פברואר 2017 בערוצי הסדרות של
.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
השקרים בקרב החיים של הסוכנים.

"סוכני שיל"ד" - אז זהו זה אנחנו במטריקס. אני תוהה כמה מהפרקים הבאים ייתרחשו בתוך "התשתית". בכל מקרה הפרק... ידעתי! אין מצב שיוכלו להחליף כל כך מהר את דייזי בהתחשב ביכולות שלה, מצד שני גם הייתי משוכנע שאולי ג'מה היא הרובוט, אבל הופתעתי כשחשפו את פיץ' דווקא כרובוט. אפרופו ג'מה ופיץ'... ראיתי נכון? היה בתשתית קבר שהשם של ג'מה היה עליו? אם כן... מה זה אומר לגבי היכולת של ג'מה להתחבר לתשתית? מהפרק אני יכול להמר שבטח המון התלוננו על זה שדווקא דייזי קיבלה המון זמן מסך בפרק. לא יודע למה, אבל מאז העונה השנייה נראה שיותר ויותר אנשים לא אוהבים את דייזי. הפרק עצמו היה די מוצלח, אבל היו לו את הבעיות שלו. בעיקר בסוף שלו. אה ושאני אבין אידה הרגה את הגוף האמיתי של רדקליף? אם כן... לטעמי זה היה סוג של אנטי-קליימקס. אה ולסיום...למה אידה ורדקליף היו צריכים כל כך הרבה אנדואידים בדמות של דייזי? ציון: 7.
&nbsp
"החיים עצמם" - פרק מעולה. פרק שהצליח ללחוץ כל הכפתורים בלי להגזים או להיות נדוש. פרק שלם שסבב סביב רנדל וויליאם בלבד, בלי שום הופעה כמעט של יתר המשפחה. מה שכן התאכזבתי שהמידע היחיד שקיבלנו על אמא של רנדל הוא השם שלה. לא ברור לי למה לא עוסקים בה יותר. איפה היא? מה קרה לה? חוץ מזה קצת הופתעתי. הייתי בטוח שוויליאם ייכנע למחלת הסרטן רק בסוף העונה, אבל כבר בפרק הזה זה קרה. מעניין אותי אם בעתיד יהיו עוד פרקים שייתמקדו רק בדמות אחת בסדרה, בלי כמעט להתייחס ליתר הדמויות או להראות אותן. ציון: 10.
&nbsp
"הטובות לקרב" - בפרק הזה לא יכולתי לפספס את כל השטיקים שהשתמשו בהם במהלך 7 העונות של "האישה הטובה", ואפילו לקבל מדי פעם הרגשה שאני צופה בעוד פרק של "האישה הטובה". כבודה במקומה מונח של האחרונה, אבל בעונות האחרונות היא התחילה לתת אותות לכך שהיא מיצתה את עצמה וזה עיקר ההרגשה שקיבלתי מהפרק של "הטובות לקרב" השבוע. הרגשה של מיחזור ומיצוי, וזה בדיוק מה שחששתי ממנו בהקשר של הפרק. נו, סדרת בת. בכל מקרה הפרק היה סביר פלוס, אבל לא באמת מעניין לטעמי. זה בעיקר היה בגלל שהעלילה המרכזית של הפרק של המשפט לא הייתה מעניינת במיוחד בשבילי. חוץ מזה אני קצת חייב להגיד שאני קצת מאוכזב שדיאן לוקהארט היא לא הדמות הראשית בסדרה, אלא מאיה, כך נראה ו...בינתיים הדמות של מאיה לא מעניינת במיוחד, אני חייב להגיד. ציון: 7.
&nbsp
"שקרים קטנים גדולים" - הפרק השני היה קצת יותר מוצלח ומעניין מהפרק הראשון, אבל עדיין גם אחריו החשק שלי להמשיך לראות את הסדרה לא התחזק. כמובן שהעובדה שראו שיפור די גדול בין 2 הפרקים זה יכול להיות סימן טוב, אבל גם אם זמגמה הזאת תמשיך, אבל העניין שלי בסדרה לא יעלה, אני לא אשאר עד הסוף. בנוסף מבחינת הכתיבה, אני חושב שהיא המשיכה להיות בינונית. מה שכן הפרק הזה כן הצליח לגרום לי להתעניין קצת יותר בדמויות. בעיקר סלסט וג'יין, כרגע, כי הדמות של ריס ווית'רספון מעצבנת. ציון: 7.

למעלה