פגישה בין נציגי האוצר לנציגי המרצים

TheBigBrother

New member
פגישה בין נציגי האוצר לנציגי המרצים

הסתיימה היום בלא תוצאות. עוד צעד שמקרב אותנו לשביתה

amitk80

New member
וואו לא יאומן

כנראה שתהיה שביתה. זה הופך להיות מוחשי... תמשיך לעדכן..

tutiris

New member
המצב כרגע: 99% שביתה!

כך הודיע נציג של הסגל הבכיר לסיו"ר האגודה. כך הוחלט בור"ה (ועד ראשי האוניברסיטאות)...

shaggi

New member
סגל בכיר VS סגל לא בכיר

ביום אוריינטציה אמרו לנו שאם הסגל הבכיר שובת אז צריך לבוא לסגל הלא בכיר. מאיפה אני אמורה לדעת למה לבוא ולמה לא?

amitk80

New member
היי tutiris

לא הודיעו לנו במערכת ההודעות של החוג לסטטיסטיקה ומערכות מידע. מה לגבי קורסים באנגלית? איך אני אמור לדעת האם להגיע או לא? אגב, איך ייתכן שסטודנט רשום במערכת ההודעות האלקטרוניות והודעות לא מגיעות? עכשיו גיליתי ששינו לי תרגול באחד הקורסים ולא ידעתי על זה כלל כי המערכת לא העבירה לי הודעות. מה את אומרת?

IdanXP

New member
תירשם שוב

לפני כמה זמן ניקו את הרישומים של תלמידי השנה הקודמת ללוחות. אם טרם נרשמת מחדש.. תרשם שוב. וגם אם כבר נרשמת ואתה עדיין לא מקבל הודעות... עדיין כדאי לנסות להירשם שוב.

amitk80

New member
שמעתי על זה משהו

מתי עשו את הניקוי? בתחילת אוקטובר? כי הרישום שעשיתי היה בסוף ספטמבר. האם זאת הסיבה כנראה? תודה על הטיפ

Lunar4D

New member
מימה שאני יודע ניקו רק פעם אחת..

לפני אוקטובר... אולי יש עוד ניקוי שאני לא יודע עליו.. באמת שאני לא מקבל עידכונים כמה שבועות.

Lunar4D

New member
תיקון טעות

כרגע בדקתי, ואני כן מקבל עידכונים. ונרשמתי מחדש כבר לפני אוקטובר.

amitk80

New member
אז כנראה

שבאמת מחקו את השם שלי כי עשיתי את הרישום מחדש עוד בזמן סוכות לפני הנסיעה שלי לברצלונה ומאז לא קיבלתי הודעות מהחוג והופיעו הודעות מהחוג על הלוח האלקטרוני.

אני אגיד לכם

הניקוי התבצע בתחילת אוקטובר, אחרי סוכות.. אני קיבלתי הודעה על כך למייל ב-6 באוקטובר לפני שבועיים.

amitk80

New member
חבל שלא ידעתי על זה

כי פספסתי מלא הודעות חשובות. לא נורא, לדעת בדיעבד זה לא נורא.

סגל "לא בכיר"= מתרגלים

למרות שרשמית הם לא שובתים, אני בספק אם הם ילמדו משהו אם לא יהיו הרצאות. הודעה משונה.

gilgulim

New member
מה בדיוק אני אומר לעשות מחר בבוקר?

אני לא מבין למה האוניברסיטה לא הוציאה הודעה מסודרת...

sortyka

New member
מצטרפת לשאלה

מה בדיוק אני אמורה לעשות מחר ? חיפשתי באתר של האוניברסיטה ולא מצאתי תשובה . תודה

למעלה