פאנטון של אדם בORANGE !!!

lama ken

New member
לגבי קוקי

מאז שהוא שר hello אז התחילו להלל אותו, ובצדק, בעיקר סיימון, יכול להיות שרנדי גם פירגן לפני כן, ופאולה הרי מפרגנת לכולם אז זה לא נחשב. בכל מקרה, הוא נחשב אנדרדוג ליד ארצ'י, שכל ביקורת של כל השופטים עליו מההתחלה היתה you can sing the phone book!!!!!!!!!!!!! שאפשר היה להקיא (סליחה ממעריצי ארצ'י, בסה"כ ילד חמוד). היו לקראת הסוף איזה ביצוע או שניים שסיימון קטל לו, אבל בגדול אפילו סיימון רייר עליו רוב העונה, גם כשלא היה מובן על מה ולמה (בעיני). בנוסף לזה בגיזרת הילדות בגיל שנחשב לסקטור המצביעים העיקרי, ההערצה לארצ'י נראתה דומיננטית יותר. וקריסי... לי היה ברור מהטופ 5 אם לא לפני זה שהוא ינצח (אפילו כתבתי את זה אז בפורום אז יש לי הוכחות
)

magenta73

New member
אבל הוא שר hello די בהתחלה

אפילו לפני הטופ 12. וממה שראיתי עד עכשיו בעונה יש ירידות על ארצ'י, למרות הקול שלו. ולא ברור לי איך הבנת כבר מהטופ 5 שקריס (בלי י) ינצח. לי זה היה ברור רק אחרי שהוא עשה את הרטלס ושדני הועזב.

lama ken

New member
אבל קריסי כותבים עם י' ../images/Emo3.gif

טוב נו, בסדר... ברגע שהוא שר aint no sunshine הוא הפך למתמודד מוביל, למרות שהשופטים די סירבו להכיר בזה כי הם היו מאוד נעולים, והיו לו לפחות עוד שני ביצועים מאוד חזקים לפני הרטלס (falling slowly ו-she works hard for the money). לגבי עונה 7 יש מצב שאני זוכרת את זה קצת בהקצנה כי כל כך התעצבנתי מהאהבה של השופטים לארצ'י.

magenta73

New member
מוביל?

לא. הוא הפך למתמודד שצריך לשים לב אליו (ולזה שמתי לב כשהוא שר "מן אין דה מירור" בטופ 36) אבל לא מעבר לזה. ושוב - לדעתי העובדה שהשופטים היו כ"כ נעולים על גמר אדם/דני בהחלט עזרה לו לקבל את התואר. והרטלס גם היה חזק בתוכנית שבה אדם היה חלש. יחסית. וכמו שאת כתבת - זכרת דברים מעונה 7 בהקצנה כי התעצבנת מהאהבה של השופטים לארצ'י. אותו דבר קרה עם אדם.

lama ken

New member
כנראה שזה תלוי באיך מגדירים מוביל

אין הרי נתוני אמת על כמה הצביעו לכל אחד בכל שבוע. אנחנו רק יודעים מי היה בבוטום 2 ו-3 כשאמרו לנו את זה. קריס, כמו דני, מעולם לא היה בבוטום. (אפשר להגיד שבטופ 5 הוא היה בבוטום 3 אבל 3 מהסוף זה גם 3 מההתחלה, והם באופן חריג הציגו את זה ככה בשביל הדרמה). בשלב הטופ 5 ניתן היה כבר לראות אותו מוביל על דני בסקרים באינטרנט, ובאחד מהם לפחות הוא הוביל גם על אדם (אני זוכרת את זה כי קישרתי אליו בפורום באותו שבוע והיה דיון על זה). לפי ההערכה האישית שלי הוא לאורך רוב העונה היה בין 3-4 המובילים בהצבעות. אבל לעולם לא נדע. אם מגדירים "מוביל" לפי עמדת השופטים, אז את צודקת כמובן. מבחינתם הוא היה אנדרדוג כמעט עד הסוף ממש. ובכל שאר מה שכתבת אני מסכימה איתך.

magenta73

New member
אה, לגבי הפרק הזה שאדם כביכול היה בבוטם2

אני חושבת שזה לגמרי היה טריק ומניפולציה של ההפקה. (שלא נדבר על התוצאות הסופיות
) מבחינתי דני היה צריך ללכת אפילו לפני מאט. ובטח ובטח שלפני אליסון. אבל כל זה לא משנה כרגע. מה שמשנה זה העתיד.

lama ken

New member
אני לא מאמינה שהם רימו את הקהל

אבל בכל השאר את צודקת

InbarKiii

New member
בלי 'אפילו', הוא היה צריך ללכת לפני מאט

ואז זה היה טופ 4 מושלם :(

nini18

New member
גם לי ../images/Emo45.gif אבל תמיד נשארה לי עוד תקווה.

