ע ד כ ו נ י ם

yaelhul

New member
ע ד כ ו נ י ם

שלום לכולכם, זמן רב שהייתי רחוקה ממחשב ולא כתבתי. אני שוהה בארץ כשבוע וחצי שבמהלכם עברתי שאיבה (6 ביציות), והחזרה (של כל ה-3 שהופרו). לשיפור המצברוח קיבלתי כמות מסחרית של תרופות - אריזות ענק של פנינים שגוורמות לי לשקול הסבה מקצועית לצורפות, אספירין ואסטרופם. מאד התאכזבתי מתוצאות ההפריות ומתוצאות השאיבה, אבל הרופא המקסים אמר שעל הכמות פיציתי באיכות העוברים שאפילו מפותחים לגילם (6-8 תאים ונראים נהדר). כמו כל פולניה טובה, אני אפילו לא מנסה להתווכח כשמחמיאים לילדים שלי ולכן קיבלתי את דבריו בהכנעה...
. על המסך בו ראיתי אותם היה משום מה רקע ורוד בהתחלה והרופא אמר שזו ודאי הבת...
עכשיו נותר רק להמתין. אל דאגה, אי לא כוססת ציפרניים (גם כיוון שעשיתי את זה עשור שלם בחיי, וגם כיוון שעברתי לאכילה אינטנסיבית של החלק הפנימי של השפתיים
) זהו. הודעתי לאימי שתתחיל לתכנן זמנים לביביסיטר לאחד עד שלושה צווחנים. אני חוזרת הלילה הביתה לטפל באיש שלי ובכלבי, שעל שניהם כבר משפיעה ההעדרות שלי בצורה מאד לא טובה. להתראות בשמחות ומזל טוב לכוכי יעל

עידית ד

New member
נשמע טוב יעלי ../images/Emo45.gif

הרסת אותי עם החלק הפנימי של השפתיים - חשבתי שאני הדפוקה היחידה
הלוואי שעוד שבועיים נועם לכתוב קולולולו בצמוד להודעתך... הלוואי נסיעה טובה חיבוק לכלב עידית

TWEETY =^.^= 6

New member
לא הלוואי בטוחחחחחחח ../images/Emo39.gif

בהצלחה יקירה,,,,,שימרי על האוצרות והזיני אותם בהמון חום ואהבה

יעל@

New member
שיחקת אותה ../images/Emo6.gif

בלי עין רעה!!!! אבל זה נשמע טוב מאוד. מחזיקה לך אצבעות. יעל

יעלוש - מחזיקה אצבעות - אני מצפה

ממך שהבדיקה הבאה שלך בארץ תהיה בעוד חודש - לבדיקת שק-הריון (אחד או יותר...) ודופק עוברי, כן??

אולה *

New member
איזו טלפתיה, יעלו´ש!

בדיוק אתמול חשבתי עליך ורציתי לשאול כאן האם מישהוא שמע משהו ממך. ופתאום הופעת!!!
שלושה - זה מספיק! תדאגי להם, תשירי, תדברי איתם, והכל יהיה בסדר!
אולה

עמית@

New member
יעלה איזה יופי.

מאחורי הקלעים הכנת משפחה חדשה. הצחקת אותי עם הסיפור על ההחזרה, כשלנו עשו החזרה בהתחלה הביולוגית ניקתה את השולחן ושפכה כל מני צלחות פטרי, והייתי בטוחה שהיא מסתכלת בכל המבחנות ורואה שמתו כל העוברים וזורקת אותם לזבל
מאחלת לך את כל הההצלחה שבעולם. לך לאיש ולכלב עמית

מפלצת ההודעות מחקה לי

את ההודעה הקודמת
מה שרציתי להגיד הוא, שחבל שלא חשבתי על מיליון $ , כי בטח הייתי זוכה
חשבתי עליך הבוקר ומה קורה איתך, והנה הופעת (זה בטח מהמחשבות של אולה ושלי עלייך). שלושה יפים כאלה זה נהדר ואת יכולה כבר עכשיו לרשום אותם לאוניברסיטה
תשלחי אותם אלי לשיחה ואני אסביר להם כמה כדאי להם שתהיי אמא שלהם ואיזה קן נפלא הכנת לקראתם, ובעוד שבועיים אני מקווה שתודיעי שהם הפנימו את המסר. מחזיקה אצבעות
מרב

הרמוניה

New member
יעלה יפתי ../images/Emo107.gif (זה במקום תמונה ש

ל הכלב המתגעגע שלך... המון אצבעות מוחזקות בהיכון ועוד יותר המון אהבה (אם תרצי אני אגיד כמה מילים טובות עליך- לשכנע את הפיצפונים להישאר...) הרמוניה

yaelhul

New member
תגידי, דרלינג, תגידי ../images/Emo45.gif

ואם זה חינם - תגידי עוד פעם אפילו
בדיוק קראתי את המאמר שדיבר על עליה מדהימה באחוז ההצלחות בטיפולי הפריה אצל קבוצת נשים שהתפללו עבורן (ללא ידיעתן אגב) לעומת קבוצה שלא התפללו עבורה). בקשה אישית שלך, עם העיניים המדהימות יכולה רק להועיל, אז קדימה
תתקשרי לאן שצריך בחלונות הגבוהים ודברי איתם בשבילי. אח"כ, כשכבר תדעי למי בדיוק צריך לפנות, אני מבטיחה לעשות את אותו דבר בשבילך...
תודה מראש נשיקות יעל

יעלי נישמע מעולה אני אופטימית ...

