פאלם או פוקט ? מה השיקולים ?

moshea4

New member
לאונידס תודה, זה נשמע ונראה ממש

בסדר לפי המפרט, אני מניח שניתן לחבר אנטנה GPS לפי דבריך, האם יש מאפיינים לאנטנה ? איפה קונים ? לא ראיתי ברכיבים נוספים למכשיר זה למשל ב- PDAstore ? אשמח למידע נוסף ?

Ran sch

New member
נשמע כאילו אתה מחפש פאלם

הייתי הולך על TX בשביל ה- wifi והמסך הענק (אבל התוספת של כמעט 1000 שקל במחיר אולי תבריח אותך לכיוון TE2) אם אמרת יציבות המערכת אז כנראה שפאלם זאת הבחירה הנכונה. עם זאת לאחר הקניה - ורק לייתר ביטחון הייתי ממליץ להשיג כרטיס SD ואחת מיני תוכנות גיבוי רבות וחינמיות הקיימות בשוק ולוודא שאתה באמת מוגן

moshea4

New member
TX או TE2 מה עדיף ? מי יותר יציב ?

האם יש הבדלים מהותיים בתקיעות ? האם יש הבדלים בקלות השימוש ? מבחינה טכנית ראיתי שה- TX מהיר יותר, עם יותר זכרון, רזולוציה יותר גבוהה ואופציות נוספות אחרות. האם שווה הפרש של 700 ש"ח ? תודה על התשובה הקודמת. משה

לאונידס

Active member
לא מזמן PALM פרסמו עסקה

של TE2 יחד עם אנטנה (אני חושב ששן כחולה) ותוכנת ניווט לארה"ב (TOMTOM) במחיר מאוד אטרקטיבי, אני חושב שהיה משהו בסביבות 400$. תבדוק באתר של PALM עצמם לפרטים, אולי יש עוד מבצעים כאלה. בזמנו גם הראל פרסמו מבצעים של TE2 יחד עם U-DRIVE (אותה עסקה, אבל נווט בישראל). כדאי לבדוק אצלהם. לשאלתך הנוספת אם כדאי להוסיף 700 ש"ח בשביל TX אין לי תשובה. כי השאלה היא אם זה שווה לך (מסך טוב יותר וכו'). כדאי לך לגשת לחנות בה נותנים לך לחוש את המכשיר, להביט בו ולראות אם אתה בכלל רואה הבדלים. אישית לפי התיאור שלך TE2 בהחלט מספק. לדעתי פאלם הוא כמו כל מחשב, קונים מה שאתה צריך היום. ממילא אם פעם תצטרך טוב יותר הוא כבר יעלה רבע מחיר.

moshea4

New member
תודה על המידע הממצה

באמת עזרת לי !!! אז שוב תודה ושיהיה לך יום נהדר. משה

moshea4

New member
בכל זאת עוד שאלה לגבי ה- TX ?

מצאתי מבצע מצוין לגביו, האם המכונה הזו יציבה או שאני צפוי לבעיות ? בהשוואה ל - TE2 ??? בתודה מראש, משה

למעלה