פגיעה בזכויות האדם במכביה ?

atpaddict

New member
פגיעה בזכויות האדם במכביה ?

לפי דעתי לא ניתן לקבוע תחרויות ספורט הספציפיות לדת מסויימת מכיוון שהדבר פוגע בעקרונות האולימפיים. תחרויות ארציות הן לגיטימיות מכיוון שמטרתן לקבוע את הטוב ביותר מבין אזרחים נתונים אך תחרויות "של היהודים" כאילו אומרות: אנחנו טובים מכולם ולכן אסור לאף אחד אחר להשתתף. תסלחו לי על ההשוואה אך מה אם התנועה הנאצית היתה קובעת שרק ל"ארים" מותר להשתתף בתחרויות ספורט כי הם ה"מתקדמים" ביותר ? והרי אנו מגנים את רצונו הראשוני של קוברטין לאפשר רק לאליטות באוכלוסיה להשתתף במשחקים האולימפיים. מה שקורה במכביה הוא כביכול אותו הדבר. אודי

בשביל זה יש את האולימפידה....

המכביה זאת תחרות מיוחדת במינה שלמעשה עשו אותה בשביל להביא יהודים לעשות עליה לארץ... המטרה לעשות מעין "אליפות" בן לאומית יהודית לכל היהודים בעולם, זאת בכדי לקרב לבבות ... יניב

garey

New member
atpaddictzfזכור לכולנו אייך השטן עמ

עמד בהלם באולימפיאדה בגרמניה הנאצית ,והצבע השחור ניצח ,השטן היה חיוור כסיד ,,...... כאזרח ישראלי הייתי רוצה לראות עם בעולם יש אזרח שחיי במדינה זרה אבל הוא תושב בה באזרחות מלאה, עם לא יעלו אותו איזה סערה יעשו היהודים ...........אנו אלופים בזאת ,ראה הערביה זכתה במדליה ראשונה שחאדה איזה סיקור עיתונאי ביום הראשון למחרת שקט תעשייתי ולמה?? ג'רי מזרחי חבל על הדיון מיצינו אותו באמת עד תום וחבל שכך, לניבחרת ישראל בכדורגל מתאימים ערבים למכביה לא.........

daskaliano

New member
אנחנו אלופים בלעשות מה שאנו שונאים

אם היו מפלים מישהו במדינה אחרת על רקע יהדותו. איזו מהומה היתה קמה בעולם. אבל איך אומר הפתגם ? "ילד מוכה הופך לאב מכה"

t123t1

New member
אתה ממש לא קשור

אתה יודע מכביה מטרתה היתה מאז ולתמיד לאחד את העם היהודי שבגולה וממתי שקמה לנו מדינה אז פשוט לעלות ארצה יהודי זה לא נקרא אפליה ולא כלום מתי תקלוט די כול שניה הפליה

t123t1

New member
את שיעור לשון כבר עברתי

עזוב אותי שאני רושם אין לי כוח אתה יודע מה בשבילך.

atpaddict

New member
את שיעור לשון כבר עברתי

עזוב אותי,כשאני רושם אין לי כוח [ל]"אתה יודע מה" בשבילך.

AmitNHB

New member
WELCOME TO ISRAEL

וזה שלאנשים שחיים כאן שנים, וחלקם אפילו נולדו כאן, משלמים מיסים, ואפילו מוכנים ללכת לצבא, וכל חטאם הוא שאינם בני הדת היהודית, לא מוכנים לתת אזרחות. אבל למישהו שחי בטיזינאבה, לא יודע מילה עברית, אין לו עבודה ולא גרוש על התחת, אבל מה ? הוא המיר את דתו ליהודי, אז יתנו לו לעלות לארץ, ויתנו לו סל קליטה, אפשר לחשוב איזה עשירה המדינה שלנו... זה בסדר ? יש דבר אחד שהוא מעל לכל שבב היגיון, ומעל לכל ערכי הדמוקרטיה בארץ הזאת, וזו הדת היהודית, ובגלל זה המדינה נראית כמו שהיא נראית.

