פגישה עם בחור הורס

קארי3

New member
פגישה עם בחור הורס

איך להתנהג בפגישה ראשונה עם בחור שאני מעונינת בו? ואיך בפגישה שניה? ושלישית? האם לשחק אותה קשה להשגה? מעונינת מאוד? סתם כמו ידידה? סתם לזרום? מה לשדר? האם לדבר יותר על עצמי? או לתת לו לעשות את כל הדיבור? האם להזהר לא לספר לו על עצמי הכל? לדבר על התחביבים שלי? על עבר רומנטי? אם כן לשחק אותה קשה להשגה אז הגדירו מה זה בעיניכם קשה להשגה.

Vdrums

New member
די עם המשחקים המטופשים.

תהיי עצמך. אם הוא ינצל את זה לטובתו אז הוא חלאה ואם לא אז הכרת בן אדם מקסים.

Vdrums

New member
אם את לא יודעת מי את ומה את רוצה

מעצמך. אז לבנות קשר עם בן אדם אחר לא תצליחי.

קארי3

New member
אין חיוך אחד שאלות אחדות מילים אחדו

ת.שהן אני.אני הרבה מאוד התנהגויות.אי אפשר להכניס את כל מה שמהווה אני לדייט אחד.נו באמת. חוץ מזה שאני מודה לך על הדאגה אבל א לא צריך להתרגז.ב אני לא חושבת שכל האנשים בני 30 כבר מספיק יודעים מי הם.בשביל זה אנחנו חיים בשביל לגלות על עצמינו ואת עצמינו.כן למטרות אגואיסטיות בעיקר. אשמח לשמוע תגובות ממכם.חוץ מנזיפות על איך זה שאני לא יודעת בעצמי הכל על דייטינג ובלה בלה.

seeyou

New member
לגלות על עצמינו ?../images/Emo12.gif

ישנם מאמרים טובים-באנגלית- שיכולים לעזור לך הרבה. יוסי

Vdrums

New member
לא נזפתי ולא הזכרתי את המילה

דייטינג. תהיי עצמך, לא אמרתי לך לחפש את עצמך בהודו או זרקתי משפטים סיניים עתיקים. פשוט התכוונתי שאל תחפשי מה לעשות מה לומר וכו'. תהיי טבעית.

קארי3

New member
השם של הפורום

מה גברים רוצים שזה שם איום ונורא לפי ההגדרה שלך.כי כל בחורה פשוט צריכה להיות מה שהיא אז אוי ואבוי אם היא שואלת מה גברים רוצים. לפי הגדרתי ברור שאני מנסה להיות מה שאני זה ברור מה שאני זה הדבר הכי טוב שאני יכולה להיות אבל עדיין רצוי שאני אדע מה הצד השני מעוניין לשמוע או לדבר עליו או לצחוק עליו כי יש גם את הצד השני ומה שאני זה לא מוגבל לנושא שיחה אחד ולהתנהגות אחת.וזה למה בכלל נכנסתי לפורום הזה כי גם מה להוציא מעצמי זה תלוי בצד השני מי שם ומה הוא מעוניין. אני מעונינת לשמוע תגובות נוספות לשאלות הראשונות שלי על דייט עם בחור הורס וכן גם כמה כללי נימוס מעבר לאחדים שידועים לכל אחד.

lmatan1

New member
קארי שלום תהיי אשה אם את רוצה גבר

גם אני קיבלתי בעבר המון תגובות שליליות מהפורום השכן מה נשים רוצות. שאלה לא פשוטה שבישבילה אנחנו צריכים להתפשט מדימויים ואגו מנופח וזו הבעיה אף אחד לא רוצה להתפשט ולגלות את נקודות התורפה שלהם במיוחד בפגישה ראשונה. מה זה גבר הורס אם בדיט הראשון ההורמונים עולים לך לראש אז תקפצי איתו למיטה להרגע אבל לדעת באמת מי זה שהרס אותך לוקח קצת זמן לברר יש לי עצה בחינם תחפשי גבר בונה ולא הורס. כל טוב ובהצלחה.

seeyou

New member
Chinese Proverb

If you wish to know the mind of a man, listen to his words. לא מסכים כול כך.... " מה להוציא מעצמי זה תלוי בצד השני " זה גובל ב- Trade-In .... כאשר אני רוצה בחורה-אישה,למטרה שהגדרתי אותה מראש(גם בראש!) מתנהג בהתאם לטבע שלי,או ע"פ מידות ההבנה שלי . אם לא מקבל את היחס שאני מצפה - אז לוקח את הצעצועים ולא משחק איתה יותר...

lmatan1

New member
אם הגדרת מראש שאשה היא שעשוע

שכבר הגדרת מראש כלומר בראש אז למה שלא תמשיך להשתעשע אם יד ימין במקום בחורה יש מספיק צעצועים שיגרמו לך סיפוק מידי.כי אם כבר אתה מוציא את הצעצוע העיקרי שלך כבר בהתחלה אז סביר שזה מה שתקבל בחזרה את היחס שאתה מצפה לקבל אתה יכול לקבל מבובה מתנפחת שכפי הנראה כבר מקשטת את חדר הצעצועים שלך עצה בחינם תהיה בריא.

