פבואר!!1/m\

Queen for a day

New member
פברו-ראר

שמכם: איב גילכם: 14 ו-5 ימים! מקום מגוריכים: פתח תקוה אהבתכם: משה תשוקתכם: קצב תאריך לידתכם: 26.1.1993 מסנג'רכם: פפי אייסיקיוכם: קיקי אמא'שכם: ספת'שכם תמונתכם:

כמה זמן לא הייתי פה

שמכם: אפרת גילכם: -חסוי- מקום מגוריכים: כנ"ל אהבתכם: מוזיקה,שירה ומשחק תשוקתכם: טרה קול XD תאריך לידתכם: 23.1 מסנג'רכם: בפרטי אייסיקיוכם: בפרטי אמא'שכם: חהחה תמונתכם: NOT :)

../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif אהמ,אני.

שמכם:יובל
גילכם:14 ומשהו
מקום מגוריכים:חור במרכז.
אהבתכם:לאכול ארטיק בחוץ בחורף שיורד גשם עם מישהו בלי מטריה :)
תשוקתכם:מתופפיף שמזכירים אנשים ששמם מעוז.
תאריך לידתכם:13,9 יויו עוד שנתיים יוצא לי ביום שישי ה13,מגניב :)
מסנג'רכם:[email protected]
אייסיקיוכם:פוויה! אין לי.
אמא'שכם:מה איתה?
תמונתכם:כן,בא לי על תמונה. אני שמה בקטן קטן. :)

IפותI

New member
OMG

שמכם: צנונית. גילכם:13 מקום מגוריכים: פדופיליה?O: אהבתכם: נסטי.
תשוקתכם:נסטי.
תאריך לידתכם:6.6.666 מסנג'רכם:[email protected] אייסיקיוכם: חסוי מדיי בשביל אנשים כמוכם. אמא'שכם:בעבודה. תמונתכם:|צנונית|

:)

שמכם: תום גילכם: במרץ 17 :) מקום מגוריכים: אממ מושב לכיש... אממ ליד קריית גת... אממ לא חשוב
אהבתכם: החתול שלי כפרעליו תשוקתכם: -חסוי-
תאריך לידתכם: 19.3.90 מסנג'רכם: [email protected] אייסיקיוכם:284989193 אמא'שכם: נשמה שמממנת לי את החיים :) תמונתכם: אם אחרי ההופעה שאני נוסעת אליה אני אראה שיצאה שם תמונה יפה - אני אעלה תמונה

המנהלת חזרה מטיול ../images/Emo163.gif

למנהלת היה כיף. שמכם:נועה גילכם:15.5 מקום מגוריכים:עזה אהבתכם:כל מה ש-לא- קשור בהליכה במקומות שיש בהם סלעים/הרים/חולות/עליות/ירידות תשוקתכם:אנערף תאריך לידתכם:25.7 מסנג'רכם:[email protected] אייסיקיוכם:מת אמא'שכם:נחמדה! תמונתכם: בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא רוצה

אה, והודעה לתושבי אילת: ../images/Emo163.gif

היום או מחר אמור להגיע קרפלאנק או סלאפי לדיסקלאב במול הים, המוכר שם אמר לי שאמור להגיע משלוח חדש, ושיהיה בו אחד הדיסקים הראשונים. מחיר.. המממ 49.90-69.90. אילת זה כיף, וקניתי את נימרוד בשעה טובה ומוצלחת |קולולו|

../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif תתחדשי :)

הידוע לך אם יש מצב ככה אולי יש משלוח גם לחניות באזור המרכז? או סניפים כמו טוואר רקורדס? :)

וול כפרוש, ../images/Emo163.gif

בטאוורקורדס אין תדיסקים הראשונים, ואין בשום סניף בארץ תדיסקים האלה למיטב ידיעתי. חפשי בדיסקלאב, שם יש סיכוי יותר סביר למצוא את אלה. וליאור: את לא גרה במרכז?

l i o r a n g e

New member
את לא מוזמנת אלי לעולם!

בלופ. סתםסתם, אבל אני מטפסת על הר בכל פעם שאני חוזרת הביתה מבי"ס ו.. יש פה הרבה הרים ושטויות כאלה D:

ננמנמ:)

שמכם:חן גילכם:15ועוד טיפונת 16 מקום מגוריכים:קריות אהבתכם:מוזיקה :) תשוקתכם:מממ גם תאריך לידתכם:12 לפברואר 1991 מסנג'רכם:יש לו בעיות אייסיקיוכם:332625308 אמא'שכם: תמונתכם:

YogevLevi

New member
בלעכס משעמם

שמכם: יוגב לוי (לא שמישהו באמת קורא לי ככה) גילכם: 16 מקום מגוריכים: מצפה רמון אהבתכם: אוכל תשוקתכם: לקנות גיטרה תאריך לידתכם: 15/10/90 מסנג'רכם: [email protected] אייסיקיוכם:314181184 אמא'שכם: אבא,שכם

AriellA100

New member
../images/Emo143.gif

שמכם: אריאלה גילכם: 18 מקום מגוריכים: עכו אהבתכם: תשוקתכם: תאריך לידתכם: 6.1.89 מסנג'רכם: [email protected] אייסיקיוכם: אמא'שכם: תמונתכם

למעלה