t123t1

New member
אתה יודע למה נותנים למישהו בטנזניה

כמו שאתה אומר שנותנים ליהודים סלי קליטה מכיוון שאין לנו עוד מדינה יהודית אתה מבין אתה יודע מזה מדינה יהודים רוצים שכול היהודים יהיה פה מכיוון שזה הבית האמיתי זה המקום ליהודים שלא יסבלו עוד אנטישמיות בגלל זה ואני לא שמעתי על מישהו לא יהודי שמוכן ללכת לצבא ואין לו אזרחות אם תיתן לי דוגמא אני יוכל לענות לך יותר טוב

AmitNHB

New member
אבל זו לא הבעייה.

אני מכיר את ההיסטוריה והנסיבות להקמת המדינה. OK, אז המדינה חרטה על דגלה לדאוג לכל יהודי העולם. בסדר גמור, אבל למה כזאת גזענות כלפיי מי שלא יהודי ? עזוב את המכביה רגע. תסביר לי איך אדם, כמו ג'ובאני רוסו, שחי פה שנים, משלם מיסים (והרבה מעבר לממוצע), אזרח ישר ושומר חוק, שאף רוצה לתרום למדינה ולשחק בנבחרת הלאומית, לא מקבל אזרחות רק בגלל שהוא לא יהודי ?

t123t1

New member
דבר ראשון

גובאני קיבל אזרחות אני מתמצא בספורט וכבר יש לך טעות ודבר שני הוא לא קיבל בעבר מכיוון ששר הפנים היה שי בניזרי כפי שאתה יודע חרדי ובגלל זה הוא לא נתן לו עכשיו מכיון שיש שר פנים חילוני הוא התגמש איתו יותר אני מסכים איתך חלקית מכיוון שגובאני באמת תורם והכול אבל זה לא בגלל שלא רצו שיתנו לו זה בגלל שמי שעמד כשר הפנים היה חרדי והוא רוצה רק מדינה ליהודים

atpaddict

New member
אתה יודע

גם ערבים הם שמיים. אם אנחנו מפלים ערבים אז גם אנחנו אנטי-שמיים.

garey

New member
AmitNHB חולק בהקשר לדת שלנו

ראה ידידי אני לא אדם דתי אבל {סבי ז"ל היה רב גדול ינקתי בילדותי המון מדתנו} המדינה ניראית לא בגלל הדת אלה בגלל שהולכים נגדה הייתי לא מזמן באיטליה ברומא ,יום ראשון נחתתי מוניות בשדבה יש ים,הגעתי למלון יצאנו לאכול יום ראשון ככה בכייף הכללללללל סגוררררררר ,למה ניראה אותך פותח ביום ראשון ברומא ,למחרת אתה סגור עם פלומבה ,ואין לחץ מהותיקן זה הכבוד לדת שלהם, אצלנו הפוך הכל פתוח רובם עובדים ומה הקשר לדת ולדמורטיה בכלל,יש לנו ספר תורה עגול {עזוב קדוש} קח אותו עד היום לא הצליחו להכניס אפילו . אחד למה הוא חכם יותר מכל ,עם רוצה דוגמאות מסוימות לגבי חוכמתו של הספר העגול שכתבו אותו לפני מעט שנים קבל , אייך ידעו שאסור לשכב עם בהמה {איידס} אייך ידעו לא לשכב במחזור } לא מגועל ממחלות או ... אייך ידעו לא לשכב עם זכר {איידס ומחלות} אתה לא יודע ולא מבין ,אתה לא חיי במדינה דמוקרטית בכלל ,אתה חטשב שכן , אתה חיי במדינת אנרכיה נידמה לך זו אחיזת עיניים מ"ס אחד בעולם . דמורטיה זה שיוויון זה יעילות המנגנון סדר חינוך תרבות אהבת הזולת , מי שהףך זאת זו לא הדת אלה המנגנון "הדמוקרטי" הוסיף עוד דבר כל היהודים שנימאים בחו"ל ובאים למכביה במקרה הטוב אולי 2 נישארים בארץ , ועם כן אחרי חודשיים בורחים למדינה הדמוקרטית האמיתית שלהם ,פה הזיוף הגדול ,לכן הם שם ואנו פה ,ג'רי

