פגישה עם בחור הורס

lmatan1

New member
ברשותך אני מעדיף לקורא לך תומר

מה שאתה אומר בעצם שהפורום הזה כמו הפורום שלך למרות האיסור כניסה שלא קיים ברוב הפורומים בעצם הוא לא רציני וכל מה שאפשר לקבל כאן זה קצת צחוקים .ועדיף לא לקחת אותך ברצינות והנה עוד דוגמא כפי שהגברת כותבת לך מתוך ההתרשמות שלה מהתגובות שלך שאתה בעצם לא רציני ואפילו מעליב מאחר וגם אתה בעצמך נוקט בשיטה של שיפוט במקום לנסות לעזור .ואפילו עד כמה שאני מכיר אותך אתה כועס ונעלב במקום להבין שאולי גם אתה עלול לטעות ולפגוע באנשים אם במודע ואם שלא במודע וממך דוקא ממך עקב מעמדך הייתי מצפה שתתעלה מעל עצמך ותבין שאתה נוקט לעיתים בלשון אגרסיבית שאולי לטעמך היא בסדר אבל למרות שאתה מודע וכותב שיכולות להיות מליון תגובות אז אולי תבין שאפשר לקרוא בתשובות שלך לשון תקיפה או אגרסיבית או מתנשאת שלא לצורך .וכן כדאי מאוד שתדע אולי לא כל אחד מגיב אולם יש מיליון עיניים שצופות בתגובות שלך ותתפלא או לא יש לאנשים מסוימים יכולת לקרוא אותך ואת הכוונה שמסתתרת בין המילים שאתה כותב הדגש הוא לא לשמוע.הדגש הוא להבין שיש אנשים יותר חכמים ממך שקוראים אותך ואין הכונה שלי להראות לך שאני יותר חכם ממך רק רציתי להאיר את תשומת ליבך שאתה חיב מתוקף תפקידך לרסן התגובות שלך ולהשתדל שלא לפגוע באחרים אני עדיין פגוע ממך ובלי קשר אני מתעסק בפסיכולוגיה ופילוסופיה אנשים שפועלים מתוך מעשים אנוכיים נוהגים להאשים את הזולת מפני שהם בעצמם נוהגים כך. ועוד יותר חשוב לדעת שאנשים שספגו בגידה בעבר זקוקים לעזרה אבל אינם מזדרזים להפתח ולהעניק אמון יום טוב לכולנו.

Vdrums

New member
תראה, קודם כל נושאי הפורומים

הספציפיים האלה אם תקרא אותם שוב, באים להעלות איזה סוגיה מסויימת שאין עליה תשובה חד משמעית. שאר הפורומים זה משהו אחר. זה היה רק הבהרה שאני לא חושב כך לגבי כל הפורומים. לעניין הגבלת הגיל, שוב כמו שכתבתי לך קודם זה עניין משפטי של אתרי אינטרנט, ברגע שיש אתר ובו תכנים של סקס יש לשים הגבלה גיל בכניסה, בלי קשר אם זה אתר הומוריסטי או רציני. דבר שלישי, לא שפטתי אף אחד אמרתי את דעתי. שכתבתי אם בן אדם לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, אז הוא לא ידע מה הוא רוצה בקשר לא החלטתי שקארי היא כזאת מכיוון שאני לא מכיר אותה ואני לא מתיימר (כמו אחרים בפורומים) להכיר אנשים בשל כתיבתם כאן. אתה והיא הוצאתם את דברי מהקשרם וניפחתם אותם, וכן לפעמים גם דברים נכתבים בהומור, לא אמרתי שכל דבר כאן הוא לשם צחוק. אתה עושה פיל מכל מילה שלי ואתה מנסה לחפש אותי בכל דרך אפשרית ואנחנו יודעים למה. (די פתטי כי בסך הכל מדובר באינטרנט ואנחנו לא מכירים). אז אתה תמשיך לחשוב והיא יכולה להמשיך לחשוב. אני אמרתי את דעתי ולא כפיתי אותה ולא החלטתי שאדם כלשהו הוא כזה וכזה.

lmatan1

New member
אדם יקר מר תומר אתה מתמם

ואתה מתחמק מהעובדות כבל הפורומים בתפוז מדברים אנשים ומספרים בדיחות ומנבלים את הפה כאילו שלא ידעת. בפורום הזה והתאום יש איסור לילדים שאתה אומר שלדעתך נובע מהסיבה שלא יוכלו לתבוע את ההנהלה מאחר וכאן דוקא יש חומר שעשוי להשמע כגס פורנוגרפי ויכול להיות מעליב בלי יכולת לתבוע את עלבוני,עכשיו אם אתה היית מנהל את הפורום. האם היית מרשה לעצמך להשמע כמעליב או פוגע ומתלוצץ על כך מאותה סיבה שאי אפשר לתבוע אותך.ואם לא נראה שמאותה סיבה עצמה אתה יכול להרשות לעצמך לחסום או למחוק הודעות מתוך כך שאתה אישית נפגעת או נעלבת ובחרת להשתמש ביכולת המועדפת שלך לסננן מי שלא מוצא חן בעינך על מנת להראות שאתה כאן הבוס . וגם עכשיו אני לא רואה ממך שום מחשבה שאולי אתה גם תועה אלה מבטל את האחרים בכך שאתה אומר שזה פתאטי ומדובר באינטרנט ושנמשיך לחשוב מה שאנחנו רוצים ואתה כאילו לא כופה על אף אחד אלה כתבת את דעתך. תומר באמת אני שואל אותך בלי לפגוע בך האם שקלת בדעתך המלומדת שיכול להיות שגם אתה טועה לפעמים אנשים שכותבים כאן לא מטומטמים וכולנו עושים טעויות ואתה פשוט לא מודה אף פעם שלא לדבר על אפשרות להתנצל.

