הטובות לשיל"ד והחיים גדולים.
"סוכני שיל"ד" - בקצב הזה סוכני שיל"ד עוד יהפכו למטריקס החדש העונה(היי הם אפילו הזכירו את זה בפרק). מהסוף לא ברור לי... דייזי, פיל, מק ומייס הוחלפו כולם באנדרואידים בדמותם? אם כן... זה לא ממש הגיוני לי. איך אידה ורדקליף חשבו לחקות את היכולות של דייזי? את היד המכאנית המשופרת של פיל? אולי מההתחלה רדקליף ואידה לא תכננו בכלל "לרמות"? בכל מקרה הפרק... סוף סוף קיבלנו הצדקה למה שהציגו לפני 2 פרקים- המצוד אחר קולסון, מה שגורם לי לחשוב שהפרק הקודם היה בעיקר סוג של "פילר". הפרק הנוכחי היה מוצלח למדי, לטעמי. גם בהווה וגם במשימת העבר של קולסון ומיי. אבל הכי חשוב - פיץ וסימונס ממשיכים להיות ביחד באותן סצנות. אגב אני חייב להודות שלרגע חשבתי שיחטפו את ג'מה. דבר אחד נוסף... אני ממשיך לא לחבב את קו העלילה שמתחיל להזכיר את "המטריקס". ציון: 9.

"החיים עצמם" - אז הפרק משבוע שעבר לא היה ספיישל ולנטיינס, אלא הוא סתם היה גרוע. לשמחתי הפרק השבוע שתפקד כספיישל ולנטיינס הראה שגם ספיישלים לוולנטיינס יכולים להיות טובים. הוא לא היה רגשני מדי גם לא מופרך מדי, כמו שספיישלים לוולנטייס נוהגים להיות. כל העלילות לטעמי היו מוצלחות - בעבר ובהווה, אבל הכי חשוב - סוף סוף הראו שגם לג'ק יש פגמים וככה גם נתנו לו קצת עומק. מזל טוב! אה ואתם יודעים שרק עכשיו קלטתי מי הוא הבעל השני של רבקה. עד עכשיו זה פשוט לא נקלט אצלי! בקיצור היה פרק מוצלח שהחזיר לי את האמון בסדרה. ציון: 9.

"הטובות לקרב" - ספרתי 6 קללות במהלך הפרק שלא אמורות להופיע ברשת ארצית בארה"ב... הסדרה לא משודרת ב- CBS? בכל מקרה הפיילוט היה בסדר. בעיקר לקראת הסוף שלו, אבל בסה"כ רוב הרושם שנשאר אצלי היה מ- 6 הקללות שציינתי למעלה.
העלילה לא ממש זרמה בקלות, לטעמי ולעיתים אף הרגשתי תחושת שיעמום, אבל ב- 15 הדקות האחרונות שלו השיפור היה מאוד מורגש ככה שאני אנסה גם את הפרק הבא. ציון: 7.

"שקרים קטנים גדולים" - טוב, זה היה די משעמם. אני חייב להגיד שאין שום עלילה או דמות בפרק שכרגע מעוררות בי עניין. טוב חוץ מזהות הקורבן שעדיין לא נחשפה. אני לא יודע אם כל פרקי הסדרה כבר שודרו(או לפחות רובם), אבל אם כן אני חייב לשאול - האם זה משתפר? בכל מקרה אני חייב להודות שלא רק הפרק היה משעמם גם מצאתי את הכתיבה בו בינונית למדי, ואפילו משעממת. בהחלט ציפיתי ליותר מדיוויד, אי. קלי. הדמויות גם לא מעניינות במיוחד כרגע. בכל מקרה נראה לי שאנסה את הפרק השני, אבל זה רק בגלל הקאסט. אם דברים לא יישתפרו, המיני סדרה הזאת גם תצטרף לרשימה ההולכת וגדלה שלי של סדרות שנטשתי מהר מאוד. ציון: 4.