חמודה, זאת שאלת מיליון ה- ../images/Emo130.gif
לאף אחד אין תשובה מוחלטת, וכל פעם אומרים לי משהו אחר. חשבתי פעם לעשות "סקר" כאן בפורום, ובסוף ללכת לפי מה שהרוב יגיד... רוצה להתבלבל? בפעם הראשונה אמרו לי להיות במנוחה 3 ימים, ולא לעשות עבודות פיזיות מיוחדות שדורשות מאמצים. שאלתי אם מותר להרים קלסרים... מהתשובה הבנתי שעדיף שלא. נשארתי בבית 3 ימים, ולא זזתי כמעט מהמיטה. כשחזרתי אחרי 3 ימים לעבודה, עבדתי כמו פדלאה. כמובן- כל זה לא הועיל (ויש אומרים שזה אפילו מזיק, אבל את החוכמה הזאת שמעתי רק אח"כ). בפעם השניה, אחרי החזרת המוקפאים היפים שלי, אמרו לי רק -צריך מנוחה. תשארי קצת בבית. מותר להסתובב בבית אבל אל תנקי וכו´. זה מה שעשיתי, הזמן עבר לי יותר מהר (שוב נשארתי בבית 3 ימים) אבל גם זה לא מי יודע מה עזר. אם עדיין לא התבלבלת, תשמעי לקט של המלצות ששמעתי כששכבתי במיטה שעה אחרי ההחזרה הראשונה (אין לי מושג מי אמרה את זה. לא ראיתי אותה. אם את כאן- אני מתנצלת מראש על הצותתות. לא היתה לי ברירה, תקעו אותי במיטה): אל תנקי. אל תעשי סירים (לדעתי הכוונה אל תשטפי כלים.) אל תתכופפי. אל תרימי כלום, בטח לא חפצים כבדים (קלסרים, כבר אמרנו?). תני לבעלך או לעוזרת לעשות הכל. בנוסף להכל, ראיתי בפורום של בוצ´ן ששאלו אותו הרבה פעמים מה מותר ומה אסור (וגם אני שאלתי) והוא תמיד, אבל תמיד אומר שמותר לעשות הכל הכל. אם את לא רצה מרתון בד"כ, אז אל תתחילי עכשיו, אבל כל פעילות רגילה שאת עושה תמיד- אפשר. בקיצור- העסק ממש לא ברור ולכן זו שאלת מיליון הדולר. לי יש עוד כמה ימים להחליט מה לעשות, בינתיים אעקוב אחרי התשובות שתקבלי. את הזבל אני אף פעם לא מורידה.