פגישה

Bantus

New member
זה לא זאת

זה "זה" הוא בא תמיד עם לקאו ואנדרי..הוא כזה..גבוהה ורזה.. בטוח ראית אותי, הייתי יושבת בצד ומתאמנת קצת..בהודה נכנסת יחסית הרבה.. אמ, אולי באימון הבא תראה מי אני...

cedar point

New member
ראיתי

האמת שראיתי אותך הרבה פעמים פשוט שכחתי שככה קוראים לו.....

Bantus

New member
אני יודעת איזה קבוצה זאת!!!!!!!!!!!

זה הקבוצה של מינאס ברזיל.... לפי מה שידוע לי זאת לא קבוצה ממש ממש מוכרת... אבל ילד, אני מכירה את מורן מהקבוצה שלך..הם פתחו קבוצה במשגב והלכתי לשם להתאמן קצת..אני גם מכירה את המדריכים...

Bantus

New member
גם אני..

אני מכירה אותו מאז פסטיבל בשקל שהיה בחיפה... כשהוא מגיע לאימונים במשגב אני מגיעה לשם ומדברת איתו וזה... הוא לומד איתך בקבוצה??

רויהלה

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo53.gif../images/Emo35.gifמה עושים בפגישה

אולי אתם עושים הודה מה אתם עושים בפגישות שלכם ?????....... אני חדש אז אני רוצה לדעת

roeek

New member
שלוםלום!

אז קודם כל .. היי שוישוי! (סיריאה) אני גם במינס..או שזה כבר אבדה... עם אנדרי ולקאו ויכול להיות שאני יהיה בשבת, אם אני יוכל. אז שלום לכולם! אני ....רועי...בערך. ובפגישות האלה עושים בעיקר הודה, ותוך כדי ההודה, ה..אין לי מושג מי הם.. הם עשו על האש. ובפעם הקודמת שבאנו אז כל אחד הביא משהו (שתיה, בשרים..) יש צידנית מלאה קרח ובירה בתוכו לכל המעונין.. אווירה ממש כיפית עם הרבה "אשה" (ASHE). בפעם הקודמת שאנחנו היינו זה היה מהצהריים עד הערב-לילה.

קשקש! (גלה... ../images/Emo8.gif)

אממ... מורן אמר שזה מ-11... אז בעסה (מיניקמפ...) אני ממש מקווה שזה יהיה הרבה זמן, אבל לא כל כך נראה לי שזה יהיה אותו סגנון כמו הפעם ההיא מבחינת אורך והכל, וכל האלה שבאו לפני שהלכנו. בכל מקרה אנשים, זה עדיין הולך להיות משהו ממש ממש כיף, בעסה אם אני לא אוכל להגיע... בעע!

למעלה