Vdrums

New member
השם של הפורום לא אמור להילקח

ברצינות זה מעין מיתוס לא מיתוס שאין עליו תשובה חד משמעית.

lmatan1

New member
../images/Emo51.gifומברוז ברשותך שאלה שאלתית

אם זה והפורום השני לא אמור להלקח ברצינות ואתה אומר שזה רק מיתוס . אולי תואיל בטובך להסביר למה יש בכניסה איסור מפורש שרק מי שמלאו לו 18 יכול להכנס מה ההבדל בן הפורום הזה ובן יתר הפורומים שלא מראים איסור בכניסה. אם אין כאן רצינות אז מן הראוי לומר שכאן אין רצינות וכל אחד יכול להגיד מה שבא לו.אולי אין לך תשובה חד משמעית אז איזה משמעות יש לפורום הזה בכלל.

Vdrums

New member
קודם כל זה וי-דראמס אם אתה

מתעקש לכתוב בעיברית. דבר שני את הגבלת הגיל קבעו תפוז. מבחינתם זה פורום שנכלל בקטגוריית מבוגרים. ברור שלא חסר קטינים שנכנסים כי אי אפשר לבדוק את העניין. אני מאמין שזה פשוט כדי כיסוי משפטי ולא יותר.

קארי3

New member
בואנה ממש התיחסתם לשאלות שלי

כבדיחה.תירגעו חוץ ממכם כולם שואלים אותן.גם בגיל 50.חבל שהגברים פה לא חשבו עליהן.אולי לא משנה להם איך להתנהג הם יתנהגו בגסות ממילא.כמו שהם יודעים הכי טוב. אפילו בן 50 שואל עצמו שאלות כאלה אם עוד נשאר בו טעם למשהו.איך להתנהג איך לדבר על מה לדבר.וזה כל הקסם חברים. אז או שאתם מחפשים על מי לרדת ועל מה או שאתם בדיכאון. בכל מקרה חבל.באמת חבל.

seeyou

New member
"הגברים יתנהגו בגסות ממילא"../images/Emo6.gif

בדיחה בהקשר... " הארנבת היפה והסקסית,עושה חיים עם כולם עד שהיא מרגישה שהזמן עובר והיא רוצה להתמסד כך שהיא מחליטה להתחתן בסופו של דבר עם הזאב! לאחר זמן מה נולדים 3 חזירונים. הזאב כועס מאוד,מחליט לעזוב אותה ומתגרש. עובר הדוב בסביבת ורואה את הגרושה היפה,וחושב: ייתכן שהארנבת בגדה בזאב בגלל שהוא לא סיפק לה את הצרכים הביולוגים... מתאהב בה ולאחר תקופה קצרה מתחתן איתה! שוב עובר הזמן ושום היא ממליטה 3 חזירונים... מעוצבן ומאוכזב הדוב מתגרש ממנה. השמועות עוברות מפה לאוזן והמלך,האריה רוצה לראות במו עיניו על מה מדובר... איך שהוא פוגש אותה ישר מתאהב בה ורוצה אותה היא מסכימה לשכב איתו רק אחרי החתונה.. והם מתחתנים מאושרים עד שהיא ממליטה 3 חזירונים מוסר השכל...כול הגברים הם חזירים –לא חשוב במראה החיצוני שלהם. .... עכשיו את מרוצה?

Vdrums

New member
טוב חוש הומור אין לך. ובכלל עניתי

למתן על השאלה שלו על ההגבלות גיל. מה הבעיה?

lmatan1

New member
ליוסי החמוד המצרף תמונות להמחשה

שמע משהו שיכול אולי להמחיש לך את מה שאתה עושה לאחרים השאלה היא כיצד יכול אדם לפתוח מלחמה נגד יצרו הרע התשובה היא שיש לפתוח מנקודה של אמת.אבל יכול אדם להודות על האמת שהוא חזיר ועף על פי כן להוסיף ולשקוע בבוץ ובשעת מעשה אף מתגאה הוא בכך שהרהיב עוז להודות בפני עצמו על אמת זו של חזירות.ההודיה על האמת פירושה שהכיר אדם את פרצופו של השקר ולא יוכל לשאת אותו . רק אז יש לו יסוד לפתוח ממנו במלחמה נגד יצרו הרע. יש אומרים שאין לאדם רצון חופשי וכל אדם אינו יכול לעשות אלא את שהוא מוכרח לעשות. עושה רושם שאתה מצטיין במה שאתה עושה .

קארי3

New member
זה מה שאתה הסקת

כיוון שאינך יודע מי אתה ומה אתה.מלבד העובדה שאתה משועמם שמחפש עם מי לריב.וכיוון שאתה לא יכול לשחרר אגרסיות על ידי להרביץ לי אתה יורד עליי בגלל שאני לא בדיכאון כמוך.

Vdrums

New member
טוב בקיצר את לא מוכנה

לשמוע דעות של אנשים. אז חבל שבאת לפורומים, שרושמים פה משהו יכולות להיות מליון תגובות שונות. או שתקבלי את זה וכמובן תפעלי לפי רצונך או שלא. גם אם אנשים קצת צוחקים זה לא אומר שהם רוצים ברעתך. וכיוון שאת לא יודעת מי אני כמו שאני לא יודע מי את את הסקת שהייתי רוצה לשחרר אגרסיות ולהרביץ. יופי את חכמה מאוד וקולטת אנשים לפי ההודעות שלהם בפורומים. את ממש קוראת מחשבות. מי שבדיכאון זו את לא אני. לך יש פה איזה בעיה, אבל לשמוע דעות שלא מתאימות לך את לא מוכנה. והדגש הוא על לשמוע.

למעלה