פאלם לאן?

mamonako

New member
../images/Emo13.gif הפוך ../images/Emo13.gif

לא האירגונים שמשתמשים ב LOGMEIN מהמרים על הפוקט. אני התכוונתי שאירגונים כמו SKYPE+ICQ+mesenger ואחרים מהמרים על הפוקט ולא על הפאלם וזאת מיכיוון שהם מתאמים את התוכנות שלהם לפוקט ולא לפאלם.

זה אבסורדי..

זה כמו לומר שערוץ 1 עדיין מחזיק ברייטינג של 15-20 אחוז...

mamonako

New member
משה-אתה רוכב על סוס גוסס

פתח את העניים. דבר אחר- בפלאפון שלי יש תוכנת ניווט מדהימה. שגרמה לי לנטוש כליל את תוכנת הניווט שעל ה 4700 שלי.

מה הקשר לסוסים שלי???

אינני מדבר מנק' מבט של u-drive אלא אך רק מנק' עניינית ועובדתית.. ההשוואה שלך לא במקומה... אין ספק שעתידה של פאלם לוטה בערפל - אבל לטעון שהיא גוססת זה כמו לטעון ש-IBM גוססת כי היא כבר לא היצרנית מספר אחד של מחשבים... גם על אפל טענו שהיא מתה כמה פעמים (וגם עכשיו תמצא כאלו שישבעו שב-2009 היא תחדל מלהתקיים) אבל איכשהו היא מצליחה להמציא את עצמה מחדש ולהתרומם.. אין ספק שפאלם אינה מחזיקה ביותר מ-50% מהשוק - מצד שני, בשוק הזה היא עדיין היצרן מספר אחד (הכי הרבה יח' שנמכרו). משה

אם תבקשו יפה אצטט לכם שוב בפעם המאה

את דברי אבי, שיאריך ימים, שאמר לי לפני כעשרים שנה שהוא שמע מאביו עליו השלום, משהו בהקשר של מותו הקרוב של הפאלם...

Kiru

New member
פאלם לפה

כמו בהרבה דברים, תלוי איך מסתכלים על זה. בעולם המחשבים יש מוצרי סטנדרט ויש מוצרי נישה. מרגע שמוצר הפך לסטנדרט, הוא צריך להמשיך להיות סביר וההצלחה שלו בטוחה. לעומת זאת, כדי לשרוד כמוצר נישה, המוצר צריך בידול ספציפי שיחזיק אותו בחיים. פאלם עבר בשנים האחרונות מהקטגוריה הראשונה לשניה. על חזרה אחורה קשה לדבר, גם כי זה דבר שכמעט ולא קורה וגם כי היריבה היא מיקרוסופט. כדי לשרוד כמוצר נישה, פאלם צריך (כניראה) ללכת בנתיב של המקינטוש: הרבה מכשירים חדשים ויפים, מערכת הפעלה חכמה ונוחה; ועדיף עם שיפורים קלים: תאימות לשאר העולם, מבחר של תוכנות, מחיר סביר. אני מאוד מקווה שכל זה יקרה, כי לי אישית נוח בפאלם. נראה.

למעלה