פאריז-טור החל לפני שעה קלה

זה לא נגמר עד שהגברת הזקנה

שרה. יש עוד מרוץ אחד, ויש עוד נקודות בקופה. וכדי שעידו יוכרז כמנצח, הוא חייב לעבור בדיקות מחמירות לגילוי חומרים אסורים
. ולהזכירך היו כבר אלופי עולם שנפסלו אחרי הזכייה שלהם.

catcycle

New member
זה נכון, אבל בשביל לשפר את מיקומי

אני צריך שהראס או מילר (אם כבר מדברים על אלופי עולם שהודחו) יעשו משהו ב Giro di Lombardia, ואיך שהוא, זה לא נראה כל כך סביר
לא נורא, It was fun while it lasted...

חחחח רואים שאני אוהד של יובנטוס

התכוונתי לגברת השמנה ולא הזקנה. "הגברת הזקנה" מזמרת לה מתחילת העונה, דל פיירו, נדבד ואיברהימוביץ הסולנים הראשיים.

Sybh

New member
מהעבודה ../images/Emo7.gifלפחות

זה נראה כמו נצחון מרשים. דקר ברח בק"מ ה-25 נתפס רק על-ידי קבוצת רדיפה של ארבעה רוכבים 7 ק"מ לפני הסיום, אך חזר להוביל ולנצח.

Mont Ventoux

New member
../images/Emo103.gif משחק הפנטזיה השנתי-רליס20

(היי, שבוע הבא הדירוג הסופי). היום בפרי-טור: 43 קב' (בסדר) שלחו 15 רוכבים (אה) למירוץ. בקופה: 300 נק' לקב' "היחיד שבחר את אריק דקר" שכשמו כן הוא - ירדן גזית. אין הונדה בפלוטון הפנטזיה (נגמר בליסינג), אבל שבעת אנשי פריירה עשו עוד 100 נק'. בתנועת נונשלאנס עדו מזור מפנה לו מקום בפודיום שם למעלה (זהו, אין יותר בשותף) וכמו בדומינו הופכים הרוב לשווארצה (שאגב, זה שיא חדש בדיפרנציאציה: 26 דרגים שונים). ירדן הוא האדום היחיד הפעם. שחור - ירד בדירוג אדום - עלה בדירוג תכלת - סטטוס קוו

plato1

New member
ועוד אומרים שיש מזל לטירונים..

איזה מזל ואיזה בטיח,בתור טירון הן בהימורים והן ברכיבת כביש אני איתן במקום אחרון. MAYO מה עשית לי??

Mont Ventoux

New member
מה קרה לך

אתה לא סתם איזה מספר טפשי באמצע, אתה לאנטרן רוז'. זה כבוד גדול. (תשים חולצה אדומה?)

ido mazor

New member
פלאטו 1 אולי תקים חברת אופניים?

היה אחד בשם פינארלו, שלפני הרבה שנים הגיע אחרון בטור דה פראנס, ושנה אחר כך פתח חברת אופניים מצליחה...

levinerez

New member
גירו ד'איטליה ליתר דיוק

לאחר מספר שנים בחולצה השחורה - כן יש גם כזה - לאחרון בטור - ביקש מר בוטקיה מהרוכב שלו - פינארלו לעזוב אותו - ואפילו נתן לו הרבה כסף בכדי שיעשה את זה. הוא לקח את הכסף ואת ההיסטוריה אתם רואים פה ושם בכבישים

ido mazor

New member
הכל עוד פתוח

יש עוד 1100 נקודות בקופה. 300+200+100 נקודות למקומות 1-2-3 במירוץ טור לומברדי שסוגר את העונה, ביום שבת הקרוב. 500 נקודות למנצח הכללי בסבב הגביע העולמי. כרגע בטיני מוביל, 13 נקודות לפני רבלין ו-88 נקודות לפני פריירה. לשאר הרוכבים אין סיכוי לנצח בסבב, גם לא תיאורטי (המנצח בכל מירוץ בסבב מקבל 100 נקודות). כיוון שאף אחד לא בחר את רבלין בקבוצתו, ואני בחרתי את בטיני ופריירה, סביר (בעצם בטוח) שאקבל 500 נקודות על מנצח הסבב, או לחילופין שאף אחד לא יקבל. לכן המשחק המעשי הוא רק על 600 נקודות למקומות 1-3. מעשית, אם מסתכלים על הרכבי הקבוצות של המובילים במשחק, אני כמעט מנצח. ברוב הקבוצות המובילות יש כפילויות - בטיני ופטאקי לדוגמא כמעט אצל כולם. אם הראס מביא נקודות בלומברדיה קטסייקל יכול לנצח אותי. גם לג'ורג' 39 יש סיכוי לנצח, אם זאבל וסימוני יהיו בין 3 הראשונים. יש שלושה שיכולים להשתוות אלי: אם בוגרד ווינוקורוב מסיימים בשני המקומות הראשונים שחר "איש הברזל" איתן יכול להתשוות אלי. אם באסו ווינוקורוב עושים זאת יכול אורי אסיף להשוות. ואם בוגארד אולריך ונוזאל מסיימים ב-3 המקומות הראשונים אז אליאב "האליל" טל משתווה אליי.

