פגישה לילית - עם קיארית אור וספידע!

KiaritChan

New member
פגישה לילית - עם קיארית אור וספידע!

נמ.הכל תבינו מכאן ^_^ אל תצפו ליותרמידי,זה נעשה ברגע של שיעמום >>.. קרדיט לספידע ^^ ~~~ אני: שלום לכם! וברוכים הבאים ל-"פגישה לילית" עם שחר צ'אן, וקיאריט![בעיקר קיאריט ^-^]. בכל שבוע נארח דמות אחרת מהסדרה הנהדרת העונה לשם 'בליצ''. והערב,בתכניתנו הראשונה – היצור הג'ינג'י ואהוב הבנות מהסדרה,קוראים אותו תות,והוא לא פרעה. קבלו במחיאות כפיים סוערות את..קורוסאקי איצ'יגו! *צווחות של פאנגרלז מטורפות נשמעות בקהל* *כמה אנשיי ביטחון יורים בקהל כדי להשתיק אותו* [2 הרוגים להערב >>..] *איצ'יגו נכנס לאולפן באיטיות ובפרצוף חשדני,חרבו מונחת על כתפו בהיכון* אני: ערב טוב מר איצ'יגו.שב בבקשה. איצ'יגו: אוי. אני: אז..ספר לנו יקירי, איך בעצם אתה ורוקיה הכרתם? איצ'יגו: הבוקה הזאת נכנסה לי לחדר והתחילה לדבר לעצמה, אז בעטתי בה ואז צעקנו אחד על השני. היא ציירה משהו מטריד, ומאז היא גרה בארון שלי. אני: ואתה שמח שהפכת לשיניגאמי? איצ'יגו: ברור! לשסף אנשים זה ה-דבר!!!111!!!!אחדאחד323!888!!! אני: הו.אני מבינה >>. ומה בעצם היחס שלך כלפיי רוקיה?מה אתה מרגיש כלפיה? איצ'יגו: רוקייה נשמהשליכפרע *____* [תרתימשמע.] *חוזרלעצמו* לא אמרתי את זה. -.-; .... אני: היית רוצה יותר מזה? איצ'יגו: לא. -.- היא קפלה ואשוחה מדי ;;.. *שובלאאמרתיאתזה* *אווווווווווווו נשמע בקהל* איצ'יגו: *פצצתעשןפתאומיתבאולפן* *איצ'יגואיכשהומופיעעםבגדיםאחרים*שיעול*קון*שיעול* אני: בסדרבסדר ._.; לא אמרתי כלום. ואמ..סתם שאלה שמעניינת אותי,הצבע הטבעי שלך הוא באמת כתום? איצ'יגו: לאא! זה ורוד, האמת. פשוט החלטתי לעשות שינוי בלוק שלי 3: נכון שזה מושך אותך הא?הא? *נמרחעלקיארית* [אנשיםתשימולב, זה קון ;[ הוא התחלף עם איצ'י X:] אני: אבל יש שמועות שהוא בעצם צהוב O_O; איצ'יגו: אלה שמועות. למרות שבלונד עושה לי את זה. אני: אוקיי. ובקשר לשם שלך,איך אתה יכול להסתובב עם שם כזה?! 'תות' זה הרי..שם של בת! אם קיים בכלל שם כזה..אני במקומך הייתי בורחת למדינה אחרת וקוראת לעצמי קוקוס. איצ'יגו: מה את חולת נפש?! אם כבר, אז בטטה, או שמוליק. אני מבקש. וכמובן שהייתי מעדיף שיקראו לי קון! כי הרי קון הוא כל-כך מגניב! נכון שאת רוצה את קון? [עדיין תזכרו קהל הצופים, בלי פאניקה, זה קון, לא איצ'י ני סאן ^^...] אני: לא,אני לא חולת נפש. זה פשוט נשמע יותר טוב. *כמה גיכוחים נשמעים בקהל* *אנשיי ביטחון יורים באנשים שצחקו* אני: תודה לכם ^_^; ועכשיו,לשאלה שמטרידה את כולנו..למה אתה לובש תמיד את אותו קימונו? נכון,שחור זה מדהים. אבל..אין לך מכונת כביסה? כאילו..באמת,ואני חשבתי שרוקיה מפרנסת אותכם כמו שצריך. איצ'יגו: היא חולת נפש. הביאה איתה ערימה של הסמרטוטים האלה מסול סוסייטי. אבל עדיין, שחור זה הורוד החדש *__* אני: אה..חולת נפש היא בטוח לא. -.- היא היצורה הכי מאגניבה שקיימת! לא ככה? איצ'יגו: לא, אני הרבה יותר מגניב. וממילא, היא אפלה וקשוחה. אני קפל ואשוח. 3: אני: אתה סתם מקנא O: איצ'יגו: לאנכון !!! אני לא מקנא. אין לי שום סיבה לקנא בוואנאבי כוסיט הזאתי. >> ! אני: שקרן. איצ'יגו: לאנכון!!! יא לא אפלה וקשוחה >< !!!! אני: שתוק. איצ'יגו: -.-; ... את זוממת איתה משהו נגדי, הא? הא?!?!? *מאבטחים מרסנים את איצ'יגו* איצ'יגו: האא עזבואותי ;; !!! שטפתםידייםלפניזה? אניקדוש! אתם לא נשיים X____X אהה!!! אני: יופי. ועכשיו..לשאלה הגורלית, מה אתה מעדיף: רוקיהXאיצ'יגו,רוקיהXרנג'י,איצ'יגוXרנג'י,ותפרט. איצ'יגו: צ'אד/ קנפאצ'י, אממ פירוט ? כי הם עושים לי את זה כשהם ביחד, שיואו *__* אני: אוקיי O_O; זה אכן מפתיעביותר,שלא לדבר על לא כלול ברשימה שהצגתי ואף אחד אפילו לא חשב על זה. למה? איצ'יגו: איצ'יגו:כי הם עושים לי את זה כשהם ביחד. מה דעתך על אישידה/אינויאשה במקום? 3: אני: אבל הוא בכלל לא קשור! ואי אפשר 2! איצ'יגו: איצ'יגו:אוי נו, ;[ הרסת את התיאוריה הרגעית. ד"א, למה אני רואה אנשים מחלקים סרטים כתומים בצומת? גם הם באיגוד ה"אנחנואוהביםאותךקון!" היפני המאאגניב במיוחד שפתחתי אתמול ויש בו חבר אחד? :] אני: לא.אנחנו לא ביפן כרגע.אנחנו בישראל.עילג. איצ'יגו:ברור שאנחנו כן ביפן. הנה, תראי, אנשים מחלקים סרטים כחוליםלבנים, למען הצלת האישידה המצוי. בישראל אתם סתם עילגים 3: אני: לא אנחנו לא! >_<; איצ'יגו: איצ'יגו:אני אוכל אותך. ברור שכן. ראר O: אני: *בורחת* *מאבטחים מנסים לרסן את איצ'יגו* איצ'יגו: איצ'יגו: אאה !!! אוריהימה ;; תצילי אותי ותתני לי להתכרבל בין הציצים המתנפחים שלך ;; ? את יכולה לעשות לונהפארק רק בעזרתם! אני: אזאז,עד כאן תכניתנו להערב!!! נחזור אליכם שבועהבא! אם אני אצא מזה בחיים...ג'הנה מינה! ^_^ ותזכרו, זה לא לבן טייד! זה לבן BLEACH! [: אוצ'! *מתחמקת מהחרב של איצ'יגו* ~~~ אה..כן..>>

Neon taichou

New member
הו מיי גוד! זה גאוני!

-נשפכת על הרצפה- קפל ואשוח XD צ'אד/ קנפאצ'י XDDDD

Hell Dragon

New member
OMFG, ג-א-ו-נ-י !!!!!

איצ'יגו קדוש XDDDDDDDDDD OMG, הרגת אותי!! *מתה* גאד זה כל כך מעולה!!! *________*

*נופחת את נשמתי מרוב צחוקים*../images/Emo15.gif

קפלה ואשוחה.... אוי גאד! היה צ'אד/קנפאצי- בקמבו.... (ואני זו שתקעתי אותם יחד בארון!*צחוק של אנשה לא שפויה בדעתה* לא עשיתי את זה....) כחולבן להצלת האישידה המצוי... טחחחח. *מתחילה לחלק סרטים שחורים למן הצלת השיניגמי המצוי* *וסרטים סגולים להצלת האוריהימה המצוייה* *וסרטים צהובים להצלת האורהרה המצוי* *וסרטים כתומים למען האיצ'יגו המצוי* *וסרטים כחולבן למען האישידה המצוי* למה כולם חושבים שאני רוצה להציל את האומו המצוי?!

תהפוך לסדרת מאמרים../images/Emo15.gif

כמו שאורן-יצורירוק עשה לכתבות של נעם ("ראיונות עם הדמויות" לדוגמא: הידעת שקיקיו יצאה לסיבוב הופעות בארץ וחילקה עלי-מריחואנה בחינם עד שהמשטרה עצרה אותה והיה נכנסה לכלא ל50 שנה?)

Envious

New member
XDDD גאד זה היה טוב T_T

זה הזכיר לי משחק מכור כשליאור אמר שבהצגה של רבין אנשים התאבדו בקהל XDD

ThePiper

New member
LOLOL!!! *מתגלגלת*

רק מהמילה בוקה צחקתי למוות... אחחח גאוני XD XD עוד! עוד!!! ><

Jifannit

New member
XDDDDDDDDD ענק! XDDDDDDDD

זה כל כך XDDDDDDDDDDD סוגוי, גאונות, פשוט גאונות XDDDDDD כמה הפסדתי ביומיים תמימים >.> אמ, כן, חזרתי ^^" אל תגידו ברוכה השבה אומשהו, שהשרשור הזה לא יהפוך למשהו שהוא לא אמור להיות >>;

Sakura K

New member
אמג"ט 3:

אתם אהבתם תתשובות שלי *__* אוו. אתם כה אפלים וקשוחים 3: תודע [: ? אהה. בארור שיש אגודה להצלת האישידה המצוי. היא הוקמה ב..זה הרגע, שיאואואואאואואואואוו!!!!!1111!!!!! ^___^;

KiaritChan

New member
או במילים אחרות:קבל אשוח >>;

ניחא.ספידע.אנחנו אוהביםאותך ^^; תפסיקי להיות סמויה! O:

למעלה