Vdrums

New member
תראה, שוב אתה מבלבל בין שני

דברים ושוב אתה מנסה לגרור אותי לעניין החסימה שלך. (יש סיבה לחסימה והיא רשומה לך ואתה יודע אותה, די לבכות) ברור שאנשים מנבלים את הפה וגסויות וכו', אי אפשר לשלוט בהכל, מבחינה משפטית עושים את זה עד כמה שידוע לי שלא יגידו שאין אזהרה לקטינים מפני תכנים מסויימים. עד כאן עניין הגבלת הגיל, יש מבין? אין קשר בין זה לבין פעולות של מנהל פורום. דבר שני, מי שחושב שאנשים רושמים פה מעבר לדעות ותופס הודעות בתור עלבונות או בתור החלטות מסויימות. גם אם הדעה שלי מוטעית או לא נכונה בעיני מישהו הוא לא חייב לקבל אותה. היא בסך הכל עוד דעה מבחינתו.

lmatan1

New member
תודה וסליחה שנפגשנו שוב

אני יגיד לך את זה אחי פחות מעליב לדעתי אתה פשוט חצוף חסר בושה שמנצל את הכח שנתנו לך מהנהלת הפורומים אם רק אני היתי חושב ככה אז נתתי עוד דוגמא של מישהו שנפגע ממך ויש עוד כאלה שראיתי .ואתה ממשיך בשלך להתחבא מאחורי האגו המפותח שלך ובמקום לכתוב את דעתך האישית אתה מציע לי להפסיק להתבכיין בזמן שביקשתי ממך בעדינות מירבית שתקח לצומת ליבך שאתה פוגע באנשים אז תהיה בריא ותמשיך בשלך כנראה שאין שום מקום שתקבל דעה אחרת קוראים לזה בעברית צחה יהירות שחצנות של מתבגר שמתהדר בעצמו תהיה בריא וחזק ויפה כל טוב.

lmatan1

New member
אתה מתכוון שבחורה תוסיף חיים

בשביל שבחורה תוסיף לך משהו בחיים אתה צריך להיות גבר שמגלה חיים או יותר נכון אם אתה חסר חיים מעצמך אז אף בחורה לא תמלא את החלק הזה כי גם בחורה רוצה שתוסיף לה משהו בחיים ואני לא מתכוון למה שיש לך בין הרגליים ואם התכוונת שהמנהלת תתערב ותגלה איך מתעללים בחסר חיים אז דע לך שהחיים זה לא כביש חד סיטרי המנהלת גם רוצה לעשות חיים ואין לה רצון להתעסק אם אחד שאיבד את הטעם לחיים ולכן אני מציע לך הצעה חגיגית בוא נרים כוס לחיים לחיים בלי התערבות של המנהלת.

lmatan1

New member
הוכחת שאתה גבר ספוילר תראה לנו

עוד פעם מי פה הגבר המילה האחרונה שלך אבל הצוחק הוא הצוחק האחרון לי היה מספיק ממך ליום אחד. תן חיוך תגיד משהו טוב.

lmatan1

New member
אני מציע לך הסכם גנטלמני ברשותך

כמובן בוא נחזור למצב רגיל כאילו אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי מה שלא רחוק מהמציאות ואני לא מגיב אחריך ואתה לא מגיב אחרי ואם במקרה תהיה תגובה בטעות פשוט נתעלם זו דרך אגב הדרך הכי נכונה להתמודד אם טרול מאחר ובפורום שלך אני מחוק אז לפחות בוא נכבד את הפורום של גברברת למרות רצונך העז שהיא תמחוק אותי גם כאן אז אני מציע כפי שכתוב אין אדם עוזב את העולם וחצי תאותו בידו אז תשאר כבר עכשיו אם חצי תאותך לחסום אותי ותעשה טובה לגברברת ובעצם תצא גדול.

קארי3

New member
אם מישהו רוצה לענות ברצינות לשאלות

בהודעה הראשונה שיענה.ואם מישהו רוצה לרדת עליי אז שיפתח הודעה אחרת וירד עליי שם.

lmatan1

New member
בואי נראה קרי תקראי את ההודעה

הראשונה שלי ושנית את מבקשת משהו בלתי אפשרי להיות אתך בפגישה ראשונה אם גבר הורס זה כמו לשחק שח מט מול המחשב מה זה גבר הורס לדעתך אם את מתכוונת לאחד שאת לא יכולה לעמוד בפניו אז תתמסרי לו. מה את מצפה מפגישה ראשונה אני רוצה לענות לך ברצינות אבל אין לי שום רמז ממך למה שאת באמת מחפשת לעניות דעתי קשר בונים לאט לאט ולא קופצים על כל מה שנראה למראית עין הורס כהגדרתך שהרי מעמם המשמעות של המילה את עושה ההפך ממה שצריך כי אחרי גבר הורס יהיה לך קשה להשתקם. בתקוה שהבנת את הרמז כל טוב.

קארי3

New member
לאבשלום קור

אני שוב חוזרת על אותה שגיאה כמו לפני בגרויות וכותבת סלנגים בלי מרכאות.מבטיחה שבפעם הבאה אני או אכתוב עברית גבוהה ויפה או אכניס מרכאות. חברה אני רואה שרמיזה לנימוס כמעט גרמה לכם להתקף לב.אז בסדר.אני אהיה עדינה בפעם הבאה.

למעלה