פגישות מועטות

בונדית

New member
פגישות מועטות

החבר שלי הוא שוטר וכתוצאה מכך ומהמצב של המדינה שלנו הוא עובד יום וליל. כשהתחלנו לצאת היינו נפגשים בלילה אחרי שהיה מסיים לעבוד מה שהשאיר לי בקושי שעתיים לישון בלילה. יצאנו כחודשיים וחצי ונפרדנו מכל מיני סיבות ולאחרונה החלטנו לחזור. לא יוצא לנו להפגש כמעט בגלל שעות העבודה המטורפות שלו וכתוצאה מעומס החיים שלי. מה הגבול? מה עושים? הגעגועים הורגים אותי ואני מתה להיות איתו אבל זה פשוט לא יוצא. מה דעתכן בנות?

ebony

New member
אם את באמת רוצה אותו

אז אין לך ברירה את חייבת להתמודד ולהבין.... אפשר להפתיע אותו בעבודה לחמש דקות
אחרי העבודה גם אם זה מאוחר לקפוץ אליו או אפילו להכין ארוחת ערב כשהוא חוזר... שבתות ושעות פנויות אם יש לו
תמיד אפשר למצוא זמן
בהצלחה

השאלה היא...

עד כמה אמיתי הקשר ביניכם? בן-דוד שלי שוטר, הוא עובד בירושלים, עם כל המצב במדינה יש לו מספיק זמן לפגוש את החברה שלו וגם את בני-המשפחה... באיזו מחלקה החבר שלך עובד, שככה נראים החיים שלו? כי למען האמת, חוץ מאשר בזמנים של פיגועים, השוטרים שלנו אולי מוסיפים לכל משמרת עוד שעה-שעתיים, אבל לא יותר מזה. זה קצת מוזר, שאת מספרת, ששעות העבודה שלו מטורפות. נכון, יש משמרות "סביב-השעון", אבל אף שוטר לא עובד "סביב-השעון", כי בכל משמרת מתחלפים האנשים, חוץ מזה, שבגלל המתח ובגלל מיעוט בשוטרים בארץ, יש הרבה מתנדבים למשטרה וגם אנשי מג"ב משריינים עמדות בכל הארץ, כך שהדברים, שאת מספרת לא נשמעים הגיוניים.

אורזמן

New member
נראה לי שהוא.....

מתחמק ממך בתרוצים שונים ורוצה אותך רק לפגישות ליליות . שבי איתו ותאמרי לו שיש גבול לכל התנהגות לא יכול להיות שהבחור עובד במשטרה כמעט "מסביב לשעון", מה הוא "סופרמן" ? בלעדיו המצב יהייה גרוע ... כמו שאומרת "זהב לבן", גם לשוטרים יש זמן אחרי העבודה . עם כל האהבה והכאב שכרוך בכך, תמצאי לך מישהו אחר עם שעות עבודה נורמליות ....

למה סתם להכניסה לה רעיונות לראש?

היא לא אמרה שהיא חודשת בו, היא אמרה שיש להם בעיה בתיאום השעות. למה ישר לחשוד במניעים סמויים?? ולך ששאלה - לדעתי אין פתרונות קסם. אמרת שהוא עבוד לילה ואת קמה מוקדם, אז הפתרון היחיד הוא להתגמש מבחינת עייפות וסדר יום ככל שהוא מאפשר, מעבר לזה אין הרבה מה לעשות. השאלה היא עד כמה הקשר חשוב לך ועד כמה את אוהבת אותו

אישתי ../images/Emo25.gif

אני בדיוק חושבת לעצמי לאן נעלמת כל היום
וכן, יש לי הנטיה להאמין. לפעמים קצת קיצונית מדי. כדי לחשוד במישהו אני צריכה הוכחות מוצקות! (יותר גרועה ממערכת המשפט האמריקאי) אבל זה כבר נושא לשרשור אחר ....

ילדת הכוכבים, יש דברים...

שיותר בריא לגלות לאדם את האמת בשטח, מאשר להניח לו להשאר בתמימות שלו.

אבל את לא יכולה לדעת

אני מסכימה איתך שאם יש בעיה כדאי לשים לב. אבל אנחנו לא שם, ואנחנו לא יודעים מה קורה ביניהם. אם היא לא ציינה שום בעיה לגבי זה, שום חשד, אני לא רואה שום סיבה לחשוב שיש בעיה. אם ממש רוצים אפשר למצוא אופציה לבעיות בכל מצב. אבל למה זה טוב?

נוקס

New member
זה יותר מעניין ככה.

מה שמעלה את השאלה... מה שמת לי בקפה?

ילדה מתוקה, את תמימה מאוד...

