אחלה, יהיה לך מה לעשות בחוץ. כי אתה נשאר שם
M moruush New member 28/10/07 #82 ../images/Emo90.gifיש לנו זוכה!!../images/Emo47.gif שירטל ניחשה נכון מילים שיש בהם איפשהו את האות מ' (וואי, אני רדודה ) יאללה. תארגני מסיבה [:
../images/Emo90.gifיש לנו זוכה!!../images/Emo47.gif שירטל ניחשה נכון מילים שיש בהם איפשהו את האות מ' (וואי, אני רדודה ) יאללה. תארגני מסיבה [:
S shiratel New member 28/10/07 #84 יאייי ../images/Emo13.gif אגב, זה שירה פשוט תקראו לי שירה נתראה במסיבה הבאה!
H hadarinke New member 26/10/07 #5 אוקיי...../images/Emo9.gif אני מארגנת מסיבה עכשיו כל אחד שרוצה לבוא צריך להביא משהו..אבל אני בוחרת חוקיות מסויימת.. למשל במסיבה הקודמת רק דברים שהתחילו בא' נכנסו.. מבינה? ואני בוחרת את מי להכניס ואת מי לא לפי החוקיות שלי
אוקיי...../images/Emo9.gif אני מארגנת מסיבה עכשיו כל אחד שרוצה לבוא צריך להביא משהו..אבל אני בוחרת חוקיות מסויימת.. למשל במסיבה הקודמת רק דברים שהתחילו בא' נכנסו.. מבינה? ואני בוחרת את מי להכניס ואת מי לא לפי החוקיות שלי
S shiratel New member 26/10/07 #7 אני מביאה עגבניה../images/Emo216.gif חח היא לא אמורה להיות ככה מעוכה אבל שיהיה