פבואר!!1/m\

l i o r a n g e

New member
פבואר!!1/m\

שמכם:
גילכם:
מקום מגוריכים:
אהבתכם:
תשוקתכם:
תאריך לידתכם:
מסנג'רכם:
אייסיקיוכם:
אמא'שכם:
תמונתכם:

mogili

New member
הע?

שמכם: גילי גילכם: 14 מקום מגוריכים: איפשו בצפון, לאמשנה איפה כי אףאחד לא מכיר אהבתכם: שקסע שלי כפרעליה תשוקתכם: ממ? תאריך לידתכם: 23.4 מסנג'רכם: [email protected] אייסיקיוכם: - אמא'שכם: כפרעליה תמונתכם:*מחפשתמשושאיכשונראהנורמלילמרותשאיןדברכזה* עזבו.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|אבל עניתי על זה כבר!

שמכם: חן גילכם: 12 וחצי! בדיוק! מקום מגוריכים: מודיעין אהבתכם: מוזיקה
תשוקתכם: לגמור את החודש! תאריך לידתכם: 20.8.1994 מסנג'רכם: [email protected] (לא מתחברת כמעט) אייסיקיוכם: 297065198 (לא מחוברת כמעט בכלל) אמא'שכם: מאגניבה /m\ תמונתכם: אין על המחשב הזה [יכול להיות שאני לא אהיה כאן כל החודש. בעיות במחשב האמיתי.]

coullette

New member
פברואר

שמכם: דפנה גילכם: 22 מקום מגוריכים: ראשלצ אהבתכם: ! תשוקתכם: - תאריך לידתכם: זיבי מסנג'רכם: אין אייסיקיוכם: אין אמא'שכם: תמונתכם:

coullette

New member
אחח...אין לי כוח

חוץ מזה כל חודש אותן שאלות ואצלי לא משתנה כלום :(

a fix for Nix

New member
למה לא משתנה?

כל חודש את מזדקנת
שימי ת'תמונה המשופצת, באימ'שלך

coullette

New member
יא אללה למה להזכיר לי?

כן,אני קשישה,בשבוע הבא קונים לי הליכון. אבלללל אני כנראה טסה ללונדון עוד כמה חודשים ואת תשארי כאן ותעשי בגרויות מואהאהאהאה!! :p קיצרררר,התמונה

ואגב, ../images/Emo163.gif

טכנית התמונה שפירסמת מכילה חומר די בוטה ועל כן היא אמורה להימחק. למה כל הציץ שלך בחוץ!??!?!?!*פולניה*

coullette

New member
קוצ'י קווווווו

סקובי דו וור אר יו איזה חומר בוטה? תשמעי,אני יכולה לטשטש את החלק הזה או משהו..אבל דחילק תעשי לי פרוטקציה! כאילו בתור מנהלת הפורום הנחמדה והיפה והשווה את יכולה להשאיר את התמונה הזאת נכון? *מתחנפת למנהלת* ד"א את באה למאן אלייב? אני לא,כי אין לי כסף מואהאהא

לא תכננתי למחוק, תירגעי../images/Emo8.gif../images/Emo163.gif

מאן אלייב AKA ההופעות בקריית אונו?

coullette

New member
יום שישי הקרוב

הבארבי בתל אביב. אבל תבואי לקרית אונו.אני כנראה אבוא.

coullette

New member
כן,85%

את מהגאונים האלה שמחשבים את הסיכויים שלהם להפגע ממכונית לפי תנאי מזג האוויר,ציוץ הציפורים וזריחת החמה. בכל מקרה,אולי אני אבור גם למאן אלייב,נראה.אמרו לי שיהיו שם חתיכים.

../images/Emo6.gif נואשת ../images/Emo163.gif

אני לא גאונה, אני פשוט לא אוהבת להתחייב ;) למרות שדודו מציק לי שאני אבוא *שיעול* אז אולי.

למעלה