האמת שידעתי שהוא לא ינצח כבר ברגע שהוא הגיע לבוטום 2.

mokasosex

New member
אני וחברה שלי הבנו מרגע שקריס

היה לפני אדם בבוטום 3, שהוא המנצח. כל שבוע התפללנו שאנחנו טועות, אהה אבל לא נורא. מה שמשנה זה משם והלאה, בנתיים אדם חזק מתחת לרדר

InbarKiii

New member
לא יודעת..אני לא ראיתי את זה ככה לגבי קריס

יכול להיות שזה בגלל שהייתי יותר מעריצת קריס לפני הגמר ופחות מעריצת אדם..ובגלל זה כל מה שידעתי זה שהשופטים לא ממש מתים על קריס וחולים לאדם על התחת[וככה גם רוב המעריצים] לא חשבתי על הקולות של דני וכל השטויות האלה.. ואממ קוקי היה האנדרדוג כי הוא התחיל להתבלט רק אחרי ביצועים מסוימים..אם תחזרי ותקראי תגובות מתחילת העונה,מהאודישנים, תראי שאף אחד לא ממש דיבר עליו..אבל כשראו שהוא עושה משהו טוב [אחרי הביצועים של הלו ובילי ג'יין] השופטים והקהל הבינו עם מי יש להם עסק.. היו מועמדים שפימפמו אותם [ארצ'י,מייקל,קרלי] קוקי היה פשוט אחד מכל האנשים..

magenta73

New member
ושוב - "הלו" היה לפני הטופ 12 אפילו

בילי ג'ין היה בטופ 10 או 9. אני רואה את הסידרה עכשיו, אחרי שאני יודעת מי ניצח ואחרי שאמרו לי שהוא היה האנדרדוג ואני ממש לא רואה את זה, אבל ממש. יש כאן עיוות מוחלט של המציאות. זה מעניין.

InbarKiii

New member
נכון

וכן, זה היה מוקדם אבל זה לא אומר שעל הביצוע הראשון [שהוא באמת הוכיח את עצמו] כבר כל אמריקה תתאהב בו והשופטים יחליטו לשים עליו. וחוץ מזה, זה עדיין היה אחרי 3,4 ביצועים שהוא כבר עשה וכנראה לא הרשימו מספיק. בילי ג'ין הגיעה גם כמה שירים אחרי ורק אז באמת שמו עליו.. אם כמה שזה נראה שהכל היה בתחילת התוכנית, עברו כמה שבועות בין התוכנית הראשונה, לתוכנית שהוא הופיע עם הלו, לתוכנית שהוא הופיע עם בילי ג'ין. אני חושבת שמהלו אנשים החליטו שכדי להקשיב לו ובבילי ג'ין הם הבינו שבאמת היה כדי ובגלל זה משם הוא כבר הפך לפייבוריט.. וחוץ מזה, הוא היה אנדרדוג כי אף אחד לא ציפה שהוא ינצח [בהתחלה] כמו שאמרתי..ארצ'י,קרלי,מייקל היו המסומנים לגמר..

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif אני רואה את העונה השביעית פעם שנייה עכשי

ואני רואה את הכל אחרת. באמת מתייחסים לקוק כמו לכולם ולפעמים גם קוטלים את דיווד ארצ'ילוטה. בסה"כ, זה מה השתקשורת עושה .. מה שעשו לארצ'ילוטה ולאדם.

lama ken

New member
יש גם קצת עיוות של הזכרונות שלנו

שמושפעים קצת מרגשות וקצת מסתם סניליות
אבל יש גם קצת עיוות מהצד שלך, כי את רואה את העונה שנה וחצי אחרי, ובלי לחוות את כל ההייפ האינטרנטי והתקשורתי שקורה מסביב לתוכנית בזמן אמת. היה הרבה הייפ סביב קוק משלבים מסוימים, אבל ארצ'י היה המפומפם העיקרי ונחשב כל הזמן לפייבוריט לזכיה. כנראה שלא את הכל אפשר לראות מצפיה בתוכנית עצמה נטו.

mokasosex

New member
מסכימה עם כל מילה לגבי התקשורת.

זה לדעתי מה שגרם לאדם להיות בבוטום 2, אחרי הביצוע לfeeling good. לדעתי זה גם מה שהיה עם לירן דנינו, שעף טרם זמנו. אבל מה אני משווה כוכב נולד לאמריקן איידול ? :X

magenta73

New member
אני מדברת רק על תגובות השופטים

ואנדרדוג מבחינת התחרות לפי השופטים. אני לא רואה את זה אצל קוקי. פעם אחת היה לו ויכוח עם סיימון, ממש בהתחלה, על כריזמה כן או לא, אבל חוץ מזה - משבחים אותו. ובעונה 8 - קריס כן היה אנדרדוג, אדם רק קיבל תשבוחות ללא סוף. חוץ מסיימון ב- ROF אבל הגיוני שגם הייפ תקשורתי נכנס לתמונה ומשנה תוצאות.

InbarKiii

New member
בידיוק מה שרציתי להגיד

רק לא ידעתי איך להסביר את זה חח

MIDNIGHT SKY

New member
טוב...

זאת הפעם הראשונה ששמעתי אותה(מיי). יש לה כישרון ומבין השלישייה הגיע לה לנצח...לא בחרו בה כנראה בגלל שהיא יותר שונה. האנשים פה מעדיפים את הדומה והמשעמם. רוני כנראה תנצח,אממ עוד אחת שתשיר מזרחית?אין פה מספיק כאלה? אפשר משהו אחר בבקשה? וולדי..WTF?! משום מה יש לי הרגשה שדווקא וולדי ינצח //=

heart1soul

New member
מה?! מיי עפה?? אני לא רואה

מי מצביע לרוני וולדי? מה קורה כאן?! זה הרבה יותר גרוע מהתוצאות של אמריקן איידול חחח... בטוח שמעורבות פה רמאויות. רוני עם כל הכבוד אליה ממש משעממת לדעתי וולאדי לא יודעת מה להגיד:/

למעלה