אני סמויה חלקית ;[ זה פשוט שהמחשב פה חש ת'צמו ;[ והמחשב למעלה עגלה 3: [ההגדרה של ויוע 0.0;]
S Sakura K New member 23/10/05 #21 אני סמויה חלקית ;[ זה פשוט שהמחשב פה חש ת'צמו ;[ והמחשב למעלה עגלה 3: [ההגדרה של ויוע 0.0;]
K KiaritChan New member 23/10/05 #22 אבל גמאותך אנחנו אוהבים ]; וכי יאנלי כוח לפתוח עוד הודעה: ספידע,תאיימי עליו בקיאריטזועמת [:
S Sakura K New member 23/10/05 #23 P: ברור שהוא יפחד מהילדה העילגע הזאת O: את תהרגי אותו יומאחד ._.; ...
K keep smiling New member 23/10/05 #24 היא תהרוג אתכולם יומאחד. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ואז תשלוט בעולם בזמן שאני אעשה בוםבום צונאמי. [:
היא תהרוג אתכולם יומאחד. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ואז תשלוט בעולם בזמן שאני אעשה בוםבום צונאמי. [:
K KiaritChan New member 23/10/05 #26 רק אני חושבת שזה אומר 'בוםבום בצומת '? ._.; אוח.המשמעויות הנסתרות O:.. יו גו קיפע ^_^; ואני כבר שולטת בעולם.מוהאהאהא.מחר!!!!!!!!!!!!!!
רק אני חושבת שזה אומר 'בוםבום בצומת '? ._.; אוח.המשמעויות הנסתרות O:.. יו גו קיפע ^_^; ואני כבר שולטת בעולם.מוהאהאהא.מחר!!!!!!!!!!!!!!
כ כפית במצב כפית New member 23/10/05 #25 אבלאבל T___T יש לי אורחים מארה"ב בבית, וגם ככה יש לי רגשות אשם שאני במחשב ולא איתם T__T אז שיחות ארוכות עם אנשימים באינטרנט? ממש לא טוב T___T ככה אני יכולה לנטוש את המחשב מתי שאני צריכה <.< אבל אני מבטיחה להיות יותר זמינה ^.^ באמת P:
אבלאבל T___T יש לי אורחים מארה"ב בבית, וגם ככה יש לי רגשות אשם שאני במחשב ולא איתם T__T אז שיחות ארוכות עם אנשימים באינטרנט? ממש לא טוב T___T ככה אני יכולה לנטוש את המחשב מתי שאני צריכה <.< אבל אני מבטיחה להיות יותר זמינה ^.^ באמת P: