פגישה בין נציגי האוצר לנציגי המרצים

itaylevi

New member
לגבי תואר שני

האם זה יהיה נכון (לדעתכם) להניח שהמרצים בתואר שני הם סגל בכיר ? אני אמור להגיע לשיעור מחר ב8 בבוקר מתל אביב ואין לי מושג מה לעשות מחר... תודה

TheBigBrother

New member
לפי מה שכתוב

תואר שני שובת גם. מן הסתם, המרצים של תואר שני זה הסגל הכי בכיר שיש

amitk80

New member
אני אתכם באותה סירה

אם זה מעודד חלק מכם אני באותה סירה ואני לא יודע מה לעשות. על זה אני מאד כועס על האוניברסיטה ששוב כמו תמיד לא דואגת לסטודנטים. טיפת אנושיות. טיפ טיפה. אני לא מאמין שאני סטודנט שנה שניה ואני אומר את זה. אני מציע להתעדכן בחדשות ובמקרה הכי גרוע לעלות מחר לאוניברסיטה ולראות מה הולך. עמית

gilgulim

New member
גם אם בחדשות יודיעו שיש שביתה

מה זה עוזר לנו? אנחנו לא יודעים מי בכיר ומי לא..

TheBigBrother

New member
כמו שאני מבין את זה

המתרגלים אינם בכירים. כל מי שדוקטור או פרופסור (בתנאי שהוא חבר סגל, והרוב המכריע מביניהם הם חברי סגל לדעתי) הוא "בכיר". ולגבי אלה שהם עוד לא "ד"ר" צריך לבדוק.חלקם חברי סגל בכירים, וחלקם סתם מועסקים בתור מרצים מבחוץ תמורת שעות או משהו בסגנון. קיצר, שורה תחתונה, לברר מי מהמרצים הם חברי סגל האקדמי, שייכים לאוניברסיטה.

gilgulim

New member
סיפור שלם..וחוסר אחריות של

האוניברסיטה איך לא יוצאת הודעה מסודרת

stkachov

New member
מבחינת האוניברסיטה

אין שביתה. אני לא מבין למה כועסים על האוניברסיטה. מבחינתם הלימודים מתנהלים כרגיל. זה שמרצים הבכירים החליטו לשבות זה לא משהו שהאוניברסיטה אחראית לו. הם יכולים פתאום בבוקר יום ראשון להחליט שהם לא שובתים... זה לחלוטין עניין המרצים, ואין לכך קשר לאוניברסיטה. כאשר הייתה שביתה בבית הספר, לא התקשרו מבית הספר להודיע לך אם לבוא או לא. ובצדק, כי הם לא צד בעניין, והם לא יכולים לקחת אחראיות על החלטות שכלל לא בשליטתם.

gilgulim

New member
אבל בבית הספר

שביתה היתה משהו כולל..וכשרק ארגון/הסתדרות שבתו..פשוט לא היית בא. פה הסיפור הוא שונה.בייחוד כאלה שהם שנה ראשונה כמוני ואין להם מושג מי מה מו. צד לא צד..נראה לי לגיטימי שגם אם המרצים שובתים תצא הודעה מסודרת. לא כולם גרים באזור חיפה.

stkachov

New member
אני מבין אותך

אבל שוב פעם, האוניברסיטה לא יכולה לקחת אחראיות על החלטה שלא נתונה בידיה. תאר לך היא תפרסם עכשיו הודעה שאין לימודים ביום ראשון ויש שביתה, ופתאום מחר בבוקר המרצים יתחרטו וילמדו כרגיל. ואז אתה תבוא ותתלונן על האוניברסיטה ותגיד שבגללה הפסדת יום לימודים.

m121

New member
הם לפחות יכולים להודיע מי נחשב לסגל בכיר

ואת האחריות להתעדכן בחדשות בנוגע לשביתה להשאיר לנו...

IdanXP

New member
../images/Emo45.gif לפחות שכל חוג יפרסם רשימה של מי בסגל

הבכיר ומי לא. לא צריך להוסיף לזה שום הודעה לגבי השביתה.

lia41

New member
או לפחות

שנציגי החוג יודיעו לנו מי שובת ומי לא

דווקא

מארגון הסגל הזוטר הודיעו (אני מקבלת עדכונים במייל, זה היה לפני כמה ימים אמנם) שבעקרון סגל זוטר לא שובתים.

יאיר B

New member
זה לא לפי התואר אלא לפי הדרגה שלהם באוניברס'

בעיקרון יש שמונה דרגות: פרופסור מן המניין פרופסור חבר מרצה בכיר מורה בכיר מרצה מורה מדריך עמית הוראה. אם אני זוכר נכון, כל מה שמעל לדרגת מרצה (וכולל) הם סגל בכיר. עמיתי ההוראה הם סגל זוטר (כאשר מרביתם אגב הם דוקטורים, אבל בלי קביעות ותנאים). אגב, יכול גם להיות שיש בחוג מסויים ד"ר שבו הוא מרצה בכיר (=סגל בכיר) ובחוג אחר הוא יהיה עמית הוראה (=סגל זוטר). אז צריך לבדוק לפי החוגים. בחוג שלי למשל, 90% מהמרצים הם עמיתי הוראה (=סגל זוטר). יש רשימה של כל המרצים בשנתון (למי שטרח לקח את החדש).

../images/Emo45.gif

לכל מי שאינו יודע מי שייך לסגל המרצים הבכירים בחוג שלו, הדבר הכי טוב לעשות זה להסתכל בשנתון, מופיעה שם כל האינפורמציה. וליתר בטחון גם להתקשר בבוקר למזכירות החוג.

IdanXP

New member
מי שצריך את השנתון המעודכן... הנה קישור

לי למשל זה לא עזר... כי המרצה שיש לי איתה מחר שיעור לא מופיעה שם בכלל...

למעלה