פאלם לאן?

פאלם צריכה נישה.

לפאלם יתרונות רבים על הפלטפומה המתחרה אך גם חסרונות. מידת הנפוצות של מכשירי הPPC ומגוון היצרנים והמכשירים המוצעים (מול יצרן בודד של פאלם) יוצרים בעיה שיווקית קשה עבור החברה. לדעתי נדרשים מס' צעדים ע"מ להישאר בשוק כגורם דומיננטי: א. לעמוד במילה. לא יתכן שהבטחות מלפני שנתיים שהוציאה החברה עדיין לא מוצאות ביטויי (מי אמר מולטיטאסקינג). ב. לנצל את יתרונות מערכת ההפעלה (הרזה יותר והיעילה יותר) על מנת להביא מכשירים התומכים ברזולוציה טובה יותר ומהירים יותר (כפי שקורה בפועל) ג. להגדיל את מגוון המכשירים (פילוח יותר טוב של השוק) ואת קצב עידכונם. ד. לחבור לחברות נוספות (למשל שותפויות עם יצרניות סלולר מובילות). ה. לתרום לי 15% מהרווח הנקי (אחרי הירידה של 95%).

dandusha21

New member
פאלם חוזרת

http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/515/798.html Treo 680 Treo 700wx Treo 700P Treo 750v http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/515/798.html

העניין הוא היצע המכשירים והתוכנות

היצע המכשירים שרצים עם WM הוא ענק בכמה קני מידה מול ההיצע של פאלם. למשל היום גם כאשר טירוף הניווט נמצא בעלייה מתמדת בקושי אם בכלל רואים פאלם המשולב עם GPS. גם ההתמקדות רק במכישירי הTREO מאוד בעייתית. אני אומנם מאוד אוהב אותם מבחינת העיצוב והעבודה אך יש רבים שלא אוהבים או מוצאים אותם מתאימים עבורם. כמה סוגים של מכשירים יש שיש להם WIFI? או GPS? או BT? או סלולאר או שילובים של כל אלה ביחד? לגבי התוכנות יש גם כן עניין - היום יש הרבה יותר תוכנות לפוקט מאשר לפאלם. אני זוכר שפעם אנשי פאלם אמרו שלפאלם יש הרבה יותר תוכנות וגם הן ברובן בחינם. היום למצוא תוכנה בחינם לפאלם שגם באמת יש מה לעשות איתה הוא הרבה יותר קשה. תוסיפו לכל זה שאין בכלל שום פרסום ושום כלום שיוצא מפאלם אז איך מתפלאים למה אנשים לא קונים פאלם? אם אנשים לא יודעים איזה מכשירים יש לפאלם... איך ידעו מה לקנות? מה שכן, שמתי לב שאני שמשתמש במכשיר רק לעבודה ומעט מאוד לשעשוע בכלל לא צריך ריבוי משימות. כך שלא ממש אכפת לי שאין. דרך אגב, לפני כמה זמן ניסיתי את האג'נדוס החדש עם הTREO - התוכנה עבדה מאוד לאט - לקח לה 5-6 שניות לעלות גם אצל אנשים אחרים זה קרה?

AYELET1

New member
האג'נדוס איטי אבל מצד שני

גם המתחרה החלונאי שלו לא יותר מהיר, וכוונתי כמובן ל-PI (את האג'נדה או איך-קור'ים-אותו המתחרה לא ניסיתי)

מה הקשר לPI?

האם יש דרך להאיץ את עליית האג'נדוס? האם יש משהו דומה יותר טוב שעולה מהר כמו הPIM של פאלם?

AYELET1

New member
מזמן לא ניסיתי

(בפרט לא על מכשיר NVFS) אבל נסה גם DateBK6

AYELET1

New member
מנצלשת את עצמי-

היכן מוצאים את מסד הנתונים של ה-bubble shooter ? רוצה לבצע HR לפאלם (המסכן כבר 4 חודשים לא עבר HR
) ולא רוצה לאבד את כל שיאי המרשימים

yoovee

New member
MoePaint - תוכנה חזקה מאוד גם

בהשוואה למסחריות: תמיכה ב-320x480, שכבות, ייבוא/ייצוא, ועוד הרבה תכונות מרשימות ביותר. http://www.1src.com/forums/showthread.php?t=55306

mamonako

New member
פאלם מתה כבר מספר שנים

כמו ערוץ 1 של הטלויזה . כמו טלויזיות שחור לבן. כמו מכשירי וידאו. כמו צגי המחשב המנופחים . כמו טלפון חוגה . כמו רכבי הסוסיתה. הגסיסה יכולה לסחוב עוד שנים רבות. וכולי......... אין מה לעשות הפוקט פי סי ניצח בגדול.

mamonako

New member
הרבה אנשים עדיין .....

רואים ערוץ 1 נוסעים בסיסיתה משתמשים במסכי מחשב מנופחים ואפילו משתמשים בפאלם. למרות שמוצרים אלו מתים כבר הרבה הרבה שנים.

mamonako

New member
ניסיון אישי.והתנהגות אירגונים אחרים

לפאלם אין : www.skype.com www.icq www.logmein.com וכולי...... גופים ענקיים אלו מהמרים על הפוקט וממש לא על ה-פאלם.

AYELET1

New member
LOGMEIN היא לא לפאלם או לפוקט

אתה יכול להשתמש ולהיכנס בעזרתה גם לפאלם וגם לפוקט! אין סקייפ, יש יתרונות אחרים

logmein ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

אם אתה מדבר ברמה הארגונית..... כמה ארגונים משתמשים בתוכנה הבלתי-מאובטחת הזו logmein וכמה משתמשים בחלופה המאובטחת שמגיעה כברירת מחדל בשרתי windows שנקראת terminal server? לדעתי אין אף ארגון שמכבד את עצמו שעובד עם logmein לעומת ארגונים בסדר גודל ענק שמשתמשים ב TS לצורך שליטה מרחוק. ולמה אני מציג את זה? כי פוקט לא מסוגל לעבוד מול TS. כן, למרות שזה מוצר של מיקרוסופט, פוקט לא מסוגל לעבוד עם רמת ההצפנה שלו. גם לא תוכנות צד ג'. לעמות זאת - פאלם כן. אז מבחינה ארגונית, יש לפוקט יתרונות כמו התממשקות טובה יותר ל MSFP וכו', אבל ההפך הוא הנכון במה שקשור לחיבור בצורת השתלטות על תחנה.

למעלה