בישבילך מחזיקה אצבעות חזק חזק ומחכה לצהלות השימחה בעוד 12 יום .. בהצלחה חמודה
יונית החיננית

..נעמה

New member
../images/Emo50.gif

גם אני מחכה לקולולו של נועם בעוד שבועיים בשבילך!

נועם@בת

New member
יש ../images/Emo70.gif עכשיו תהי יעל משחילת הפנינים

תספרי את הפנינים כמו שמסמנים טבלת יאוש
3 עוברים מושלמים זה שני עוברים שישתרשו לך (לאור הנסיון שהצטבר, אני כבר לא מאחלת שלישיות
). יעלי, חתירה אחרונה והגדה כבר מעבר לעיקול. מחממת גרון לקולולו בשבילך אחותי. שתהיה לך בכר בטאחו"ל משובחת.
נועם

רוני@30

New member
למה יש כאלה שמקבלות תכשיטים?? ../images/Emo8.gif

מה זה הפנינים האלה? לא הבנתי את זה עוד בימים שמשי היתה משחילה! שמישהי תסביר ממתי אבנים יקרות מחליפות הורמונים בטיפולים?? (אם אני אגיד לבעלי לקנות לי יהלומים זה יעזור??) ויעל - שיהיה לך המון המון בהצלחה שתספרי לנו בשורות טובות בעוד כמה ימים ושתשני ממש בקרוב את הסטטוס שלך ל"נשואה + 1/2/3 + כלב"! רוני

yaelhul

New member
על פנינים ושאר אבנים יקרות ../images/Emo130.gif

רוני, את בסדר, ואת גם צודקת במאבקך לצדק ושוויון ! ועכשיו ההסבר כדי שלא תרגישי מקופחת: אחרי החזרה יש רופאים שנותנים הורמונים שאמורים לתמוך ברירית הרחם שתישאר יפה, ולעשות פעולות נוספות שהשתיקה יפה להן (סתם, פשוט לא הספקתי לשאול את כל השאלות ויענו לך חכמות ממני). מה שאני קיבלתי נקרא אוטרוגסטן ומגיע בצורת כדורים לבנים עגולים ופלסטיים שנראים כמו פנינים. לא בולעים אותם אלא ´משחילים´ לנרתיק, ומכאן בא המושג המדהים "השחלת פנינים". זהו. מקווה שכולנו נעסוק כמה שבועות בסוג הזה של התכשיטנות ואח"כ כבר לא יהיה לנו זמן להמשיך כי נהיה עסוקות בבחילות ובהשמנה... ב ה צ ל ח ה יעל

yaelhul

New member
טוב, עכשיו אני באמת אקרצץ...

התחילו אצלי החרדות של מה מותר ומה אסור לעשות אחרי החזרה. ביומיים הראשונים נהגתי חזרה הביתה מבית החולים, ישבתי במסעדה עם חברה ושאר הזמן בד"כ קראתי ספרים במיטה או על הספה. אה, גם בישלתי קצת. ומה אח"כ? אני מתלבטת לגבי כל פעולה. לא הרמתי את מזוודתי הקטנטונת אפילו לשניה. אני פוחדת לצאת עם הכלב שלי כי הוא ענק ומשתולל ורודף אחרי חתולים. אני מתה לנקות את הבית למרות שיש עוזרת מחר (פולניה כבר אמרנו?) לסיכום? מה לא הייתן עושות? רשימה חלקית: ספורט, הורדת זבל, סחיבת עציצים או חפצים כבדים... מה עוד?
מראש על כדורי ההרגעה הוירטואליים
. יעל.

עמית@

New member
כל מה שחשבתי שיהרוס לי הכל קרה

לי אחרי ההחזרה (אמנם לא הצלחתי אבל אני לא יודעת עד כמה זה היה זה..) רדפתי אחרי החתולה והשתטחתי בריסוק מפואר היתה לי היפרסטימולציה והקאתי את נשמתי נאלצתי לסחוב דברים כבדים כדי לחלץ את החתולה (היא ברחה כאמור..) בקיצור, הכל. לא הייתי עושה את זה
אבל גם לא הייתי מגזימה לכיוון ההפוך, אפשר להרים מזוודה, להוריד זבל וכדומה. באיכילוב אומרים לעשות הכל. התלבטות כבר אמרנו?

למעלה