פאק!

beladon

New member
מישהו יכל להביר לי את התשובה הזאת:

שלום צחי, אין דרך אחרת בא הוא יכול היה להתקיף אותך. אם היה אפילו חלון תקיפה אחר פתוח עליו מהמדינה שלך או הפוך הוא יוכל לפתוח חלון תקיפה כזה. בברכה, צוות גינדיס ממתי שחקן עשיריה יכל לפתוח עלי חלון תקיפה שונה ממה שקיים? ז"א שאם אני תוקף שחקן עשיריה במוגבלת הוא יכל לפתוח עלי חלון של הפצצה?(לא שזה המקרה)

fabregas0

New member
ערן צריך לקרוא הוראות של המשחק באופן

דחוף. השטויות שהוא כותב לי באיימל לא מוסיפים לו כבוד :|

abunadav1995

New member
מייל לערן:

כמה ספארטה שילם לך? רציני כמה הוא שילם לך? בשביל שהוא יוכל להציע 100 הצעות בערך כשמותר לו 3 הצעות כל 3 ימים? בשביל שגם כשהוא בעשירייה הוא יוכל לפתוח חלון על אחרים? גם עם התקפה מרחוק אי אפשר כי מהעשירייה אפשר לתקוף רק שירייה! הם לא פתחו חלון(המותקפים) וזה לא הצעות באום! אני הייתי בעשירייה פעם ולא יכלתי לתקוף בשום התקפה אנשים בדירוגים 11+ !!! התשובה שלו: שלום לך. ספארטה לא שילם לי אלא שכבתי איתו. בברכה, ערן.

uriah jug

New member
חחחחח ענק!!!!!!!!! קרעת אותי אחי!!! בדוגרי

זה נראה לי באמת נכון! מתאים לו להיות הומו:(

abunadav1995

New member
עכשיו ברצינות הנה התשובה האמיתי שלו

שלום נדב, אם אתה רוצה שאני יענה לך אז תכבד אותי כי אני מכבד אותך. ספרטה לא שילם לי כלום! זה חלק מהיתרונות של מפקד האו"ם. (זה לא השתנה מהיום הראשון של המשחק) עדין כל הצעה שהוא מציע הוא צריך 7 תורים. לגבי התקיפה רק אם יש חלון תקיפה פתוח הוא יוכל להתקיף. אם יש הצעה באו"ם שכולם יכולים לתקוף את אותה מדינה אז כולם יוכלו להתקיף תקיפה מוגבלת את אותה מדינה בלי דירוג או כוח. כנ"ל לגבי הצעה אנחנו חייבים להפסיק את המחקר נשק לא קונבנציונאלי במדינה ואז כולם יוכלו להפציץ את אותה מדינה בלי קשר לדירוג הכוח. בברכה, צוות גינדיס

ntii

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי ../images/Emo47.gif

ערן הורס תמישחק

טלי 1231

New member
ילדים, די לבכות.

ממש שורפות לי העיניים מהדמעות. "ערן פה, ערן שם, ערן הומו, ערן מנאייק". מה קרה לכם?! אתם חושבים שערן אשם בזה שספארטה טוחן לנו ת'צורה? במקום לבכות, בואו תהיו רציניים לרגע ותעלו רעיונות איך מפרקים אותו (את ספארטה, לא את ערן) ובאה לציון גואלת.

GM Alon

New member
בלתי חדיר

אלא אם יש לך 8 טרליון כוח בליסטי וניסה תפסיקי לשחק משחקי-_-"

חחחח

הלוואי שנוריד אותו כולם פחדנים פה אפחד לא רוצה להקריב את המדינה שלו.. אני עליתי למאיה.. ותראו מה קרה לי 80350 חח עם היו עוד 100 מדינות שלנו היו עולות איך שאני עליתי היינו מפריקים אותו=\

GM Alon

New member
אין לך מושג מה הולכים לעשות לו XD

תכין את עצמך בקרוב מאוד הולכת להיות פלישת ישראלים למאייה XD

m a d m a n 1

New member
טלי=ערן

? "ערן פה, ערן שם, ערן הומו, ערן מנאייק" הרי כולם יודעים שזה נכון לא יכול להיות שכול באג ספארטה מנצל אותו בשניה הראשונה ומייד אחר כך זה מתוקן וערן אומר לא באג. לא יכול להיות לא יכול להיות שמיקי היה צריך לקחת שתי היכלים ובשתייהם דוסאר עקף אותו. לא יכול להיות לא יכול להיות שכול תקיפה ישראלית(כימעט) על ערבי מסתיימת בכישלון לא יכול להיות שתקיפה ערבית על ישראלי תמיד תצליח ותוריד אותו במלא כוח הבנת אותי

gindis

New member
תשובה

שלום רב, שחקן יכול לפתוח חלון על שחקן אחר רק אם הוא בכוח שלו או לחילופין אם היה חלון תקיפה פתוח ואז אפשר לפתוח חלונות תקיפה אחרים. חשוב לבדוק אם יש החלטות באו"ם שמאפשרים תקיפה ואז יה אפשרות לפתוח חלונות תקיפה מסויימים עם אותן מדינות. בברכה, ערן

earanianoob

New member
look---->>>>>>>>>>>>

8. מדינות בדרוגים 1-10 יכולות להתקיף רק מדינות בדרוגים 1-10 בלי קשר לכוח הכללי. איפה כתוב שאם פתחו עליך חלון אתה יכול לפתוח עליו חלון? אה? איפה זה כתוב תראה לי !

abunadav1995

New member
כנס שוב

עכשיו צא. סתם, טוב, זה מתקפת השמד אין הצעה על זה ומקום 1 לא יכול לפתוח חלון על מי שלא בעשירייה דימה לא היה בעשירייה

m a d m a n 1

New member
ערן כנס

או שלקרוא לך ROKO "If you have Patience you will win !" If you need help with SP game just go to בקשה: שימו את זה בחתימה שלכם מי שהבין ומי שלא נ.ב ערן שכחתי את העודף שלא ג'וליה על המדף תשיג לי תומך :p

למעלה