תקראי טוב טוב את מה שהיא כתבה, שימי-לכל דבר... אחרי שתקראי טוב טוב את הכל, גשי לשוטר ותשאלי אותו על דרישות העבודה שלו ממנו וגם על דרישות העבודה במשטרה, בזמנים כאלה, משוטרים במחלקות אחרות... אחרי, שתהייה לך את האינפורמציה המדוייקת, תקראי שוב את מה שהיא כתבה... הם הרי נפרדו כבר פעם... ועכשיו הוא ממציא לה תירוצים להתחמק (תקראי טוב טוב) - מתוקה, הדברים, שהיא כותבת, מול השאלות שלה ומול הדברים שאני יודעת מבן-הדוד שלי, שאגב, עובד בכלביה בירושלים, והם עמוסים בעבודה פה, במהלך המשמרות שלו, בקושי ויש לו זמן לנשום, כי הכלבים מאומנים לזהות חומרי-נפץ... וממנו יש לי את המידע שלי, והוא עובד פה במרכז הבלאגן בארץ..! לפי מה שהיא מספרת על החבר שלה, בן-דוד שלי היה אמור לחיות, לנשום, לאכול, לשתות וגם לחרבן את העבודה 24 שעות ביממה, אבל זה לא קורה... ויש לו זמן להפגש עם החברה שלו, ויש לו זמן לבקר את המשפחה המורחבת (הדודים והדודות)... אז אצלי מתעוררת השאלה, איך יתכן מה שהיא מספרת... וכשאני עושה 1 ועוד 1, זה תמיד שווה 2.

האמת שלפעמים 1+1=10

זה תלוי איך את סופרת
תראי אני לא תמימה, אני פשוט מאמינה בלהאמין באנשים. לא תמיד צריך לחשוד. כמו שכבר אמרתי, אם היא לא חושדת (והיא מכירה אותו) אני לא רואה שום סיבה לחשוד בעצמי. מעבר לזה אני אתן לך דוגמא אישית - בדיוק את אותן המילים יכלת לשמוע מאמא שלי עד לפני כמה שנים (בשינוי קל של המקצוע). גם אבא שלי עבד שעות מטורפות והפוכות. בשורה התחתונה אף אחד חוץ ממנה לא יכול לדעת אם משהו כן או לא בסדר

ילדתה...

גם אני מאמינה בלהאמין באנשים, אבל יש הבדל גדול בינינו... אני יודעת לקרוא את האמת, שמסתתרת לה, ולאמת הזו אני מגיבה, ואם צריך לחשוף אותה, אני חושפת. אני לא שופטת אדם, אני שופטת מעשים של אדם. לאמת יש הרגל מגונה.. היא תמיד חושפת את עצמה, אבל הרוב מעדיפים להתעלם ממנה ולהאמין למה שנוח להם להאמין, אבל ככל שמושכים את הזמן בהתעלמות מהאמת, ככה הפגיעה בסוף כואבת יותר - עובדה! החיים הם חשבון פשוט, חמודה, לא צריך להיות גאון במתימטיקה.

העובדות מדברות בעד עצמן

לא צריך לקפוץ למסקנות, בבקשה - אחרי הסברים של הבחורה אנחנו רואים שהוא עובד בעבודות נוספות, ואפילו את עצמך אמרת שלבלש יש שעות מטורפות. כלומר כל החשדנות היתה בגין כלום. וזה מחזק את מה שאמרתי, לא צריך להכניס לילדה רעיונות לראש....

שימי-לב לדבר מסויים...

מהתגובה הראשונה שלי ביקשתי לדעת באיזו מחלקה הוא עובד.

עד כמה שהצלחתי לברר...

לבלשים יש תקופות, ולפעמים יש תקופה, שהם עובדים על דבר ספציפי, בשעות לא נורמליות, ואי-אפשר לדעת מתי תהייה להם הקפצה. זה בדרך-כלל עניין של עד 3 חודשים, אלא אם מדובר בסחר לא חוקי, אז זה יכול לקחת גם שנתיים, עד שהכל נחשף. להיות בלש, זה לחיות בטירוף בתקופות כאלה, אבל זו רק תקופה, וגם זה עובר. אל תנסי לברר על מה הוא עובד, כי אסור לו לדבר על זה. והצעה אישית... אם את איתו מתוך אהבה באמת, תנסי להתאים את עצמך, אבל אם אין אהבה באמת, אלא רק צורך והרגל, עדיף לוותר, כי הקושי יהיה חזק ממך.

בונדית

New member
אני מכירה את המערכת המשטרית

ואני יודעת שלבלשים יש תקופות. הוא כרגע בתקופה של עבודות בשכר רבות בנוסף למשמרות. מה עוד שהוא לרוב עובד ערבים/לילות ואני עובדת ימים כך שהשעות שלנו הפוכות. אני סומכת על האינטואיציה שלי ועל החברים שיש לי שמשרתים באותו מרחב איתו כך שדברים שייקרו - אני אדע

למעלה