פאנטון של אדם בORANGE !!!

Juliann

New member
פאנטון של אדם בORANGE !!!

למי שיש אורנג' והיא רשומה לשירות פאנטון, הוסיפו פאנטון של אדם לשיר WHAT LOVE GOT TO DO זה נמצא בקטגוריית מוזיקה לועזית => פופ -רוק => עמוד 2 איך לעזאזל הם מצאו את זה?

InbarKiii

New member
חחח ואוו אוקי זאת בחירה מעניינת ../images/Emo6.gif

אבל מגניב.. זה אומר שיש שם מישהו שממש אוהב את אדם

t r e c o o l

New member
../images/Emo32.gifבהצלחה למיי../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

למרות שאני עדיין מאמינה שדלומי תזכה כי כמו שאמרתי מקודם, כולנו יודעים טוב מה קורה כשמתמודד לא מורגש מגיע לגמר ומולו עומד מתמודד כ"כ קיצוני..

ר ו ח ל י

New member
בתכלס תמיד האנדרדוג לוקח.

ורוני היא האנדרדוג המובהק. למרות שזה היה די מפתיע שוולדי עלה לגמר, השופטים פימפמו אותו כל הדרך לשם. עם כל הכבוד שיש לו קול נחמד וסבבה, הוא לא כוכב ולא משהו שקרוב לזה. רוני חמודה ויש לה קול מקסים והיא נורא נפתחה אבל מיי כמה רמות מעליה ולמיי לאורך כל העונה היו הופעות מדהימות ותאטרליות לעיתים שזה מעולה. קיצור מיי באמת חייבת לזכות (אגב ידעתת שקוראים לה מיכל?
) אבל חששותיי הן שוולדי ייקח.

mokasosex

New member
באופן לא מפתיע מיי עפה ראשונה בגמר

ועל כן היא מקום שלישי . פרשתי מלצפות בהמשך .. אין מה לראות \:

MIDNIGHT SKY

New member
אף פעם לא ראיתי כוכב נולד.

אבל החלטתי לראות את הפינל. ישר התרשמתי ממיי. יש לה קול..מיוחד,אני הייתי רוצה שהיא תזכה. רוני,לא אהבתי.. וולדי..מה הוא עושה שם..? אז בהצלחה למיי.(:)

InbarKiii

New member
אני כבר מפחדת מהתחזיות שלך

חחח אני מקווה שרוני לא תזכה בזה..

heart1soul

New member
אוף לי:( לא התחברתי השנה בכלל לכוכב נולד

אני לא רואה אפילו את הגמר.. רק את לירן אהבתי אם כבר לבחור... זהו אני יודעת שמאז אדם כל תחרויות השירה האלו לעולם לא יהיו אותו דבר! תראה מה עשית אדם

mokasosex

New member
אני כלכך מבינה אותך, קודם היה הרבה יותר קל

להתלהב מהתמודדים, אבל מאז אדם קשה למצוא מישו שמגיע לחלק מהרמה שלו ולכל ההתלהבות שאני מרגישה שאני רואה אותו על המסך. למרות זאת, מיי דווקא נראית מתמודדת מעניינת ורצינית שאני אוהבת אותה ממש מתחילת העונה. יש לה את זה.

InbarKiii

New member
וגם אני מבינה אותך

כל פעם שהם מתחילים לצעוק להם..להעלות לגבהים אני כולי "פחחחחחחחחח אבל אתם לא אדם..דיי, אל תנסו אפילו" הוא הרס לי את כל הזמרים
[אומייגאד בדיוק ולדי שר עכשיו איזה ציוץ..ואדם היה עושה את זה מהמם :(]

InbarKiii

New member
אלוהים ישמור אותך ../images/Emo11.gif

טוב..רוני זוכה. אני צריכה להתחיל להאמין למה שאת אומרת חחחח כשכתבת שאת לא חושבת שאדם זוכה לא הבנתי מה עובר עלייך.. וגם עכשיו חח אני שבוע אומרת לאמא שלי שאין סיכוי שולדי מנצח ומיי תיקח.. אני חושדת שאת שתולה מההפקה D:

magenta73

New member
האמת,

ברגע שדני הודח זה היה ברור לי שקריס מנצח. הכל היה לטובתו: א. הוא היה האנדרדוג. אבל ממש, השופטים לרוב היו ממש ממש ממש רעים אליו, שלא לצורך. והרי כולם אוהבים את האנדרדוג. ב. זה היה ברור שכל הקולות ה"נוצריים" יפנו אליו ולא אל אדם. ג. גם לא הקולות הנוצריים, אלא אלה שאיך שהוא מסיבה מאוד מוזרה אהבו את דני, מן הסתם שנאו את אדם, שהיה אמור להיות המתחרה שלו, ולכן הצביעו נגדו - משמע הצביעו לקריס. לאדם לא ממש היה סיכוי. למרות שהוא היה המועמד הכי טוב שאי פעם התמודד בתחרות הזו. (נ.ב. אני רואה עכשיו את עונה 7 ואני לא מבינה כ"כ איך כולם טוענים שקוק היה האנדר-דוג, השופטים לא מפסיקים להלל אותו). לגבי כוכב נולד, לא ממש ראיתי, כלומר ראיתי טיפ טיפה, את האודישנים, אני זוכרת את האודישן של מיי והיא פאקינג פצצות לגבות. בכל מקרה היא תצליח גם בלי התואר.

למעלה