בדרך להיות סופר-ספרינטר?

נכון הוא לא ניצח אף מרוץ בשבועות האחרונים, אבל הוא הרוכב שתפס לי את העין בשבועיים האחרונים, אלן דייויס האוסטרלי של ליברטי סגורוס. דייויס סיים רביעי בורונה וחמישי היום. הוא בן 24, מקצוען כבר ארבע שנים. ניצחון ב-2002, ניצחון ב-2003 ומקום 12 באליפות העולם, 4 ניצחונות השנה. דייויס יודע לטפס, ויודע לנצח מיאוצים, האם הוא היורש של מקיואן וסטואי? והאם הוא יהיה המתחרה הגדול של תום בונן בשנים הקרובות? שווה לעקוב אחרי ההתקדמות שלו בעונה הבאה.

רק לי זה נראה לא בסדר?

ממה שראיתי בשידור היום, היה נראה לי שהמהלך שבעצם יצר את הנצחון של דקר התחיל מייד כשהייתה נפילה בפלוטון בערך 7 ק"מ מהסיום. אסטרלואה ברח והצליחו להדבק אליו עוד 4 רוכבים שאחד מהם היה דקר שנהנה מהזכות שלא היה צריך לעבוד. גם בגלל שפרירה היה מהקבוצה שלו והם רצו להגיע לספרינט בסוף וגם בגלל שהוא כבר רכב רוב היום בקבוצת הבריחה. האם זה נחשב בסדר בפלוטון לנצל נפילה כדי לברוח? מצד שני העיתוי היה קרוב מאוד לכך שהבורחים נתפסו ואולי אסטרלואה יכול להגיד להגנתו שזו הייתה התקפת נגד שבאה מייד עם תפיסת הבורח האחרון. אני לא חושב שזה דומה לכך שבטור ברחו ברגע שמאיו נפל וגם זה לא דומה לכך שבספרינט המוני יש נפילה ומי שנשאר על שני גלגלים מרוויח. אבל יכול להיות שגם במצב הזה המטרה מקדשת את האמצעים. בכל מקרה מגיע כל הכבוד לדקר שהצליח אחרי זה שהיה כל היום בבריחה לתת ספרינט בסיום ולהקדים את כל הספרינטרים. לפעמים יש גם הפי-אנד.

ilan ulman

New member
אם יש מגיע באופניים...

כנראה שלאריק מגיע!!! נכון הוא לא ספרינטר, וגם לא יודע לטפס, גם בתור רוכב שלם הוא לא מי יודע כמה, אבל יש לו לאריק את היכולת לברוח ולברוח וגם לנצח!!! הוא אמיץ ויודע לסבול, לחרוק שיניים ויש לו אחולשילינג אומץ ורצון, וכיף לראות רוכב כזה מנצח, הוא לא הכי מוכשר בדבוקה, אבל הוא אחד מהעקשנים הגדולים, ואילולא כל כך הרבה פציעות היינו רואים ממנו עוד. לוחם אמיתי ולא לשכוח שגם ניצח פעם איזה סבב עולמי, וגם עשה טריפל באיזה טור נשכח, ובהולנד הוא שלט, ובכלל מה נאמר ומה נגיד אריק שלנו מלך אמיתי!

אריק דקר

דף הקריירה של דקר, מעל 40 ניצחונות לאורך הקריירה. כולל ניצחון ב-3 קטעים בטור 2000.

bergolizatzia

New member
נפילות ומרוצי כביש...

נכון זה נראה לא מוסרי אבל נפילות זו אופציה אדירה ליצור פיצולים ובריחות שרוכבים רבים לא מפספסים וברגע הנפילה קמים על הרגליים ומפוצצים. המשחקים שהיו בין ארמסטרונג ואולריך הם לדעתי רק בגלל הטלוויזיה. ובקשר לדקר- כשהוא נתפס זה היה ירידה אז הוא לא משך אבל ברגע שהתחילו משחקים בבריחה הוא לא היסס והתקיף שוב [אחרי שכבר תפסו את התפיסה הקודמת שלו] והיחיד שהשכיל להיצמד אליו היה קסלר. בסופו של דבר קסלר הפסיד בספרינט ודקר יצא תותח. הרכיבה של דקר היום הזכירה את שלושת הסטייג'ים שניצח בטור של 2000 או 2001 [לא זוכר...]. אלון ברגר

למעלה