או טייסי ניסוי
Y YHS New member 23/1/05 #40 צולם במוזיאון התעופה ב"לה בורג'ה". אכן מטוסים מכל העולם. לצערי חסרים כמה מטוסים, למשל אין שם נורד ודקוטה. אבל מבחינת מטוסי קרב - אוסף יפה מאד. אם תרצה לראות עוד - יש גלריה ב 358.
צולם במוזיאון התעופה ב"לה בורג'ה". אכן מטוסים מכל העולם. לצערי חסרים כמה מטוסים, למשל אין שם נורד ודקוטה. אבל מבחינת מטוסי קרב - אוסף יפה מאד. אם תרצה לראות עוד - יש גלריה ב 358.
Y YHS New member 22/1/05 #9 ושיניים קצת יותר מודרניות ה NOSE ART של אל על? אולי הכתובית "ירושלים" בחרטום? חידה קטנה (אמיר 72 אתה לא!) לאיזה מטוסים ישראליים היו שיניים?
ושיניים קצת יותר מודרניות ה NOSE ART של אל על? אולי הכתובית "ירושלים" בחרטום? חידה קטנה (אמיר 72 אתה לא!) לאיזה מטוסים ישראליים היו שיניים?
ד דור ארליך New member 22/1/05 #10 אולי אני מתבלבל אבל נראה לי שלספיט או למסרשמיט. ואולי גם לחלק מהפאנטומים שקיבלנו מהאמריקקים ולא הספקנו לצבוע (קרפדות)
אולי אני מתבלבל אבל נראה לי שלספיט או למסרשמיט. ואולי גם לחלק מהפאנטומים שקיבלנו מהאמריקקים ולא הספקנו לצבוע (קרפדות)
א אמיר72 New member 22/1/05 #21 יפה, תשובה אחת נכונה אפשר לראות את אורגן 29 (למיטב זכרוני ...) במוזיאון עם שיני הכריש שהיו צבועות בשנות ה-50'. ואיזה עוד מטוס ?
יפה, תשובה אחת נכונה אפשר לראות את אורגן 29 (למיטב זכרוני ...) במוזיאון עם שיני הכריש שהיו צבועות בשנות ה-50'. ואיזה עוד מטוס ?