מקסים. אבל נורא מסורבל לקרוא את זה...
D Dooritos New member 28/1/06 #22 ../images/Emo26.gifפרק ב'!../images/Emo36.gif תודה רבה על התגובות של כולם [= כתבתי פרק ב' לפיק, אני מקווה שתאהבו אותו. הוא פחות טוב מהפרק הקודם אבל לא נורא... קצת פלצני אבל תשרדו כמו כן, העברתי את שני הפרקים לקובץ וורד כדי שיהיה נוח לקרוא. לבריאות.
../images/Emo26.gifפרק ב'!../images/Emo36.gif תודה רבה על התגובות של כולם [= כתבתי פרק ב' לפיק, אני מקווה שתאהבו אותו. הוא פחות טוב מהפרק הקודם אבל לא נורא... קצת פלצני אבל תשרדו כמו כן, העברתי את שני הפרקים לקובץ וורד כדי שיהיה נוח לקרוא. לבריאות.
D Dooritos New member 28/1/06 #23 הקפצה.??!??!../images/Emo208.gif הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה למה זה לא מקפיץ גודאמט!!
הקפצה.??!??!../images/Emo208.gif הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה למה זה לא מקפיץ גודאמט!!
N noy13pour New member 28/1/06 #24 ניסיון להקפצה..../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif מיאו עוד לא קראתי אני עכשיו יקרא....
N noy13pour New member 28/1/06 #26 ואווווו../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif אבל לדעתי את מושכת את זה יותר מידי....