכנית והם היו מכוערים

לפני הניתוחים וגם אחרי..הם לא דמו לו בכלל..
ושהראו אותם לבראד בתוכנית טי אר אל אחרי הניתוחים ..הוא כזה הסתכל מוזר חח..כאילו "מה אתם מפגרים"
כזה ...מה אתם רוצים ממני..תמצאו לכם חיים.. חחחח זה היה כזה מצחיק הוא אפילו לא ידע מה להגיד על זה..כי זה כזה מפגר!

חחחחחחחח אוקיי מצאתי תמונה

זה מטי אר אל שמראים לבראד ..חח את התמונה שלהם אחרי הניתוחים ובראד אמר..שהם נראים כמו הנסון.. (למי שלא מכיר להקה ישנה..שמורכבת משלוש אחים עם שיער די ארוך..חח הם באמת די דומים להם) ובסוף הוא אמר שהוא מאחל להם כל טוב ושהוא לא יודע מה זה חח..לא היה לו מילים חח

ה אורחת

New member
אתם יודעים מי באמת נראה כמו הנסון?

פרוטקלס או איך שלא מאייתים את זה הבן דוד של אכילס בטרויה! השבתי בינו לבין ההנסון האמצעי שנראה בליינד כמו איזה דוגמנית בלונדינית.... והם כל כך דומים פשוט למווות מצחוווווק!!!!... וכן גם אני הייתי נכנסת לשוק כללי אם היו אומרים לי ששנים כאלה אמורים להיראות כמוני..... צחוקים!

מיצי007

New member
לא קשור לאיך שהם יוצאים

או איך שהם נראו לפני כן או הניתוחים עצמם זה לא מה שמפחיד אותי,מפחיד אותי מי שחשב על הרעיון הזה,מילא ניתוחים אבל למה לרצות להיראות כמו מישהו אחר? זה נוראי וזה חולני

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifבעע לא אהבתי ת'סרט../images/Emo3.gif

שונאת סרטים מהסוג הזה.... בראד היה חמודי שם
אבל רק בתור הפסיכי בבית המשוגעים אחרי זה הוא נהיה קצת מעצבן
אז לא הבנתי
בסוף ימותו 5 מליון אנשים

למעלה