פאריז-טור החל לפני שעה קלה

Sybh

New member
פאריז-טור החל לפני שעה קלה

כרגע יש בריחה שמובילה בכ-4 דקות ועשרים שניות על הפלוטון. מהירות ממוצעת לשעה הראשונה 48.9 קמ"ש. מישהו רוצה להמר על המנצח?

natyh

New member
מי הרוכבים הבולטים

אני מודה שאני קצת לא בענינים . נתי

Sybh

New member
קבל - רשימת משתתפים

אלא שברשימה זו 246 רוכבים ולפי האתר הרשמי יצאו 188 לדרך.

natyh

New member
הרבה מאד תותחים

בטיני , פרירה יאקשה רבלין וויסמןוון פטגם מקס ואן הסוויק אוגריידי באדן קוק אסטרלואה קריסטוף מורו יאן קיריספו , זאן פטריק נאזון . מאחר ולא ראיתי את הפרופיל אני אהמר באפילה : קיריספו או נאזון . נתי

Mont Ventoux

New member
246

זה מס' הגב האחרון. שים לב שמס' הגב אינם רציפים. תאורטית מס' הרוכבים המירבי היה צריך להיות 200 (25 קב' כפול 8 רוכבים) אבל יש הרבה קב' בהרכב חסר (סוף עונה). רשימה עדכנית יש ב- http://www.cycling4all.com/r04rwb09.php בנתיים בטיני ופריירה הספיקו להתרסק (אבל חזרו לפלוטון), ואולי זה יתרון קל לרבלין? אבל אם ייגמר בספרינט, אז אני ארצה לתת קול לאלן דייוויס מליברטי. אגב, לפי יורוספורט.קום הסיבה שפטאקי לא לוקח חלק במירוץ זה בגלל ריב שהיה לו עם פֶרֶטי בעקבות מעברו של טרנטי (האיש שהוביל אותו ללא מעט נצחונות, כולל הקטעים בוואלטה האחרונה) לקוויקסטפ.

ilan ulman

New member
ואם ככה הר יקרה נשאלת השאלה...

האם טרנטי עובר לקוויק סטפ כדי להוביל את טומיגאן בונן בישורות האחרונות סל הספרנטים הגדולים, האם לפאטקי בגילו של בונן היו כל כך הרבה ניצחונות כמו לילד, האם בונן הולך להיות ה"מגה" רוכב הבא בקלאסיקס, אחד כזה שיאיץ כמו פאטקי, ישרוד עליות כמו זאבל ובעצם יגדיר מחדש את המאיץ של המאה ה21 וכמובן עם אפשר יביא גם בקלאסיקס כמה ניצחנות בשביל האומה הבלגית ... כי נראה לי שאם לא יקרהלו שום דבר רע הילד הזה יכול לסגור את הבסטה של הדירוג העולמי לכמה שנים טובות, בנתיים ההתפתחות שלו איטית ונכונה, וללא קפיצות נחשוליות. ו.די.בי הוא כבר לא יהיה כנראה. ובקיצתור האומנם כך? או שמה אני טועה? אילן

Mont Ventoux

New member
מגה - קצת הרסו לנו את המילה הזאת

לאחרונה לא? אבל לשאלותיך: כן, לדעתי טרנטי אמור לשמש חיזוק גם לבונן. לא, פטאקי לא היה קרוב לבונן בגילו. אפשר אולי לתאר את פטאקי קצת כ"לייט בלומר". אבל, בכלל הם מאד שונים. פטאקי הג'נטלמן הרגיש והפגיע, ובונן היאנג גאן הרעב. רבות נאמר כבר על בונן כאריה הבא אחרי מוזיאו. אבל הוא כמובן גם ספרינטר חזק. קשה לומר עליו שהתתפתחות שלו היתה איטית. לפודיום של פרי-רובא הוא עלה כבר בשנתו הראשונה בפלוטון המקצועי. זוהי שנתו השלישית, ואת נצחונותיו צריך למנות במס' דו-סיפרתי. עכשיו צריך לראות עד כמה הוא מסוגל באמת לקרוע את הקלאסיקות. לצורך זה הוא נמצא בקבוצה הנכונה (קב' עם אוריינטציה לקלאסיקות) ושנה הבאה, בהעדרו של מוזיאו הוא יקבל וודאי יותר הזדמנויות. אני בכל מקרה התרשמתי שהוא בחור די פיקח. (אגב, VDB זה one off). שליטה בלתי מתפשרת בדירוג העולמי - לדעתי אם הוא יילך על יותר מירוצי איכות הוא עשוי להוריד בכמות. אבל עדיין ישמור לו מיקום טוב. מכשולים אפשריים בדרך - סמים. מה חדש?

ido mazor

New member
5 ק"מ לסיום

קבוצה קטנה נמצאת 8 שניות לפני הפלוטון. בקבוצה אריק דקר (רבובנק), קסלר (טי-מובייל) אלן דיוויס (ליברטי סגורוס), חואן פלאצ'ה (פאסה בורטולו), ואיגור אסטרלואה (למפרה). מביניהם דיוויס הוא הספרינטר הטוב ביותר.

ido mazor

New member
מזולני ומורני רודפים אחרי הבריחה

שנמצאת 10 שניות לפני הפלוטון, 4 ק"מ לסיום

ido mazor

New member
אריק דקר מנצח בפריס-טור 2004

דקר ההולנדי מקבוצת רבובאנק מנצח, שני דנילו הונדו הגרמני מגרולשטיינר, שלישי אלן דיוויס האוסטרלי מליברטי סגורוס.

חחחחחחחח

במשחק הפנטזיה יש קבוצה שנקראת "היחידי שבחר את אריק דקר" (אני חושב שזו הקבוצה של ירדן גזית), הוא המנצח הגדול של היום!!!!!!!

ואצלנו הייתה הפסקת חשמל../images/Emo46.gif../images/Emo62.gif

נשבע לכם, אם אני תופס את מי שהוריד את השאלטר, אני מכניס לו משאבה בין השפיצים.

Sybh

New member
Il girilo - בטיני - עוקף את

רבלין בדירוג הגביע העולמי.

Mont Ventoux

New member
על התוצאות

רבלין - מפגר כרגע ב-13 נק' מבטיני, אלא שמראש הוא ידע שבספרינט יש לו פחות סיכוי ותכנן יותר על לומברדיה. נו, גרולשטיינר, איפה הייתם? אבל לדעתי המפסידים הגדולים של היום הם (כרגיל) טי-מוביל. ואיזו סיבה היתה לקסלר לא להמשיך כל עוד רוחו בו עם דקר? שנאמר, צריך להאמין כדי להשיג. ראבובנק לעומתם, מתחילים לצמצם בדירוג הקבוצתי.

ido mazor

New member
מעולה!

כן, סייקלינג ניוז דיווחו בהתחלה שדיוויס שלישי ובסוף התברר שפריירה שלישי. ככה הרווחתי עוד 100 נקודות במשחק הפנטזיה השנתי! ויוה פריירה!

למעלה