דף של מדבקות, סטנסילים, וואטאבר
K koantin New member 12/3/14 #26 לא כולן מגיבות טוב למילה Tranny. מדובר במילת גנאי/כינוי לא שונה בהרבה מ"קוקסינל" ובשימוש בתעשיית המין. אני לא אוהבת את המילה הזו במיוחד.
לא כולן מגיבות טוב למילה Tranny. מדובר במילת גנאי/כינוי לא שונה בהרבה מ"קוקסינל" ובשימוש בתעשיית המין. אני לא אוהבת את המילה הזו במיוחד.
L Lundi Bleu New member 12/3/14 #27 ידוע. האם זה אומר שצריך להיות אתיקט נגד השימוש במילה בפורום (שאלה אמיתית וכנה, לא רטורית).
L Lundi Bleu New member 12/3/14 #29 לדעתי זה לכל הפחות נושא לדיון. לכל אחד מותר להביע דעה, לא רק לאלו שקובעים את מדיניות הפורום.
L lily kane New member 13/3/14 #31 אני חושבת שהיה פה ניסיון לקחת את מילת הגנאי כמו שלוקחים את המילה הומו ולהפוך אותה למילה עם עוצמה חיובית בעיקר בפאנק
אני חושבת שהיה פה ניסיון לקחת את מילת הגנאי כמו שלוקחים את המילה הומו ולהפוך אותה למילה עם עוצמה חיובית בעיקר בפאנק
K koantin New member 14/3/14 #33 אני יודעת, אני פשוט לא מאמינה בניכוס הזה. וידועות לך הנקודות הרגישות שלי ספציפית למילה הזו בגלל הקונוטציות שלה, אני חושבת. לכן ניכוס מחדש של זה לא עובד אצלי. אני בספק שאפשר לעשות ניכוס מחדש ל"ערבוש" או "יהודון", למשל.
אני יודעת, אני פשוט לא מאמינה בניכוס הזה. וידועות לך הנקודות הרגישות שלי ספציפית למילה הזו בגלל הקונוטציות שלה, אני חושבת. לכן ניכוס מחדש של זה לא עובד אצלי. אני בספק שאפשר לעשות ניכוס מחדש ל"ערבוש" או "יהודון", למשל.
L lily kane New member 15/3/14 #34 ספצפית ביהודון אני מכיר מספר יהודים שעושים זאת באותה צורה שבה שחורים משתמשים במילה האנגלית nigar אני מבין שזה קשה לך אבל אני גם מקבל את הזכות של האחרים להשתמש בה כמחאה בעיקר כשזה ברור, כמו במקרה הנוכחי..
ספצפית ביהודון אני מכיר מספר יהודים שעושים זאת באותה צורה שבה שחורים משתמשים במילה האנגלית nigar אני מבין שזה קשה לך אבל אני גם מקבל את הזכות של האחרים להשתמש בה כמחאה בעיקר כשזה ברור, כמו במקרה הנוכחי..