ע"וד המתמחה בתאונות דרכים

• פותח הנושא D4n
  • פורסם בתאריך

D4n

New member
ע"וד המתמחה בתאונות דרכים

שלום רב. אתמול הייתי מעורב בתאונת דרכים כרוכב אופניים(רכב פגע בי בעודי חוצה ברכיבה מעבר חצייה). הפגיעה הייתה במהירות נמוכה יחסית ולכן תודה לאל שלא נפצעתי. נסענו יחדיו למיון ושם בדקו אותי, נאמר לי שכנראה אין שבר(יש לי כאבים ביד)-אך אם הכאבים ימשיכו מספר ימים עדיף שאעשה צילום. לאחר מכן נסענו למשטרה אך לא הייתה קבלת קהל בנושא ת.דרכים באותה שעה ולכן אני אסע ביום ראשון לדווח. אציין שהפוגע נסע ברכב עבודה והיה באותה שעה בעבודה. יש לי שאלה- האם יש מקום לתבוע את חב' הביטוח של הפוגע, למרות שבע"ה אין פגיעות(בתקווה שהכאבים ביד יחלפו)? גם לאופנייים שלום.... בנוסף, אם תשובתכם חיובית, רציתי לברר האם קיימת, ואם כן היכן- רשימה של עורכי דין המתמחים בתאונות דרכים עם המלצות של לקוחות. חיפשתי אתר אובייקטיבי שיאגד המלצות כאלו ולא מצאתי. אם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לקבל הפנייה :) רב תודות מראש.

תשובה:

קודם כל - רפואה שלמה. לגבי המשטרה: קבלת קהל בדיווח על תאונות דרכים בדר"כ בין 8:00-12:00 (אך משתנה בין עיר לעיר). עליך לגשת לתחנת המשטרה עם הטפסים הבאים: 1. רישיון נהיגה מקורי של בעל הרכב. 2. רישיון רכב מקורי 3. תעודת ביטוח חובה מקורית 4. צילום מכתב שחרור מביה"ח 5. תעודת הזהות שלך בכל מקרה עליך לבצע את הפרוצדורה הזאת, כדי לקבל מהמשטרה את האישור שלהם וכך לא תצטרך לשאת בתשלום לביה"ח. לגבי האפשרות לתבוע: בסופו של דבר אין לכך תשובה חד משמעית וזה תלוי בך. חשוב לציין כמה נקודות בנושא הזה: א. כאבים ומוגבלויות לאחר תאונות דרכים לא מתגלים מיד ולכן אל תוותר מראש על זכויותיך. ב. בתאונות דרכים יש דבר שנקרא: "כאב וסבל" שמקנה לך אפשרות לתבוע גם אם לא נפגעת "ממש" כמו שאתה מציין, אלא גם בעבור הסבל שלך. לגבי רשימת עורכי דין: אין כזאת ואני לא מכיר כזאת. תוכל לפנות אלי או לכל עו"ד שהמליצו לך עליו. בכל מקרה משרדינו מתמחה בתחום זה ותוכל להכנס לאתר האנטרנט שלנו. מצ"ב לינק לכתבה שפרסמנו בעבר עם המלצות וטיפים לתאונות דרכים: http://www.gday.co.il/item.php?id=998

למעלה