פאדיחה פאדיחה פאדיחה..

אין לי זכות לסלק אותך, ליזה ../images/Emo13.gif

תכירו כולם, זו ליזה. לומדת איתי בכתה... "גיי פרנדלי" (שמענו עלייך...יותר נכון, "סיגל פרנדלי"
) לאחר שכנועים רבים, שנבעו בעיקר מתוך שעמום ומתוך רצון להציק למישהו כשליזה היא המטרה הכי קרובה והכי נוחה ליזה פה!!! אין לי מושג מה פתאום בא לה להכנס הנה..
אבל תרגישי בנוח, ליזונית. תרגישי חופשי לבוא מתי שמשעמם לך. עכשיו אני רק צריכה לשכנע אותך לבוא לפורום ה"פ ולקרוא את הסלאשים שלי
כמו שעשיתי לנטי הא.. ואני שונאת את הגבות שלך
הן חסרות אישיות ולא מעניינות

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo2.gif

פוגשים ת´כיתה של סיגל-לא בכיתה של סיגל! פוגשים ת´כיתה של סיגל-לא בכיתה של סיגל! כל הכיתה של סיגל בפורומים(?)!

sarah

New member
פוגשים ת´כיתה לא בכיתה

פוגשים ת´כיתה לא בכיתה פוגשים ת´כיתה בפורום גאווה-- פוגשים ת´כיתה בפורום גאווה! כל הכיתה בגאווה! כל הכיתה בגאווה! (כל הכיתה סוטים?!) כל הכיתה בגאווה!
חחח, ילדים קטנים וסוטים שכמונו, או שאולי---- פוגשים את הארי פוטריסטים לא בפורום פוטר פוגשים את הארי פוטרסיטים לא בפורום פוטר כל הפוטרים בגאווה! כל הפוטרים בגאווה! (כל פורום הארי פוטר לא סטרייטים?!) כן! כל הארי פוטר בגאווה!
חחחחח באעבה מאוד, שרה שבאופן דיי אירוני בדיוק חזרה מבית הכנסת וחוזרת והולכת לשם שוב בעוד חצי שעה
|שבת|

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifחחח../images/Emo6.gif

*מצטרפת לתמונת מחזור, ומריעה בפונפונים* היי.. אל תסכלו עליי ככה יש לי חיבה לפונפונים ..

Mashina Girl

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo28.gif

גיי פרנדלי? סיגל פרנדלי? ש-ק-ט
מממ...שיכנועים? סתם מעניין לי.. אני בינכה קוראת איזה חצי מהפורומים של תפוז
הממ..תודה שאת מציקה לי,לאב יו טו ..{לא סיגל,לא ככה!
}, ~מרגישה בנוח[
]~ הממ..אני חושבת ש..עד להארי פוטר
.. הגבות שלי יפות,אולי הדבר היחיד שיפה!! ~מצרפת לך תמונה כדי שתסתמי ושתציירי לי עגיל
~

הגבות שלך -

הן יפות, אבל כשהן עלייך אז הן לא מעניינות. עגיל אחד לא ישנה את זה... אוליי, שלושה זה לצד זה בצבעים צומיים זוהרים באולטרה
וזה נורא טבעי שאת מרגישה בנוח.. אחרי הכל, לכאן את שייכת!
האההאאהא *קול שטני ומרושע* הוו ליזה בואי! תצטרפי אלינו! תהיי חלק מאיתנו! מוהאהאהא!!!
אוף.. את יודעת, עכשיו אני אצטרך למצוא משהו חדש להציק לך בקשר אליו..

Mashina Girl

New member
אוווש..שקט../images/Emo3.gif ../images/Emo28.gif

איזה קרצייה.. הגבות שלי בעלות אישיות! חחח... ממ..ממחר מותר לי לשים עדשות
יאשש..מממ.. מחר אנ´לא באה כנראה..אני מרגישה רעע
ממ ..ציירי לי עגיל...נו פליייזז..אני רוצה לראות איך זה יצא! ואני לא חלק מאיתכן..שכחי מזה מותק
ולא את לא צריכה לחפש נושא אחר כדי להציק לי עליו..ממ..מיצינו
.

Mashina Girl

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo28.gif

חח אהבתי..גראס! הי,ראיתי אותך בפורום המ.."על בנים ועל בנות"
מ´תושה פה?

למעלה