zoti

New member
מזל שמדענים לא מסתמכים על הספר

העגול שלך. אחרת גם הם היו חושבים שאפר לחטוף איידס ממשכב בהמה (עזוב שזה סתם מגעיל) או רק ממשכב זכר.

garey

New member
zoti העגול שלי ...של היהודים

מי שרוצה יאמין בו ,מי שלא לא ,אני לא כופה ולא כפיתי לעולם דבר , כל אחד יעשה כרצונו,המדענים עם כל הכבוד להם עדיין לא מצאו תרופה מתאימה לא למחלה זו ולא למחלות קשות גם ,שעלויות החיפוש למחלות אלו מיליוני דולרים, אילו לא היו נעשים דברים אלו מהספר העגול שלי שלך ושלנו ,לא היה מבוזבז המיליוני דולרים ,יש כתוב עשה ועל תעשה , אבל שוב הויכוח הוא לא עיניני ,חכמים בזמן העתיקות כתבו וידעו כל מה שיקרה ,התוצאות ברורות ,מה לעשות שיש חלקי אדם שאוהבים גם משכב בהמות ,הרי ברור מאין הגיע האידס ,ומאין כל המחלות ,השאלה הנשאלת אייך אלו שכתבו את העגול ידעו על המחלות הללו {מה הם היו קוסמים } לא יעזור לא לי ולא לך הכל כתוב ונכל אמת , הבעיה איתנו היהודים שמענין אותנו מה הגויים הדשא אצל השכן ירוק יותר , בוא נרד מיזה לא נגיע לכלום זו תשובה לשאלה שאין צורך לדון , יש דיונים חשובים לענף כמו אליפות ישראל בתאילנדי והזמנת כל המכונים העוסקים בו, ג'רי מזרחי

AmitNHB

New member
אני מצטער אבל אני לא רואה איך

זה שהיה כתוב לא לשכב עם בהמה, מראה על יידע מוקדם על מחלת האיידס... המחלות שעדיין לא נמצאו להן תרופות, אלו מחלות שבכלל לא היו קיימות לפני מאות ואלפי שנים, כי אנשים לא היו חיים מספיק בכדי לחוות אותן. למה ? כי הם היו מתים בגיל צעיר ממחלות הרבה יותר בסיסיות כמו דלקת ראות, שלהן המדע כן מצא תרופה, אז נא לא לזלזל במדע בבקשה.

AmitNHB

New member
זו לא חוכמה לחזות דברים אחרי שהם...

קרו כבר. צ'מע, בלי להיכנס ליותר מידי ויכוחים, אני לא מכיר דבר אחד, שאנשים שפירשו את התנ"ך, חזו אותו לפני שהוא קרה, או היה ידוע כבר. כל הפרשנויות נעשו לאחר שהמדע כבר גילה משהו, ואז באו חכמים למיניהם, ואמרו: "הנה, פה כתוב ככה, ולזה התכון המשורר". ואם יש לך דוגמא שסותרת את זה, אשמח לשמוע. אל על דברים כמו לא לשכב עם בהמה, או לא לשכב עם אשה במחזור, לא היה צריך לאסור, ואין פה שום חוכמה. זה גועל נפש והיה ברור גם לאדם הראשון. סוטים למיניהם היו אז והיו גם היום. אם כבר, זכורות לי כמה טענות מהתנ"ך, כמו למשל, שהעולם הינו שטוח, שהופרכו לחלוטין ע"י המדע.

למעלה