לא אני עשיתי את זה...
ש שרון המתוקה12 New member 8/2/03 #10 ../images/Emo6.gif קארינושיית לא הבנת נכון... היא התכוונה עם התמונות של התאומות פשוט היא התבלבלה כנראה וכתבה "עם התאומות" במקום עם התמונות שלהן.
../images/Emo6.gif קארינושיית לא הבנת נכון... היא התכוונה עם התמונות של התאומות פשוט היא התבלבלה כנראה וכתבה "עם התאומות" במקום עם התמונות שלהן.
ש שרון המתוקה12 New member 8/2/03 #13 ../images/Emo12.gif כנראה שכחתי לרענן בזמן שקראתי את ההודעות בפורום, ועכשיו אני רואה שאמרתי את זה בפעם האלף מה שתמיד מעצבן אותי שילדים דאז. (דאז=עושים)
../images/Emo12.gif כנראה שכחתי לרענן בזמן שקראתי את ההודעות בפורום, ועכשיו אני רואה שאמרתי את זה בפעם האלף מה שתמיד מעצבן אותי שילדים דאז. (דאז=עושים)
ע ענבר § ²°°³ § New member 8/2/03 #16 ../images/Emo144.gifהנה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif תראו
A A d i d a New member 8/2/03 #21 הנה תמונה מצחיקה ../images/Emo6.gif עידכנתי את הפרטים שלי! לכו תסתכלו! תראו את השיער של אשלי
S Super Keshet New member 8/2/03 #23 ../images/Emo145.gif../images/Emo46.gif מה שיצא לי....../images/Emo6.gif זה מין שילוב של בגדים מזוועים ושפם!
../images/Emo145.gif../images/Emo46.gif מה שיצא לי....../images/Emo6.gif זה מין שילוב של בגדים מזוועים ושפם!